Opublikowano 30 grudnia 20213 l Nie ma czasu, chce na kacu wypełnić ankietę i wyzywać forumowiczów którzy zagłosowali nie po mojej myśli
Opublikowano 30 grudnia 20213 l oczyma wyobraźni widzę, jak Liściu głosuje na najwiekszego szrota kosztem Resident Evil 4
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Dla mnie w tej generacji zaczynają się lepsze wybory moralne niż w wiedźminie bo co ja zrobię jak będzie jakiś re 4 vs sotc?
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Ano racja. U mnie jeszcze Okami i Ico w serduszku, więc będzie trochę smutno jak trzeba będzie głosować przeciwko którejś. Ale czujecie, że może się tak wydarzyć, że już za niedługo forum psxextreme będzie mogło rozstrzygnąć, który MGS jest lepszy? Po tylu latach dywagacji w końcu poznamy zwycięzcę. Albo i nie, ale to mam nadzieję, że organizatorzy, w stylu losowania Ligi Mistrzów, zrobią swoje.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l 14 minut temu, Pupcio napisał: Dla mnie w tej generacji zaczynają się lepsze wybory moralne niż w wiedźminie bo co ja zrobię jak będzie jakiś re 4 vs sotc? Jak będzie RE4 vs jakiekolwiek GTA to nawet mi powieka nie drgnie jak będe wybierał GTA.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Jak musisz jeszcze coś kombinować, to można Onimushę 1 wywalić i zostawić lepszą dwójkę(obie to dziwne miksy survival horroru i slaszera z prerenderowanymi tłami i statyczną kamerą), a trójka to już trochę inna gra, więc tym bardziej się wyróżnia i jako pewna inspiracja nadchodzącego GOW-a(w sensie jedynki z 2005) spokojnie się kwalifikuje. Ogólnie to jest tak dojebana generacja, że wszystkiego i tak nie da rady wrzucić, ale jakby ktoś nagle wyskoczył z czymś nowym, no tu tutaj jest miejsce.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l 41 minut temu, Ludwes napisał: Ano racja. U mnie jeszcze Okami i Ico w serduszku, więc będzie trochę smutno jak trzeba będzie głosować przeciwko którejś. Ale czujecie, że może się tak wydarzyć, że już za niedługo forum psxextreme będzie mogło rozstrzygnąć, który MGS jest lepszy? Po tylu latach dywagacji w końcu poznamy zwycięzcę. Albo i nie, ale to mam nadzieję, że organizatorzy, w stylu losowania Ligi Mistrzów, zrobią swoje. Grałem ostatnio w Solid Snake - fantastyczna gra.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Autor No jeśli jakąś Onimushe wywalać, to jedynkę, bo taka jest wola większości rekomendujących. A co z THPS? Trzy sloty to nie za dużo?
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Za dużo. 3 lub 4 - męska decyzja, panie organizatorze. Obie gry są równie zajebiste ale i podobne do siebie. Jeśli tak komuś zależy, żeby zostawić THUGa (nie jestem jedną z tych osób) to każdy wybór co do wylotki jest ok. RE Zero zasługuje, żeby być na liście ale nie w przypadku kiedy istnieją już niej 3 inne RE. Polecam zaprosić Kate Walker do wspólnej zabawy - Syberia to kozacka gra. Edytowane 30 grudnia 20213 l przez ciwa22
Opublikowano 30 grudnia 20213 l 50 minut temu, Ludwes napisał: Ano racja. U mnie jeszcze Okami i Ico w serduszku, więc będzie trochę smutno jak trzeba będzie głosować przeciwko którejś. Ale czujecie, że może się tak wydarzyć, że już za niedługo forum psxextreme będzie mogło rozstrzygnąć, który MGS jest lepszy? Po tylu latach dywagacji w końcu poznamy zwycięzcę. Albo i nie, ale to mam nadzieję, że organizatorzy, w stylu losowania Ligi Mistrzów, zrobią swoje. Jeśli walikoniki z irca nie wybudzą się z tysiącletniego snu to nie ma szans że ta c0rwa mgs2 wygra z trójką
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Trójka jeszcze wprowadziła revert do przedłużania trików z rampy, w czwórce chyba nie było już nic specjalnego. To już było zmęczenie materiału.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l A z tonych 3ka pewniaczek i dałbym undergrounda bo jednak było sporo zmian i to na plus w przeciwieństwie do 4ki która też była świetna ale to po prostu duże dlc do 3ki
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Lista kompletna, zwłaszcza że: Resident Evil 4 (16) Resident Evil - Code: Veronica (4) Resident Evil Remake (6) Resident Evil Zero (2)
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Jedyna nowość w czwórce to możliwość przyczepki do jadących samochodów. Revert to jednak gamechanger. Powinna zostać trójka.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Godzinę temu, Ludwes napisał: oczyma wyobraźni widzę, jak Liściu głosuje na najwiekszego szrota kosztem Resident Evil 4 Nie martw się - z RE 4 u mnie wygra tylko coś z pozostałej trójcy RE
Opublikowano 30 grudnia 20213 l W tej generacji będzie grubo: Shemue, Metroid Prime, Ninja Gaiden, MGS3, Halo, Resident Evil 4 itd.. .
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Ja bym wrzucil Batman Begins bo kto nie gral, zdziwilby sie ile z niego zaczerpnelo Rocksteady przy AA. I jeszcze Predator concrete jungle. Ale jak juz nie ma miejsca to nic. Chociaz bym wyje.bal Silenta 3 albo wymienil na 4.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l SH4 ma lepszą historię niż SH3, ale to tyle. Przecież to był krok wstecz. RE4 robi rewolucję w serii, a SH4 wraca do 1996 roku przejmując skrzynię, ograniczony ekwipunek i backtracking.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l No wlasnie sh4 ma te fabule dobra plus robi cos inaczej niz trylogia. Prawie tak jak re4 W Predatora przyznaje nie gralem ale co predator to predator chyba nie?
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Chyba tak, na twoje usprawiedliwienie, oceny graczy są bardzo wysokie, ale nie wiem, czy rzeczywiście gra dobra, czy może siła licencji.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Autor Ok, to proponuję Batman Begins w zamian za pierwszą Onimushę. i Airblade za THPS4/THUG.
Opublikowano 30 grudnia 20213 l Jak już jesteśmy przy superhirołach to przypadkiem Spider-Man 2 nie był całkiem dobrą grą? Chyba lepiej zostawić THUGa niż wrzucać Airblade, a tak naprawdę zamiast jednego i drugiego dorzucić SSX Tricky które mocno się różniło od SSX3 a nadal było bardzo dobre : ) Co do Silent Hilla, SH3>>>>SH4
Opublikowano 30 grudnia 20213 l A był, był. Pierwsze bujanie pajonkiem w otwartym świecie powodowało CIARECZKI