Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Aniketa ankietą, ale w open micu po ankiecie to te Kolosy już tak dobrze sobie nie radziły. Ostatecznie można wymienić za grę Horizon Zero Dawn.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l no i elegancko, tydzień negocjacji na temat listy to trochę zbyt długo i nigdy nie doszlibyśmy do porozumiernia
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Godzinę temu, Bzduras napisał: DLC do Forzy nie są standalone tytułem. forza horizon 2 fast and furious
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l 2 minuty temu, XM. napisał: Gdzie ta lista żeby sprawdzić? Z osiem-dziewięć postów wcześniej @wojtas011 a to nawet nie wiedziałem, że było takie coś, a tym bardziej, że było standalone
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Godzinę temu, Bzduras napisał: DLC do Forzy nie są standalone tytułem. No dobra, to Doom Eternal ancients gods 1 i Doom Eternal ancients gods 2
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Motorki to największa patola na tej liście, to jest DLC do podstawki, które można kupić też stand alone. Dokładnie taki jest opis: "DriveClub Bikes dostępne jest w sprzedaży jako samodzielna produkcja, a także jako DLC dla oryginalnego DriveClub". No, ale masz w oddzielnym kafelku, więc super rozdzielność majątkowa.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Proponuję SotC Remake za Driveclub Bikes i Medievil Remake za FIGHTING EX LAYER. Poniżej staty Fighting Ex Layer Spoiler
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Co w ogóle na liście robi MGS Ground Zeroes? Przecież to jakaś płatna popierdółka demo. To już lepiej wrzucić jedynego AC w którym parkour nadal odgrywał kluczową rolę. Ta gra na premierę to był zabugowany syf, ale już dawno ją połatali, więc czemu nie?
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Najbardziej niedojebany ac w historii za GZ, który jest lepszy od PP. Widzę, że już tyskie i żywce przedwcześnie odpalone przed majówką.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor AC Unity xd Odpowiem dyplomatycznie: cykl AC już ma dwóch reprezentantów (stara i nowa szkoła). Na trzeciego nie ma miejsca.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l gz to lepsza wersja piątki więc nie wiem jak mogłoby się nie znaleźć na liście jak tu jakieś motorki chciano przemycić nawet a ten troll z asasynem to niesmacznie tak w piątunio o 15 czytać takie rzeczy aż chyba obale sobie P I W K O
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor 3 minuty temu, Pupcio napisał: jak tu jakieś motorki chciano przemycić Co więcej - przemycono, bo aktualnie jest na liście. Szybka ankieta: Driveclub Bikes powinno być na liście? Tak nie?
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Motorki, które powtarzam kupiłem jako DLC do podstawki za 16 zika po przecenie 50%. Zupełnie nowa gra, ukryta w zupełnie jeszcze innej grze. Raz masz cztery opony, a raz masz dwie.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Jak na miejsce motorków ma wlecieć jakaś pełnoprawna gra, a nie rozbudowane DLC którego nie mogę kupić to niech wylatuje.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Cytat Table Top Racing Nie wiem kogo to była propozycja ale gratki dla tej osoby za udany trolling. Spoiler
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l 1 godzinę temu, łom napisał: Proponuję SotC Remake za Driveclub Bikes i Medievil Remake za FIGHTING EX LAYER. Poniżej staty Fighting Ex Layer Pokaż ukrytą zawartość Brzmi ok.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor Robimy to? Ujebaliście się tego SotC, który dla mnie jest ledwie czymś pomiędzy remasterem a remakiem, bo kompletnie nic nie dodaje od siebie, nic nie zmienia, nic nie usprawnia poza jakością grafiki i jej wydajnością. Kropka w kropkę ta sama gra, tylko ładniejsza i nie w 15fpsach. Ale ok, podsunę mu w pierwszej parze jakiegoś Wiedźmina i będzie jasne. Hehe. Square najgłośniej lobbuje za SotC i motorkami, więc skoro zrzeka się jednej na koszt drugiej, to już kompromis, na który mogę się zgodzić. Natomiast proponuję, by Medievila również wrzucić, ale niekoniecznie kosztem Fighting Ex Layer. To nominacja Ciwy, a on w tej edycji dał bardzo skromną listę: W dniu 17.04.2022 o 22:26, ciwa22 napisał: Polecam: EX Fighting Layer Ark: Survival Evolved Street Fighter V Guacamelee 2 Spelunky 1,2 Titan Souls Everybody Got Plat in the Rapture Table Top Racing Gone Home Samurai Shodown Takie, z deczka luźne, może i niepotrzebne typy, ale dające do zrozumienia, że na tym forum niszowe sztosy są znane i szanowane przez ostatnie niedobitki koneserów, którzy gamingowo wychodzili od czasu do czasu poza strefę komfortu opartą na popkorniakach pokroju dowcipów Nejtana, kapiszonów z coda i kopania gola w fifach, w istotny sposób poszerzając swoje horyzonty. Spokojnych, rodzinnych oraz ciepłych na serduszku świąt, a także miłego wieczoru życzę. Nie chcę mu jeszcze dodatkowo jej skracać. Zamiast tego proponuję Medievila w miejsce tego Table Top Racing (nominacja Sylvana, a on miał obszerną listę). Staty ma wyraźnie gorsze od EX Fighting Layer z tego co wrzucacie screeny. Czyli: SotC za Driveclub Bikes Medievil za Table Top Racing Inne sugestie?
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor ALARM! Podczas wyszukiwania gameplayów okazało się, że https://en.wikipedia.org/wiki/The_Legend_of_Heroes:_Trails_of_Cold_Steel to gra z PS3/Vita. PS4 dostało swoją wersję lata po rzeczywistej premierze. Release hide September 26, 2013 PlayStation 3, PS Vita JP: September 26, 2013 NA: December 22, 2015 EU: January 29, 2016 Microsoft Windows WW: August 2, 2017 PlayStation 4 JP: March 8, 2018 NA: March 26, 2019 EU: March 29, 2019 Nintendo Switch JP: July 8, 2021 Więc mamy jedno miejsce. Co przywracamy? Tego NieRa, skoro Medievil i SotC wracają? Coś innego? Jak nie będzie zgody, to wrzucę coś autorskiego.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l xddd kabaret nawet baby sa bardziej zdecydowane. nie przywracajcie tych remasterow na boga... w tego sotc to i tak wszyscy grali na ps4, ale sie ujebali, zeby wrzucic do glosowania ps2 to teraz nie ma.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Zawsze można dać Trails of Cold Steel część 3 lub 4. Każda z nich jest bardzo wysoko oceniana.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor 17 minut temu, 20inchDT napisał: xddd kabaret nawet baby sa bardziej zdecydowane. nie przywracajcie tych remasterow na boga... w tego sotc to i tak wszyscy grali na ps4, ale sie ujebali, zeby wrzucic do glosowania ps2 to teraz nie ma. Jest chwila czasu, to szukam kompromisu. Już parę razy zaznaczałem, że osobiście bym tych rimejków (a przynajmniej niektórych) nie brał, ale ankieta w najlepszym przypadku nie rozstrzyga (Medievil remis), a w pozostałych jest na korzyść rimejków (SotC, Nier), do tego dorzucę pojedyncze głosy obrony w temacie i fakt, że rimejki pojawiały się już w poprzednich edycjach i w sumie nie tworzymy jakichś precedensów. Nie chcę się więc wywyższać i tych głosów ignorować, bo to nie moja lista, tylko nasza. W takich sytuacjach patowych przydaje się właśnie ankieta pomocnicza jako ostateczna instancja. Mam przeczucie, że to wszystko i tak jedynie kwestia kosmetyczna i żaden z "kontrowersyjnych remakeów" plebiscytu nie zawojuje, ale staram się wyrządzić liście jak najmniejszą krzywdę autorytarnymi decyzjami. 15 minut temu, GearsUp napisał: Zawsze można dać Trails of Cold Steel część 3 lub 4. Każda z nich jest bardzo wysoko oceniana. Możesz podrzucić jakieś konkretne namiary? Pełny tytuł i gameplay YT najlepiej, bo się gubię w tych Trailsach.