Killabien 556 Opublikowano 19 września 2021 Opublikowano 19 września 2021 Anime/Manga o japonskich delikwentach i zabawa z czasem. Pierwszy sezon anime sie skonczyl, manga jest w ostatnim arcu. Ktos oglada/czyta? Ja skonczylem anime i tak sie wciagnalem, ze az dzisiaj kupilem mange. Watek na poczatku sie moze wydawac na kolejny shonen o szkolnych delikwentach w japonii, ale to nie do konca prawda. Bardzo fajnie sie ogladalo anime, pare postaci jest fajnych, Takemichi wkoorvia ale nie odrzuca. Anime dalo boosta popularnosci i manga sie sprzedaje jak swieze buleczki. Ide poki co czytac, ciekawy jestem co inni mysla o tej mandze/anime Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 19 września 2021 Opublikowano 19 września 2021 A ja się dziwię czemu nie ma nowego odcinka A to się już skończyło xD fajnie się oglądało i czekam na drugi sezon ale nie spodobało mi się na tyle żebym sięgnął po mange Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 19 września 2021 Opublikowano 19 września 2021 Jestem z mangą na bieżąco, trochę siada to wszystko pozniej, ale trzeba przyznac, że autor nie boi się usmiercac na dobre ulubionych postaci za ostatni chapter to bym powiesił za jaja Spoiler Draken Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 19 września 2021 Autor Opublikowano 19 września 2021 Dobrze, ze wrzuciles w spoiler, juz chcialem otworzyc ale doczytalem ze to o ostatnim chapterze. Wiadomo kiedy sie manga konczy? Wiem, ze teraz leci ostatni arc. Tak w ogole to manga z 2017, nie? Cos sie szybko konczy. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 19 września 2021 Opublikowano 19 września 2021 Najkrotszy arc mial 12 chapterow, najdluzszsy 67. Myślę, że max rok i będzie koniec. Raczej więcej już z tego nie wyciśnie. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 20 września 2021 Opublikowano 20 września 2021 Wiadomo kiedy 2nd sezon wjedzie? Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 20 września 2021 Opublikowano 20 września 2021 Rok czekanka minimum. Ja chyba wezmę się za mangę po takim cliffhangerze. 1 Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 26 września 2021 Autor Opublikowano 26 września 2021 W koncu nadrobilem mange. O ile czasami sa slabsze momenty i czyta sie to jak typowego shonena to nadal sie nie moge oderwac. Odnoszac sie do tego co Shen napisal Spoiler Szkoda Drakena, moja ulubiona postac. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 W dniu 19.09.2021 o 16:15, Shen napisał: Najkrotszy arc mial 12 chapterow, najdluzszsy 67. Myślę, że max rok i będzie koniec. Raczej więcej już z tego nie wyciśnie. Dużo sie nie pomyliłem, ostatni chapter 16 listopada wychodzi. Mnie już pozniej manga zaczeła meczyc, dobrze, że tego bardziej nie przeciąga. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 5 listopada 2022 Autor Opublikowano 5 listopada 2022 W styczniu ma podobno byc nowy sezon anime. Mange kupilem, przeczytalem i jak przeczytam wszystko to raczej sprzedam. Nie powiem, na poczatku sie jaralem ale im dalej w las tym bardziej takie se sie robi. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi