Skocz do zawartości

Temat ogólny.

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Kmiot napisał:

Albo robię coś źle.

Jak wklejasz coś to na dole edytora powinna być opcja usuń formatowanie, wtedy będzie jako zwykły tekst. Możesz też kliknąć ppm i jako zwykły tekst wkleić.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 30,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Powiem Wam, dziwne uczucie. Tak wstać rano w sobotę i uświadomić sobie, że nie mam już kolejnej rundy do uruchomienia. Z plebiscytami ruszaliśmy pod koniec września 2021, więc minęło już 10 miesięcy,

• Jedna z moich ulubionych er gamingu, ciężko będzie wytypować 10. Oczywiście dostępne wszystko z NESa bo umówmy się jak cała lista gierek na ten system to cała również te po 1990 bo już wyżej kilka gie

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Powiem Wam, dziwne uczucie. Tak wstać rano w sobotę i uświadomić sobie, że nie mam już kolejnej rundy do uruchomienia. Z plebiscytami ruszaliśmy pod koniec września 2021, więc minęło już 10 miesięcy, zeszło w sumie dłużej niż zakładałem, ale nie zakładałem też, że listy w niektórych generacjach rozrosną się nam do 256 pozycji.  

Z frekwencją bywało różnie. Niektóre edycje cieszyły się większym zainteresowaniem, inne mniejszym, co jest w pełni zrozumiałe. W zasadzie im późniejsza generacja, tym więcej głosów, co również jest zrozumiałe. Często przekraczaliśmy magiczną barierę 100 głosujących, a piękną klamrą spina to finał Gry Wszech Czasów, gdzie pobiliśmy rekord - 133 głosujących. 

Piszę to przede wszystkim po to, by Wam podziękować za wspólną zabawę. Za poświęcenie chwili na oddanie głosów. Za aktywność w tematach, niezależnie czy polegała ona na ona na podzieleniu się jakimiś wspomnieniami/przemyśleniami, trollingu, złośliwym pastwieniu się nad pokonanym przeciwnikiem (użytkownikiem lub grą), okazaniu bólu odbytu po porażce ulubionego tytułu. To wszystko miało znaczenie i odrobinę napędzało zabawę. Wreszcie chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomagali mi to zorganizować, nie zostawili mnie z tym samego, podrzucali propozycje do listy, udzielali się w temacie organizacyjnym, współtworząc formułę zabawy, dodając swoje trzy grosze. Zdaję sobie sprawę, że nie byłem w stanie zadowolić wszystkich, ale starałem się brać pod uwagę każdą opinię i ważyć, które z nich dominują. 

Koniec końców cieszę się, że uniknęliśmy większych wpadek i kwasów, nie doszło do żadnej większej pomyłki, którą trudno byłoby odkręcić, a dyskusje raczej rzadko zbaczały na kurs Wojny Konsol (a jeśli już tam zaczynały dryfować, to moderacja była czujna i za to im też dziękuję).

Czy kiedyś wrócimy do podobnej zabawy? Nie wiem, możliwe, o ile będzie taka wola w narodzie forumowym i sensowne podstawy. Może inna formuła, inne kategorie, inne reguły. Póki co robimy urlop (przede wszystkim dla mnie xd), ale temat pozostaje otwarty na propozycje i dyskusje.

Jeszcze raz dzięki za wspólną zabawę.

Opublikowano

Dziękujemy za super zabawę dla forumka użyszkodniku Kmiot <3

Opublikowano

Dzięki za zangazowanie Kmiot. Raczej mało pisałem, ale starałem się zawsze zagłosować. 

Świetna robota 

Opublikowano

Oj, były emocje. Wspomnienia wróciły.

Opublikowano

Dzięki za wzięcie na bary tak ogromnego przedsięwzięcia panie Kmiot, ogrom pracy i cierpliwość do ciągłego jojczenia niezadowolonych.

images.jpeg

Opublikowano

Ale że rdr nie wygrał w każdej kategorii? No ludzie kochani, kto to widział

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Ale że rdr nie wygrał w każdej kategorii? No ludzie kochani, kto to widział

W każdej? Jedna to byłby sukces.

Opublikowano

Gdyby to było normalne forum można by jeszcze zrobić wybór najlepszej konsoli i/lub twórcy 

Opublikowano

Wystarczy odrobina dedukcji. Kideo jako najznamienitszy umysł magicznego świata gier wygrał w cuglach dwie najlepsze generacje w historii, a na potwierdzenie dorzucił niekwestionowanego GOAT-a bez podziału na kategorię wagowe.

Opublikowano

Pan wielki Kojima to jeszcze chiński człowiek czy już gierkowe bóstwo? 

Opublikowano

Ja bym jeszcze zrobił głosowanie na najlepszego residenta 

A Pan Kojima jest jaki jest, ale branża potrzebuje takich ludzi. Tak jak potrzebuje Japonii, tego całego pojebaństwa i odmienności.

Co by nie mówić to gierki kojimy zawsze są takie jak on chce, nie muszą pasować do żadnych trendów aktualnie obowiązujących. I za to szacunek 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Ja bym jeszcze zrobił głosowanie na najlepszego residenta 

Zrobcie w tym nowym kaciku residentow, ktory wyblagaliscie od moderacji, to w koncu zacznie sie w nim cos dziac :kekw:

Panu Kmioteu dzieki za ogarnianie tego calego pier.dolnika, szukanie gierek, wklejanie filmikow z yt, pisanie podsumowan, dzierganie ankiet, a przede wszystkim za opanowanie w dyskusjach na trzy strony o tym czy umiescic na liscie jakis tytul znany czterem osobom na forum, ktory potem i tak odpadal w pierwszej rundzie.

Opublikowano

Kąciki nie są od tego żeby się w nich coś działo tylko żeby cieszyły oko prawdziwych residentomaniaków. Dziadu. :sonkassie:

Opublikowano

Wiadomo, że tu Residenta nie szanują. Sromotna porażka w głosowaniu to jedno, ale nawet w kąciku nie ma wszystkich tematów. 

Opublikowano

A Square dostał pełną listę z linkami, całe 10 minut szukałem topiców z RE w nazwie :(

Opublikowano

Gadaliśmy przecież o tym, starocie z działów PS3/X360 nie będą przenoszone, reszta tematów obejmuje chyba wszystko.

Opublikowano

Teraz @Kmiotmożesz bawić się w giwłeje. Będziesz znowu sobie myślał w sobotę, że losowanie trza puścić, tak jak Ci już zabrakło robienia głosowań na gierki. 

Opublikowano
  • Autor

Ciężkie czasy na giwałeje, tu trzeba patrzeć gdzie zaoszczędzić, a nie jeszcze rozdawać xd

Ale to nie znaczy, że nie będzie ich w ogóle.

:czezky:

Opublikowano

Wiem, że hity hitami ale czy z czasem głosowanie na pewniaki nie stało się dla was zdeczka nudne, drodzy użytkownicy?