Skocz do zawartości

Tokyo Revengers

Killabien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anime/Manga o japonskich delikwentach i zabawa z czasem. Pierwszy sezon anime sie skonczyl, manga jest w ostatnim arcu. Ktos oglada/czyta?

Ja skonczylem anime i tak sie wciagnalem, ze az dzisiaj kupilem mange. Watek na poczatku sie moze wydawac na kolejny shonen o szkolnych delikwentach w japonii, ale to nie do konca prawda. Bardzo fajnie sie ogladalo anime,  pare postaci jest fajnych, Takemichi wkoorvia ale nie odrzuca. 

Anime dalo boosta popularnosci i manga sie sprzedaje jak swieze buleczki. Ide poki co czytac, ciekawy jestem co inni mysla o tej mandze/anime

Opublikowano

A ja się dziwię czemu nie ma nowego odcinka A to się już skończyło xD fajnie się oglądało i czekam na drugi sezon ale nie spodobało mi się na tyle żebym sięgnął po mange

Opublikowano

Jestem z mangą na bieżąco, trochę siada to wszystko pozniej, ale trzeba przyznac, że autor nie boi się usmiercac na dobre ulubionych postaci :frog:  za ostatni chapter to bym powiesił za jaja

Spoiler

Draken:(

Opublikowano

Dobrze, ze wrzuciles w spoiler, juz chcialem otworzyc ale doczytalem ze to o ostatnim chapterze.

Wiadomo kiedy sie manga konczy? Wiem, ze teraz leci ostatni arc. Tak w ogole to manga z 2017, nie? Cos sie szybko konczy.

Opublikowano

W koncu nadrobilem mange. O ile czasami sa slabsze momenty i czyta sie to jak typowego shonena to nadal sie nie moge oderwac. 

Odnoszac sie do tego co Shen napisal

Spoiler

Szkoda Drakena, moja ulubiona postac. 

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 19.09.2021 o 16:15, Shen napisał:

Najkrotszy arc mial 12 chapterow, najdluzszsy 67. Myślę, że max rok i będzie koniec. Raczej więcej już z tego nie wyciśnie.

Dużo sie nie pomyliłem, ostatni chapter 16 listopada wychodzi.

Mnie już pozniej manga zaczeła meczyc, dobrze, że tego bardziej nie przeciąga.

Opublikowano

W styczniu ma podobno byc nowy sezon anime. Mange kupilem, przeczytalem i jak przeczytam wszystko to raczej sprzedam. Nie powiem, na poczatku sie jaralem ale im dalej w las tym bardziej takie se sie robi.

• This 1