Opublikowano 27 stycznia 20223 l W czasach szału na dragonball męczyło się super boutodeny na emulatorze jak kolega załatwił, i wtedy na koniu wjechał ten MUGEN 2 kupiony na bazarze u pirata razem z innymi pier.dołami na płycie, co to była za bijatyka tyle postaci i jeszcze można było nowe dodawać, ale się w to grało, i to intro pożyczone z bijatyki na psxa xd Kmiot, a Ignition?
Opublikowano 27 stycznia 20223 l 26 minut temu, Kmiot napisał: Nikt nie zaproponował w nominacjach 1 i 2, a 3 już tak No wlasnie widze swoje niedopatrzenie. Ukuk dal 3ke ku.rwa Dawaj tego pasjansa, nalezy ci sie cos od zycia za te ankiety.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Autor Jeszcze jedno coś oprócz Pasjansa. Może coś z już zaproponowanych? Project Zomboid, Silent Hunter, Might and Magic 7, jakaś Ultima, Abuse, Crusader No Remorse, Wasteland, Scorched Earth, Goblin Quest 1,2,3, little fighter 2, Rise of the Robots, Dark Messiah of Might and Magic, Ignition. I słucham Państwa. 48 minut temu, Mejm napisał: Little big adventure Było w Piątej Generacji.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l To the moon, dobrze, że przypomniałeś, to jest dobra rzecz i dosyć kultowa.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Autor To the Moon jest na liście. A moze jakiś Euro Truck Simulator? xd
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Boomcia trzeba przywołać, on trochę siedzi w symulatorach ciuchci i innych takich, więc coś powinien wiedzieć.
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Autor Indiana Jones and the Fate of Atlantis? Rise of the Triad: Dark War? Full Throttle? Hexen? Bad Mojo? Creatures? Jurassic Park: Trespasser? Beneath a Steel Sky? Jakiś Elder Scrolls? Daggerfall? The Neverhood? Coś ktoś?
Opublikowano 27 stycznia 20223 l Ja bym dał BattleTecha, PC exclusive i jedna z najlepszych gier z mechami
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Autor Dobra, bo nie pomagacie. Biorę Pasjansa i tego Bad Mojo, bo jedyna, z którą ktokolwiek się zgodził. Po drugie gra się karaluchem, więc czego więcej trzeba? Nie podawałem swoich typów w tej edycji, więc niech to będą dwa sloty, o których mogę zdecydować samodzielnie. Lista jest gotowa. Powiedzmy, że do północy można zgłaszać poprawki/modyfikacje. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem, to jutro wystartujemy z plebiscytem. Spoiler Ace Ventura (4) Age of Empires 2: The Age of Kings (7) Age of Mythology (2) Age of Wonders 2: The Wizard's Throne Aliens vs. Predator 2 (3) Alone in the Dark (3) Anno 1800 American McGee's Alice (3) Arcanum: Przypowieść o maszynach i magyi (4) Atlantis: Lost Tales Bad Mojo Baldur's Gate (6) Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2) Battlefield 1942 Battlefield Vietnam Beat Saber Black & White (4) Blade Runner (3) Blobby Volley Blood (3) Blood 2 The Book of Unwritten Tales Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth Call of Duty (5) Carmageddon 2: Carpocalypse Now Championship Manager 01/02 Civilization 2 (2) Civilization 5 Close Combat: First to Fight Command & Conquer (2) Command & Conquer Red Alert (7) Commander Keen 4: Secret of The Oracle Commandos: Behind Enemy Lines (4) Comanche Company of Heroes Counter Strike 1.6 (6) Crusader Kings Crysis (3) The Curse Of Monkey Island (3) Day of the Tentacle Death Rally (2) Delta Force Deluxe Ski Jumping (3) Deponia Descent 3 Desperados: Wanted Dead Or Alive (2) Deus Ex (6) Diablo (6) Diablo 2 (7) Die By The Sword (2) Disciples II: Dark Prophecy(2) Divine Divinity (2) Divinity: Original Sin II (2) Doom II: Hell on Earth (3) Doom 3 (2) Dota 2 Drakensang: The Dark Eye Dreamfall Chapters Dreamweb Duke Nukem 3D (5) Duke Nukem: Manhattan Project Dune 2000 Dungeon Keeper (4) Dungeon Siege (2) Earth 2140 Ecstatica 2 Elasto Mania The Elder Scrolls II: Daggerfall (2) Emperor: Battle for Dune (2) Empire Earth Europa Universalis IV F-22 Lightning II Fade to Black Fallout (8) Fallout 2 (9) Fallout Tactics (2) Far Cry Faraon (3) F.E.A.R. (5) Football Manager 2012 Freedom Force Freespace 2 FTL: Faster Than Light (2) Gabriel Knight 3: Blood of the Sacred, Blood of the Damned Giants: Citizen Kabuto (2) Gothic (3) Gothic 2 (3) Grim Dawn Grim Fandango (3) GTA (2) Gwint: Wiedźmińska Gra Karciana Half Life (6) Half Life 2 (7) Half-Life: Alyx Hearthstone Heavy Metal F.A.K.K. 2 Heretic Heretic 2 Heroes of Might and Magic II (4) Heroes of Might and Magic III (8) Heroes of Might and Magic V (2) Hexen: Beyond Heretic Hitman: Codename 47 (2) Hokus Pokus Różowa Pantera Homeworld (3) Hopkins FBI (2) I Have No Mouth, And I Must Scream Icy Tower (2) Icewind Dale (3) The Incredible Machines Interstate '76 Jack Orlando (2) Jagged Alliance 2 (2) Jazz Jackrabbit 2 (3) Kapitan Pazur Kingpin: Life of Crime King's Quest Knights and Merchants Kohan: Immortal Sovereigns Kozacy: Europejskie Boje (2) Książę i Tchórz Kult: Heretic Kingdoms Lamborghini: American Challenge Larry 7: Miłość na Fali (6) Liero (2) Live For Speed Left 4 Dead Legend of Kyrandia The Longest Journey (3) Lords of the Realm 2 Mad Dog McCree Mafia (2) Majesty 2: The Fantasy Kingdom Max Payne (5) Max Payne 2 (3) MDK Mechwarrior 2: 31st Century Combat Medal of Honor: Allied Assault (2) Mega Lo Mania Messiah (2) Metal Fatigue Minecraft Myst (2) Myth: The Fallen Lords The Nations NFS: Porsche 2000 (NFS: Unleashed) Neverwinter Nights (3) Neverwinter Nights 2 One Must Fall: 2097 Operation Flashpoint: Cold War Crisis The Operative: No One Lives Forever (3) Original War Painkiller (5) Panzer General Pasjans Phantasmagoria (2) Pillars of Eternity Pizza Tycoon Planescape: Torment (7) Pocket Tanks Polanie (2) Police Quest: SWAT Populous Portal (3) Postal 2 Prehistorik 2 (2) Project IGI: I’m Going In (3) Quake (5) Quake 3 Arena (6) Quarantine Redneck Rampage Return to Castle Wolfenstein (5) Revenant Rise of Nations Riven: Sequel to Myst Robin Hood: Legenda Sherwood (3) Rollercoaster Tycoon Runaway: A Road Adventure Rune (2) Sacred Sam & Max: Hit the Road Sanitarium (4) Saper Screamer 2 (2) The Secret of Monkey Island Septerra Core: Legacy of the Creator Serious Sam: The First Encounter (3) The Settlers The Settlers 2 (3) Shadow Warrior (1997) (3) SHOGO: Mobile Armor Division Sid Meier’s Alpha Centauri SimCity 2000 Simon The Sorcerer The Sims (4) Ski or Die Skoki Narciarskie 2002: Polskie Złoto Soldier of Fortune (4) Soldier of Fortune 2: Double Helix (2) Spellforce 2: Shadow Wars S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (4) Star Wars: Empire at War (2) Star Wars Jedi Knight: Dark Forces II (2) Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy (2) Star Wars: Tie-Fighter Starcraft (8) Starcraft 2 (2) Starsiege: Tribes Stonekeep Strip Poker Pro ‘94 Stunts SUPERHOT Supreme Commander Syberia (5) System Shock (4) System Shock 2 (2) Teenagent The Terminator: Future Shock Theme Hospital (4) Theme Park World Thief: The Dark Project (2) Thief 2: The Metal Age Titan Quest To the Moon Tom Clancy’s Rainbow Six (1998) Torchlight 2 Total Annihilation Total War: Shogun Total War: Medieval II Total War: Rome (2) Transport Tycoon Deluxe Tropico (2) Twierdza: Krzyżowiec (2) Tyranny Tyrian 2000 Tzar: The Burden of the Crown UFO: Enemy Unknown (3) Unreal (2) Unreal Tournament (6) Vampire the Masquerade - Bloodlines (4) Wacki: Kosmiczna Rozgrywka (2) Warcraft 2 (5) Warcraft 3 (6) Warhammer 40,000: Dawn of War (2) Wiedźmin (7) Wiedźmin 2: Zabójcy Królów Witchaven 2: Blood Vengeance Wizardry 8 Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie Wojna Krwi: Wiedźmińskie opowieści Wolfenstein 3D (3) World of Warcraft Worms 2 (3) Worms World Party (2) Z (2) Zeus: Pan Olimpu (4)
Opublikowano 28 stycznia 20223 l No nareszie, bo jeszcze sie glosowanie nie rozpoczęło a już mam dosyć wchodzenia do tego tematu.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Dobrze ze w edycji PC kazda gierka uber sztosik wiec kazda para to bedzie starcie gigantow a nie jak w tych konsolowych, ze tam sie raz spotkaja jakies warte uwagi tytuly i potem 3 strony "olaboga no nie wiem co kliknac".
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Autor Byłoby śmiesznie, gdyby Pasjans wygrał. Albo Saper. Pececiarzom gamingowe fotele by się połamały od eksplozji dupy.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l W dniu 27.01.2022 o 22:29, Kmiot napisał: Indiana Jones and the Fate of Atlantis? Rise of the Triad: Dark War? Full Throttle? Hexen? Bad Mojo? Creatures? Jurassic Park: Trespasser? Beneath a Steel Sky? Jakiś Elder Scrolls? Daggerfall? The Neverhood? Coś ktoś? Elder Scrolls Daggerfall myślę powinien się znaleźć. Ok, dzieci nie znają, grają tylko w jakies Skyrimy odgrzewane po piętnaście razy, ale to prawdziwy RPG, który jak by nie patrzeć przyczynił się do rozwoju serii. Jedyne, co tak naprawdę przemawia "przeciwko" Daggerfall to ilość bugów, szczególnie w wersji gołej, ale mimo tego gra była ogromna, rozbudowana i dająca ogromną swobodę.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Autor Spoko, mogę dać Daggerfalla zamiast tego Bad Mojo, bo nie generowałem jeszcze drabinki. Daggerfall ponoć NAJWIĘKSZA MAPA W HISTORII GAMINGU, no i cykl kojarzony, więc prestiż listy powinien się podnieść.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Z tą mapą to prawda, nawet jeśli w praktyce to tylko bajer, bo w grze korzystało się z quick-travel. To jest mapa gry: To jest mapa pojedynczego państwa: Gdzie każda kropka, to jakaś lokacja, od miasta, wioski, po lochy i zamki. I faktycznie można całą mapę przebyć piechotą, co ludziom zajęło dziesiątki godzin czasu rzeczywistego.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Autor Kurwa, dobra, bo okazało się, że Daggerfall jest już na liście xd Zostaje Bad Mojo w takim razie. Sorry za zamieszanie.
Opublikowano 30 stycznia 20223 l Autor Ok, możemy pomału przystępować do przygotowań Siódmej Generacji. Oficjalnie to Playstation 3, Xbox360, Wii. Z kieszonsolek to Playstation Portable oraz Nintendo Dual Screen. Proszę ponownie o rozwagę przy ilości podawanych nominacji, choć wiem, że to i tak zbędny trud. Nie wiem co począć z WiiU, bo niby oficjalnie to chyba Ósma Generacja, ale zastanawiam się, czy jej tutaj nie wcisnąć, tym bardziej, że biblioteki wartej uwagi nie miała obszernej ta konsola. Jak nie teraz, to potem ze Switchem i 3DSem. Choć sam Switch to już tak naprawdę wymyka się podziałom generacyjnym - możliwości jak konsole siódmej, a należy do ósmej i wciąż aktywna w dziewiątej. Jebane Nintendo, zawsze po swojemu Przemyślenia mile widziane, ale chyba nie będziemy komplikować i skupimy się na tym oficjalnym zestawie konsol?
Opublikowano 30 stycznia 20223 l TLOU, RDR, GTA4 Uncharted 2 Super Mario Galaxy 1 i 2 Alan Wake LA Noir Buzz Świat Quizów Heavy Rain Forza Horizon GoW3 Gearsy To tak bardzo na szybko i mocno się ograniczając.
Opublikowano 30 stycznia 20223 l Autor 1 minutę temu, Mejm napisał: 256? Pytasz się Frostiego czy pierdoli głupoty?
Opublikowano 30 stycznia 20223 l Lost Planet - do ustalenia, która część. Proponuję Extreme Condition, czyli jedynkę Viewtiful Joe - proponuję jedynkę TimeSplitters - proponuję Future Perfect, czyli trójkę Skate - proponuję dwójkę Gears of War - proponuję dwójkę Saint's Row - proponuję trójkę Final Fantasy XIII Dead Space - proponuję jedynkę DMC4 i DmC jako osobne tytuły, którymi w sumie są Mirror's Edge Max Payne 3 Left 4 Dead - proponuję dwójkę Fallout New Vegas Silent Hill Downpour