Opublikowano 11 czerwca 20222 l 7 minut temu, Kmiot napisał: Albo robię coś źle. Jak wklejasz coś to na dole edytora powinna być opcja usuń formatowanie, wtedy będzie jako zwykły tekst. Możesz też kliknąć ppm i jako zwykły tekst wkleić.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powiem Wam, dziwne uczucie. Tak wstać rano w sobotę i uświadomić sobie, że nie mam już kolejnej rundy do uruchomienia. Z plebiscytami ruszaliśmy pod koniec września 2021, więc minęło już 10 miesięcy, zeszło w sumie dłużej niż zakładałem, ale nie zakładałem też, że listy w niektórych generacjach rozrosną się nam do 256 pozycji. Z frekwencją bywało różnie. Niektóre edycje cieszyły się większym zainteresowaniem, inne mniejszym, co jest w pełni zrozumiałe. W zasadzie im późniejsza generacja, tym więcej głosów, co również jest zrozumiałe. Często przekraczaliśmy magiczną barierę 100 głosujących, a piękną klamrą spina to finał Gry Wszech Czasów, gdzie pobiliśmy rekord - 133 głosujących. Piszę to przede wszystkim po to, by Wam podziękować za wspólną zabawę. Za poświęcenie chwili na oddanie głosów. Za aktywność w tematach, niezależnie czy polegała ona na ona na podzieleniu się jakimiś wspomnieniami/przemyśleniami, trollingu, złośliwym pastwieniu się nad pokonanym przeciwnikiem (użytkownikiem lub grą), okazaniu bólu odbytu po porażce ulubionego tytułu. To wszystko miało znaczenie i odrobinę napędzało zabawę. Wreszcie chciałbym podziękować wszystkim, którzy pomagali mi to zorganizować, nie zostawili mnie z tym samego, podrzucali propozycje do listy, udzielali się w temacie organizacyjnym, współtworząc formułę zabawy, dodając swoje trzy grosze. Zdaję sobie sprawę, że nie byłem w stanie zadowolić wszystkich, ale starałem się brać pod uwagę każdą opinię i ważyć, które z nich dominują. Koniec końców cieszę się, że uniknęliśmy większych wpadek i kwasów, nie doszło do żadnej większej pomyłki, którą trudno byłoby odkręcić, a dyskusje raczej rzadko zbaczały na kurs Wojny Konsol (a jeśli już tam zaczynały dryfować, to moderacja była czujna i za to im też dziękuję). Czy kiedyś wrócimy do podobnej zabawy? Nie wiem, możliwe, o ile będzie taka wola w narodzie forumowym i sensowne podstawy. Może inna formuła, inne kategorie, inne reguły. Póki co robimy urlop (przede wszystkim dla mnie xd), ale temat pozostaje otwarty na propozycje i dyskusje. Jeszcze raz dzięki za wspólną zabawę.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Dzięki za zangazowanie Kmiot. Raczej mało pisałem, ale starałem się zawsze zagłosować. Świetna robota
Opublikowano 30 lipca 20222 l Dzięki Pan Kmiot, były ŁZY, była EUFORIA i tzw. EMOCJE. <3 Pozdrawiam serdecznie.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Dzięki za wzięcie na bary tak ogromnego przedsięwzięcia panie Kmiot, ogrom pracy i cierpliwość do ciągłego jojczenia niezadowolonych.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Ale że rdr nie wygrał w każdej kategorii? No ludzie kochani, kto to widział
Opublikowano 30 lipca 20222 l 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ale że rdr nie wygrał w każdej kategorii? No ludzie kochani, kto to widział W każdej? Jedna to byłby sukces.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Gdyby to było normalne forum można by jeszcze zrobić wybór najlepszej konsoli i/lub twórcy
Opublikowano 30 lipca 20222 l Wystarczy odrobina dedukcji. Kideo jako najznamienitszy umysł magicznego świata gier wygrał w cuglach dwie najlepsze generacje w historii, a na potwierdzenie dorzucił niekwestionowanego GOAT-a bez podziału na kategorię wagowe.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Ja bym jeszcze zrobił głosowanie na najlepszego residenta A Pan Kojima jest jaki jest, ale branża potrzebuje takich ludzi. Tak jak potrzebuje Japonii, tego całego pojebaństwa i odmienności. Co by nie mówić to gierki kojimy zawsze są takie jak on chce, nie muszą pasować do żadnych trendów aktualnie obowiązujących. I za to szacunek Edytowane 30 lipca 20222 l przez drozdu7
Opublikowano 30 lipca 20222 l Godzinę temu, drozdu7 napisał: Ja bym jeszcze zrobił głosowanie na najlepszego residenta Zrobcie w tym nowym kaciku residentow, ktory wyblagaliscie od moderacji, to w koncu zacznie sie w nim cos dziac Panu Kmioteu dzieki za ogarnianie tego calego pier.dolnika, szukanie gierek, wklejanie filmikow z yt, pisanie podsumowan, dzierganie ankiet, a przede wszystkim za opanowanie w dyskusjach na trzy strony o tym czy umiescic na liscie jakis tytul znany czterem osobom na forum, ktory potem i tak odpadal w pierwszej rundzie.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Kąciki nie są od tego żeby się w nich coś działo tylko żeby cieszyły oko prawdziwych residentomaniaków. Dziadu.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Wiadomo, że tu Residenta nie szanują. Sromotna porażka w głosowaniu to jedno, ale nawet w kąciku nie ma wszystkich tematów.
Opublikowano 30 lipca 20222 l A Square dostał pełną listę z linkami, całe 10 minut szukałem topiców z RE w nazwie
Opublikowano 30 lipca 20222 l Gadaliśmy przecież o tym, starocie z działów PS3/X360 nie będą przenoszone, reszta tematów obejmuje chyba wszystko.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Teraz @Kmiotmożesz bawić się w giwłeje. Będziesz znowu sobie myślał w sobotę, że losowanie trza puścić, tak jak Ci już zabrakło robienia głosowań na gierki.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Autor Ciężkie czasy na giwałeje, tu trzeba patrzeć gdzie zaoszczędzić, a nie jeszcze rozdawać xd Ale to nie znaczy, że nie będzie ich w ogóle.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Wiem, że hity hitami ale czy z czasem głosowanie na pewniaki nie stało się dla was zdeczka nudne, drodzy użytkownicy?