Opublikowano 18 sierpnia 20222 l No Raków, jak ty mnie zaimponowałeś. Teraz Lech pokaże się jak Legia jak na mistrza Polski przystało i się rozejdziemy hehe
Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Lech na farcie, szybko strzelona bramka, później ze spalonego, więc 2:0, ale wynik lepszy niż gra. Rewanż to będzie pewnie jakieś zenujace murowanko na remis. Rakowa szkoda, że tylko 2:1, bo ta kontra pod koniec to powinien być gol na 3:1 i znacznie więcej spokoju na rewanz.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Gen przegrywizmu aktiwejted Teraz niech jeszcze Dudeląż dopełni dziełą zniszczenia, są na dobrej drodze
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l "Polak" potrafi Jak już przeje.bać to efektownie - po zapier.dolu przez 122 minuty, tracąc bramkę na minutę przed karnymi.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Jezu, ale mi szkoda Rakowa, wszystkie mecze w eliminacjach wygrane, a tu taki chuj, jak kiedyś Legia z Rangers
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Raków wyglądał tak, jakby Oni grali mecz w weekend, a nie Slavia. Euforia w Pradze po gwizdku końcowym, jakby wygrali z Realem. Tak Raków wysoko cenili ? przecież to zespół z ekstraklasy, ligi na 28 miejscu w Europie.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Filozofia budowania zespołów w Czechach (Slavia) i na Słowacji (Trnava): prawie sami lokalsi + jakieś wynalazki z afrykańskich szkółek piłkarskich... I jakoś to im działa. Rakow o klase słabszy na ich tle, zabiegany totalnie, ale z przebiegu dwumeczu strasznie ich szkoda, bo w Częstochowie spokojnie mogło być 3:1, a w Czechach Ivi słupek, potem Wdowiak nie trafia do pustaka... No ale nie da się ukryć, że wygrał lepszy piłkarsko zespół.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Aha, i bez urazy Poznaniacy, ale patrząc na grę Lecha i Rakowa to powinno się wystosować jakąś petycję do Uefy o umożliwienie zamienienia reprezentanta naszego kraju w LKE.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 8 minut temu, LeifErikson napisał: Filozofia budowania zespołów w Czechach (Slavia) Pieniądze od chińskiego inwestora.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, Rozi napisał: Pieniądze od chińskiego inwestora. Pytanie czy jakieś duże pieniądze są potrzebne żeby prowadzić skuteczny skauting w Afryce? Nie znam dokładnie ich sytuacji, ale może po prostu mają dobry pion sportowy z ludźmi którzy mają łeb na karku i owocne kontakty?
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Slavia zaczęła się naprawdę liczyć od 2015 roku, właśnie po inwestycji Chińczyków. Przypadek?
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Inaczej, bo co innego mi chodzi - prowadzenie takiej polityki kadrowej jest poza zasięgiem finansowym naszych klubów? Bo do tego zmierzam. Mamy pare klubow z chyba niewiele mniejszymi budżetami niż ta najlepsza czeska trójka, a nawet ułamka ich sukcesów nie osiągamy. Serio to tylko kwestia kasy z Chin? Bo na moje oko wygląda to tak, że oni przede wszystkim potrafią lepiej te pieniądze wydawać.
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Kurde a juz otwierałem piwko na rzuty karne raków szacunek, pyrow z Lecha nie lubię
Opublikowano 25 sierpnia 20222 l Ehh miało być pięknie jak nigdy skończyło się jak zawsze...może za rok Raków w końcu się uda.