Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Czyli jak będzie sotc vs lococycle to będę musiał głosować na to drugie żeby mieć czyste sumienie gre z ps2 dawać do 8 generacji bo połowa forum zagrała dopiero w remaster H O R E
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l 8 minut temu, Kmiot napisał: Możesz podrzucić jakieś konkretne namiary? Pełny tytuł i gameplay YT najlepiej, bo się gubię w tych Trailsach. No tak jest jeszcze druga podseria Trails in the Sky ale ona mniej popularna. Najlepiej wrzucić najświeższą, najnowszą The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV. Udane zakończenie całej sagi.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Pragnę zakończenia niepotrzebnych z mojego punktu widzenia sporów gdyż to tylko 8 generacja, konsole były/są już bardzo... dziwne, że tak powiem Moje typy mogą polecieć/zostać wymienione. Co do tych remaków/remasterów to moim zdaniem jednak remake. Remaster to praktycznie ta sama gra tylko w 60 klatkach, nowych rozdziałkach itp. Shadow czy Medievil nie wyglądają jak gry z odpowiednio PS2 czy PS1. Pozdrawiam. Edytowane 29 kwietnia 20222 l przez ciwa22
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor 10 minut temu, Square napisał: Wrzuć remake Medievila w takim razie. Medievila już wrzuciłem wcześniej za Table Top Racing. Zamieniłem te Trialsy z PS3 na inne Trialsy od GearsUp. Lista aktualnie wygląda następująco i jeśli nie będzie już żadnych obiekcji, to taka wystartuje. 13 Sentinels: Aegis Rim (3) Abzu (2) Ace Combat 7: Skies Unknown (2) AI: The Somnium Files Alien Isolation (4) Alienation (3) Animal Crossing: New Horizons Apex Legends Ark: Survival Evolved Assassin's Creed 4: Black Flag (2) Assassin's Creed Origins Astro Bot: Rescue Mission [VR] (3) Axiom Verge The Banner Saga 2 Batman: Arkham Knight (6) Battlefield 1 (3) Bayonetta 2 (3) The Binding of Isaac: Rebirth (2) Blasphemous Blood & Truth [VR] Bloodborne (9) Bloodstained: Ritual of the Night (2) Borderlands 3 (3) Captain Toad: Treasure Tracker (2) Carrion (2) Celeste Chasm Child of Light (2) Children of Morta (2) Control (6) Crash Bandicoot 4: It's About Time (2) Crash Team Racing: Nitro Fueled (4) Cuphead (6) Curse of the Dead Gods Cyberpunk 2077 (4) Danganronpa V3: Killing Harmony Dark Souls 3 (5) Darkest Dungeon (4) Darksiders 3 (2) Darksiders Genesis (2) Days Gone (4) Dead Cells (4) Death's Door (2) Death's Gambit (2) Death Stranding (7) Desperados 3 Detroit: Become Human (6) Deus Ex: Mankind Divided (4) Devil May Cry 5 (5) DiRT 4 Disco Elysium (2) Dishonored 2 (6) Dishonored: Death of the Outsider Divinity: Original Sin (3) Donkey Kong Country: Tropical Freeze Don't Starve (3) Doom (2016) (6) Doom Eternal (4) Dragon Age: Inquisition Dragon Ball FighterZ (3) Dragon Ball Z: Kakarot (2) Dragon Quest XI (3) Dragon Quest Builders 2 Dreams Driveclub (6) Dying Light (3) Elite: Dangerous Enter the Gungeon Everybody's Gone To The Rapture (2) The Evil Within (3) The Evil Within 2 (2) EX Fighting Layer Fallout 4 (2) Far Cry 4 Final Fantasy 7 Remake (5) Final Fantasy XV (2) Fire Emblem: Three Houses (2) Firewall Zero Hour [VR] Firewatch (4) Forza Horizon 4 (5) Forza Motorsport 7 (3) Furi Gears of War 4 (3) Gears 5 (4) Ghost of Tsushima (6) God of War (2018) (13) Gran Turismo Sport (2) Gravity Rush 2 (4) Grip: Combat Racing Guacamelee! 2 (2) Guilty Gear XRD Revelator Gundam Breaker 3 Hades (3) Halo 5: Guardians (3) Halo Wars 2 (2) Hellblade: Senua's Sacrifice Hitman 3 Hob Hollow Knight (7) Horizon Chase Turbo Horizon Zero Dawn (7) Hyper Light Drifter (3) Hyrule Warriors: Age of Calamity inFamous: First Light inFamous: Second Son (4) Inside (2) Injustice 2 Into the Breach It Takes Two (2) Katana ZERO (2) Kentucky Route Zero TV Edition (2) Killer Instinct Killzone: Shadow Fall Kingdom Come: Deliverance (3) Kingdom Hearts 3 Lara Croft and The Temple of Osiris The Last Guardian (6) The Last of Us: Part II (7) The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV The Legend of Zelda: Breath of the Wild (5) Lego City Undercover Life is Strange (4) Little Big Planet 3 Little Nightmares (2) Lords of the Fallen (2) Luigi’s Mansion 3 Mad Max (2) Mafia: Definitive Edition (3) Mafia III (2) Mario + Rabbids: Kingdom Battle Mario Kart 8 (3) Marvel’s Spider-Man (9) Matterfall (2) Medievil (2019) (2) The Messenger (2) Metal Gear Solid: Ground Zeroes (2) Metal Gear Solid 5: Phantom Pain (7) Metro Exodus (5) Middle-Earth: Shadow of Mordor (3) Monster Boy and the Cursed Kingdom Monster Hunter World (3) Mortal Kombat 11 (2) Moss [VR] (3) Mutant Year Zero: Road to Eden (2) Need for Speed (2015) (2) Nex Machina (3) Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom NieR: Automata (10) Nintendo Land Nioh (3) Nioh 2 Octopath Traveler (3) The Order 1886 (3) Ori and the Blind Forest (6) Ori and the Will of the Wisps (5) Outer Wilds Outlast 2 Overcooked! 2 Overwatch Persona 5 (5) Persona 5 Strikers Pikmin 3 Pillars of Eternity II: Deadfire A Plague Tale: Innocence (7) Pokken Tournament Prey (8) Pro Evolution Soccer 2016 Project CARS Psychonauts 2 (2) Quantum Break Rage 2 Ratchet & Clank (2016) (5) Red Dead Redemption II (8) Resident Evil 2 (2019) (10) Resident Evil 3 (2020) (3) Resident Evil 7: Biohazard (7) Resogun (4) Return of the Obra Dinn Rime Rise of the Tomb Raider (5) River City Girls Rocket League (3) Rogue Legacy (2) Salt and Sanctuary Samurai Shodown (3) Sayonara Wild Hearts Sea of Thieves (2) Sekiro Shadows Die Twice (5) Shadow of the Colossus (2018) (3) Shadow of the Tomb Raider (5) Shadow Tactics: Blades of the Shogun Sniper Elite 4 Snowrunner Soma SoulCalibur VI (3) South Park: The Fractured But Whole (2) Spelunky 2 Spiritfarer (2) Splatoon (2) Star Wars Battlefront II Star Wars Jedi: Fallen Order (6) Stardew Valley (4) Steep Street Fighter V (3) Streets of Rage 4 (2) Subnautica Sunset Overdrive (3) Super Lucky Tale Super Mario 3D World (4) Super Mario Maker 2 Super Mario Odyssey (2) Super Smash Bros. Ultimate The Surge 2 Tales of Berseria Tales from the Borderlands (3) Tekken 7 (5) Tetris Effect (2) TitanFall 2 (4) Titan Souls Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Tom Clancy's The Division Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (3) Torment: Tides of Numenera Towerfall Ascension Transistor (4) Transformers Devastation (2) Trials Fusion Uncharted 4: A Thief's End (9) Uncharted: The Lost Legacy (4) Unravel 2 (2) Until Dawn (4) Untitled Goose Game Valiant Hearts: The Great War (2) Valkyria Chronicles 4 (3) Vampyr (2) Wasteland 3 Watch Dogs 2 A Way Out (4) What Remains of Edith Finch (4) Wiedza to Potęga (2) Wiedźmin 3: Dziki Gon (12) The Witness Wolfenstein: The New Order (4) Wolfenstein II: The New Colossus (2) The Wonderful 101 (2) Wreckfest (2) XCOM 2 (2) Xenoblade Chronicles X (4) Xenoblade Chronicles 2 (3) Yakuza 0 (4) Yakuza: Like a Dragon Ys VIII: Lacrimosa of DANA Yoku's Island Express Yooka Laylee (3) Yooka Laylee and Impossible Lair (3) ZombiU
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Swoją drogą trochę w kulki z wynikami ankiet. Mi to już lata ale współczuję tym co zagłosowali na Zeldę i ich głos w ankiecie okazało się, że jest nic nie wart a tymczasem Medievil wchodzi:
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor No tak, Zelda poleciała w trakcie, gdy leciały też pozostałe remaki. Różnica jest taka, że pozostałych remaków parę osób tutaj broniło, a Zelda.... #nikogo. Więc tak zostało. No i miała tylko jedną nominację, więc trudniej jej było wrócić (podobnie jak Nierowi, który też nie wrócił). Można jeszcze to odkręcić, ale kosztem czego?
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Nie, nie, ciwa, to nie było tak. Oni mieli już grę w 2005 roku, 6 lat później sobie wzięli i zrobili remastera z wyższą rozdziałką i klatkami, a następne 7 lat później zrobili sobie remaster wcześniejszego remastera. Tam w ogóle nie ma nowych asetów, nowego silnika, dodali tylko futro kolosom.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor Dobra, Slim, ale sam głosowałeś w ankiecie za tym, by remake SotC był na liście, więc już nie wiem po której stronie jesteś xd
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Dobra, startujmy już jutro i tak już wystarczająco dużo roboty i modyfikacji narobiłeś tylko tak popatrzyłem teraz na wyniki ankiet i trochę mnie to zakłuło.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Jestem zawsze po stronie prawdy, więc w tym przypadku ciwa ma 100% rację. Takie rzeczy widać gołym okiem, chyba, że mamy do czynienia z jakimś arcygównem jak Prince of Persia, który wyglądał gorzej niż oryginał i tych ciapaków opóźnili, żeby pomóc im się nie zesrać. Już wszystko ustalone, odpalaj wrotki, ewentualnie skorzystaj z uprzejmości ciwy i wrzuć Spoiler Niera, Crasha Trylogię i Spyro, i Zeldę, i kto tam, co chce.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor Jako fan Zeld 2D nie potrafię teraz się pogodzić z takim wynikiem. I knuję teraz za co ją podmienić. Nintendo Land? The Surge 2, bo nikt się nawet nie kwapił wybrać między jedynką, a dwójką, tak bardzo ta gra nikogo. Może jeden Nioh wystarczy? Albo jeden Wolfenstein (New Order jest zdecydowanym faworytem, drugi jest tak jakby na doczepkę). Albo coś z VR, bo i tak grały w to 3 osoby z forum. Firewall Zero Hour?
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Jeden Wolfik(zdecydowanie najlepszy) spokojnie wystarczy, a Niohy są do siebie bardzo podobne z tego, co wiem. Też można przyciąć.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor Chyba Nioha 2 wywalę. Tylko jedna nominacja (jedynka trzy) i duży % "obojętności" w stosunku do cyklu (46%). Gry podobne gameplayowo, a Zeldy przynajmniej diametralnie się różnią.
Opublikowano 29 kwietnia 20222 l Autor Podmieniłem. Aktualna - mam nadzieję, że już ostateczna - lista: Spoiler 13 Sentinels: Aegis Rim (3) Abzu (2) Ace Combat 7: Skies Unknown (2) AI: The Somnium Files Alien Isolation (4) Alienation (3) Animal Crossing: New Horizons Apex Legends Ark: Survival Evolved Assassin's Creed 4: Black Flag (2) Assassin's Creed Origins Astro Bot: Rescue Mission [VR] (3) Axiom Verge The Banner Saga 2 Batman: Arkham Knight (6) Battlefield 1 (3) Bayonetta 2 (3) The Binding of Isaac: Rebirth (2) Blasphemous Blood & Truth [VR] Bloodborne (9) Bloodstained: Ritual of the Night (2) Borderlands 3 (3) Captain Toad: Treasure Tracker (2) Carrion (2) Celeste Chasm Child of Light (2) Children of Morta (2) Control (6) Crash Bandicoot 4: It's About Time (2) Crash Team Racing: Nitro Fueled (4) Cuphead (6) Curse of the Dead Gods Cyberpunk 2077 (4) Danganronpa V3: Killing Harmony Dark Souls 3 (5) Darkest Dungeon (4) Darksiders 3 (2) Darksiders Genesis (2) Days Gone (4) Dead Cells (4) Death's Door (2) Death's Gambit (2) Death Stranding (7) Desperados 3 Detroit: Become Human (6) Deus Ex: Mankind Divided (4) Devil May Cry 5 (5) DiRT 4 Disco Elysium (2) Dishonored 2 (6) Dishonored: Death of the Outsider Divinity: Original Sin (3) Donkey Kong Country: Tropical Freeze Don't Starve (3) Doom (2016) (6) Doom Eternal (4) Dragon Age: Inquisition Dragon Ball FighterZ (3) Dragon Ball Z: Kakarot (2) Dragon Quest XI (3) Dragon Quest Builders 2 Dreams Driveclub (6) Dying Light (3) Elite: Dangerous Enter the Gungeon Everybody's Gone To The Rapture (2) The Evil Within (3) The Evil Within 2 (2) EX Fighting Layer Fallout 4 (2) Far Cry 4 Final Fantasy 7 Remake (5) Final Fantasy XV (2) Fire Emblem: Three Houses (2) Firewall Zero Hour [VR] Firewatch (4) Forza Horizon 4 (5) Forza Motorsport 7 (3) Furi Gears of War 4 (3) Gears 5 (4) Ghost of Tsushima (6) God of War (2018) (13) Gran Turismo Sport (2) Gravity Rush 2 (4) Grip: Combat Racing Guacamelee! 2 (2) Guilty Gear XRD Revelator Gundam Breaker 3 Hades (3) Halo 5: Guardians (3) Halo Wars 2 (2) Hellblade: Senua's Sacrifice Hitman 3 Hob Hollow Knight (7) Horizon Chase Turbo Horizon Zero Dawn (7) Hyper Light Drifter (3) Hyrule Warriors: Age of Calamity inFamous: First Light inFamous: Second Son (4) Inside (2) Injustice 2 Into the Breach It Takes Two (2) Katana ZERO (2) Kentucky Route Zero TV Edition (2) Killer Instinct Killzone: Shadow Fall Kingdom Come: Deliverance (3) Kingdom Hearts 3 Lara Croft and The Temple of Osiris The Last Guardian (6) The Last of Us: Part II (7) The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV The Legend of Zelda: Breath of the Wild (5) The Legend of Zelda: Link’s Awakening (2019) Lego City Undercover Life is Strange (4) Little Big Planet 3 Little Nightmares (2) Lords of the Fallen (2) Luigi’s Mansion 3 Mad Max (2) Mafia: Definitive Edition (3) Mafia III (2) Mario + Rabbids: Kingdom Battle Mario Kart 8 (3) Marvel’s Spider-Man (9) Matterfall (2) Medievil (2019) The Messenger (2) Metal Gear Solid: Ground Zeroes (2) Metal Gear Solid 5: Phantom Pain (7) Metro Exodus (5) Middle-Earth: Shadow of Mordor (3) Monster Boy and the Cursed Kingdom Monster Hunter World (3) Mortal Kombat 11 (2) Moss [VR] (3) Mutant Year Zero: Road to Eden (2) Need for Speed (2015) (2) Nex Machina (3) Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom NieR: Automata (10) Nintendo Land Nioh (3) Octopath Traveler (3) The Order 1886 (3) Ori and the Blind Forest (6) Ori and the Will of the Wisps (5) Outer Wilds Outlast 2 Overcooked! 2 Overwatch Persona 5 (5) Persona 5 Strikers Pikmin 3 Pillars of Eternity II: Deadfire A Plague Tale: Innocence (7) Pokken Tournament Prey (8) Pro Evolution Soccer 2016 Project CARS Psychonauts 2 (2) Quantum Break Rage 2 Ratchet & Clank (2016) (5) Red Dead Redemption II (8) Resident Evil 2 (2019) (10) Resident Evil 3 (2020) (3) Resident Evil 7: Biohazard (7) Resogun (4) Return of the Obra Dinn Rime Rise of the Tomb Raider (5) River City Girls Rocket League (3) Rogue Legacy (2) Salt and Sanctuary Samurai Shodown (3) Sayonara Wild Hearts Sea of Thieves (2) Sekiro Shadows Die Twice (5) Shadow of the Colossus (2018) Shadow of the Tomb Raider (5) Shadow Tactics: Blades of the Shogun Sniper Elite 4 Snowrunner Soma SoulCalibur VI (3) South Park: The Fractured But Whole (2) Spelunky 2 Spiritfarer (2) Splatoon (2) Star Wars Battlefront II Star Wars Jedi: Fallen Order (6) Stardew Valley (4) Steep Street Fighter V (3) Streets of Rage 4 (2) Subnautica Sunset Overdrive (3) Super Lucky Tale Super Mario 3D World (4) Super Mario Maker 2 Super Mario Odyssey (2) Super Smash Bros. Ultimate The Surge 2 Tales of Berseria Tales from the Borderlands (3) Tekken 7 (5) Tetris Effect (2) TitanFall 2 (4) Titan Souls Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Tom Clancy's The Division Tony Hawk's Pro Skater 1+2 (3) Torment: Tides of Numenera Towerfall Ascension Transistor (4) Transformers Devastation (2) Trials Fusion Uncharted 4: A Thief's End (9) Uncharted: The Lost Legacy (4) Unravel 2 (2) Until Dawn (4) Untitled Goose Game Valiant Hearts: The Great War (2) Valkyria Chronicles 4 (3) Vampyr (2) Wasteland 3 Watch Dogs 2 A Way Out (4) What Remains of Edith Finch (4) Wiedza to Potęga (2) Wiedźmin 3: Dziki Gon (12) The Witness Wolfenstein: The New Order (4) Wolfenstein II: The New Colossus (2) The Wonderful 101 (2) Wreckfest (2) XCOM 2 (2) Xenoblade Chronicles X (4) Xenoblade Chronicles 2 (3) Yakuza 0 (4) Yakuza: Like a Dragon Ys VIII: Lacrimosa of DANA Yoku's Island Express Yooka Laylee (3) Yooka Laylee and Impossible Lair (3) ZombiU
Opublikowano 30 kwietnia 20222 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ok, południe wybiło, więc uznajmy, że lista zamknięta i nietykalna, bo zacząłem działać w kwestii drabinki i zmian nie wprowadzę. Teraz jeszcze tylko grafiki, post inaugurujący i 256 gier do skopiowania w pytania ankiety. Do wieczora powinno być. Buziaki i dziękuję wszystkim zaangażowanym w utworzenie listy. Łatwo nie było, konsekwencji też zabrakło, ale mam nadzieję, że największe DYMY wciąż przed nami.
Opublikowano 1 maja 20222 l Autor Co tam Panowie dalej? Planujemy jakąś Bitwę Wszystkich Generacji? Jakieś propozycje jak miałoby to ewentualnie wyglądać?
Opublikowano 1 maja 20222 l Najlepiej o najprościej będzie wybrać ich spośród 8 wygranych każdej z generacji. 8 to spoko liczba, prosta drabinka od ćwierćfinałów. Bo jeśli znowu trzeba będzie układać jakaś listę 256 tytułów to znowu forumek będzie dyskutować kilka tygodni bez żadnych rezultatów. Btw. Szacun że jeszcze masz siły się tym zajmować, podziwiam serio. Mój zapał wypaliłby się gdzieś pomiędzy pierwszą a drugą generacją
Opublikowano 1 maja 20222 l Ja mam taki pomysł żeby dać top 4 z każdego głosowania gdzie startowało 256 gier i top 2 gdzie startowało 128 tak żeby były 32 tytuły (no chyba że coś źle liczę). Wtedy można zrobić albo VS jak do tej pory albo jedne głosowanie i będzie wiadomo jaki tytuł jest GOAT wśród tych 32.
Opublikowano 1 maja 20222 l 16 minut temu, Kmiot napisał: Co tam Panowie dalej? Planujemy jakąś Bitwę Wszystkich Generacji? Jakieś propozycje jak miałoby to ewentualnie wyglądać? The Best of Indie Dużo osób narzeka, że niszowe tytuły szybko odpadają, bo "gupi gracze ślepo głosują na znane marki zamiast niszowy tytuł". To może zrobić jakiś mniejszy plebiscyt bez gier AAA, tylko z szeroko pojętymi indykami bez podziału na generacje? Wszelkie Stardew Valley, Undertale, Hadesy itp. itd. Na pewno Switchowcy się ucieszą... Aczkolwiek obawiam się, że na tym forum popularność takiego plebiscytu będzie jeszcze mniejsza, niż handheldów. No bo kto to widział, głosowanie bez Uncharted, GTA i temu podobnych...
Opublikowano 1 maja 20222 l oo fajny pomysł. a może by zrobić jeszcze plebiscyty Best of Playstation, Best of Nintendo i Best of Xbox, jak wiadomo w Bitwie ósmej generacji, klapy i boty nawzajem oskarażają się, że ci drudzy "głosują na złość" więc taki ranking dla każdej z popularnych platform, pomógłby trochę załagodzić konflikt.
Opublikowano 1 maja 20222 l Autor 5 minut temu, Suavek napisał: The Best of Indie Zaraz zacznie się dyskusja czym są gry indie i dlaczego ta jest indykiem, a tamta nie ;] Przeczuwam dramat z kategoryzowaniem tego. 5 minut temu, ASX napisał: a może by zrobić jeszcze plebiscyty Best of Playstation, Best of Nintendo i Best of Xbox, Myślałem raczej o jakimś zamknięciu zabawy z przytupem, zamiast rozdrabniania się, bo nie wiem na ile jeszcze mi wystarczy zaparcia, a Wam zainteresowania zabawą, jeśli pójdziemy w coraz węższe kategorie. Możliwe też, że będę potrzebował oddechu od tego całego pierdolnika, ale za jakiś czas... kto wie czy nie wrócimy do zabawy? Dlatego jeśli już, to myślałem o walce tytanów, bo już dawno temu pojawiały się takie pomysły, ale uznaliśmy, że wrócimy do tego po zakończeniu wszystkich generacji. 30 minut temu, ASX napisał: Najlepiej o najprościej będzie wybrać ich spośród 8 wygranych każdej z generacji. 8 to spoko liczba, prosta drabinka od ćwierćfinałów. 26 minut temu, łom napisał: Ja mam taki pomysł żeby dać top 4 z każdego głosowania gdzie startowało 256 gier i top 2 gdzie startowało 128 tak żeby były 32 tytuły (no chyba że coś źle liczę). Wtedy można zrobić albo VS jak do tej pory albo jedne głosowanie i będzie wiadomo jaki tytuł jest GOAT wśród tych 32. No mam podobne koncepcje, tylko skalę obejmującą większy TOP. W sensie, że lista startowa obejmowałaby 256 pozycji. A domyślnie jej skład to: Z każdej generacji TOP 32 drabinki z PC TOP 32 drabinki z Amigi TOP 16 drabinki (tam były tylko 64 gry) z Handheldów też TOP 16 drabinki (128 gier) Sumarycznie wychodzi to akurat 256 pozycji. Ale to tylko surowa lista, na którą pewnie wypadałoby nałożyć kilka poprawek i ewentualnie podmienić kilka tytułów, wyrzucając z niej kilka(naście gier), które do TOP 16/32 dotarły fartem, albo trollingiem (vide świeży Daxter), plus ograniczyć ilość gier dla cyklu, aby na liście nie było np. sześciu GTA, czterech GoWów czy ośmiu Residentów. W ich miejsce można przywrócić gry, które odpadły za wcześnie, bo miały niefart w drabince i trafiły na siebie zbyt szybko.
Opublikowano 1 maja 20222 l Powinny byc 32 pozycje jak na mundialu a nie znow 256. Wziac ciwercfinalistow z 4 topek i elo.
Opublikowano 1 maja 20222 l Bez względu czy to będzie VS czy jedno głosowanie to myślę że te max 64 gry wystarczą, tym sposobem nie będzie też kombinowania co wyrzucić. Tak szczerze wolał bym jedno głosowanie zamiast drabinki. Bo przy drabince przykładowo jeśli jakaś gra ze SNESa trafi na tytuł z PS4 to będzie miała automatycznie pod górkę, mimo że np. dla 40% osób ten tytuł ze SNESa to jest najlepszy tytuł z całej listy. A ważniejsze przy jednym głosowaniu każdy będzie wybierał ten tytuł który faktycznie uważa za najlepszy na liście.