Opublikowano 30 lipca 20222 l Autor Cześć Ciwa, fajnie, że byłeś z nami we wczesnych generacjach, gdzie Twoje propozycje łamały szablony, po czym wszystkie odpadały w pierwszej rundzie. Niemniej doceniam pomoc i dziękuję.
Opublikowano 31 lipca 20222 l No miało być głosowanie na najlepszą grę na Xbox xd Dziękuję Kmiot. Robisz za dużo dla tej społeczności
Opublikowano 31 lipca 20222 l 11 godzin temu, ciwa22 napisał: Wiem, że hity hitami ale czy z czasem głosowanie na pewniaki nie stało się dla was zdeczka nudne, drodzy użytkownicy? Wiem, że wojny konsolowe wojnami konsolowymi, ale czy czasem minusowanie ludzi kupujących Xboxa nie stało się dla Ciebie zdeczka nudne, drogi użytkowniku?
Opublikowano 31 lipca 20222 l 55 minut temu, MYSZa7 napisał: Wiem, że wojny konsolowe wojnami konsolowymi, ale czy czasem minusowanie ludzi kupujących Xboxa nie stało się dla Ciebie zdeczka nudne, drogi użytkowniku? Nie, gdyż uprawiam ten zacny sport sporadycznie, od czasu do czasu. Wojny konsolowe to nie moje klimaty, gdyż jestem koneserem... konsol. Nie moja wina, że ostatni xbox wygląda jak pc, drogi użytkowniku. Edytowane 31 lipca 20222 l przez ciwa22
Opublikowano 31 grudnia 20222 l Autor Ponoć prace w toku, ale odpowiednie tematy i tak będą w głównym dziale Graczpospolita, więc stay tuned.