devilbot 3 682 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Opublikowano 10 kwietnia 2022 Pewnie save file Oggozo ma max 55%, a śmie on oceniać całą grę. Ha tfu. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Chcialem Ci napisac Ogqozo zebys nie pisal nic zlego o Kirbym bo Cie ukrzyzuja, za pozno Cytuj
Homelander 2 063 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Nie wszystkie gry sa dla starych koni jak my. Mój siedmioletni syn jest zachwycony demem i bardzo chce dostać pełna wersję Cytuj
karmaster 360 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Ja póki co wbiłem podstawowe światy na 100%. Został dodatkowy świat + kolekcja figurek vol.4 (aktualnie total progress mam chyba 75%). Samo 'przejście' gry do napisów końcowych jest banalne i jeśli ktoś nie lubi wbijać tych wszystkich misji, pokonywać bossów bez straty życia, czy prób czasowych to na pewno dosyć mocno obniża mu to ocenę. Dla mnie to troche jak ktoś napsiał już wcześniej: taki powrót do przeszłości i feeling gier z lat 90 (misje, czasówki, brak otwartego świata, nabijanie procentów w post game, a nawet grafika i niektóre lokacje trochę przypominaja pre rendereowane tła ze starych finali/residentów któymi się jarałem jako dziecko :D). ps. wg licznika w systemie ponad 20h zeszło na wbicie wszystkiego w podstawowych światach i misjach czasowych, to pewnie jeszcze z 2-4h na ten dodatkowy świat (chyba, że się okaże jakiś mega trudny). Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 (edytowane) Czy ktoś miał problem z odblokowaniem figurek vol. 2? Niby maszyna powinna się odblokować po pokonaniu bossa drzewa a tu nic. Sam Wise Waddle Dee pojawil sie w miescie, a maszyny brak mimo pokonania bossa x2. Jestem pod koniec wesolego miasteczka. edit: Odkryła się po przejściu jeszcze następnego świata. Edytowane 17 kwietnia 2022 przez GenzoChan 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 17 czerwca 2022 Opublikowano 17 czerwca 2022 Ło Panie. Spoiler Myślałem, że są tylko dwa ulepszenia mocy Kirbasa, a tutaj wjeżdża 3ci poziom. Gramy dalej w to sztosiwo. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Najlepszy Kirby, ale postgame to lekka przesada, wkrada się monotonia, dobrze się bawiłem, daję 8/10. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 Świetny platformer, do mnie zaskoczenie roku pod tym względem. Dla fanów znajdziek i post game pozycja zapewnia masę zawartości. Karny kutas za poziomy trudności, niby dwa do wyboru, a tak na prawdę to wybór między turbo ultra funky easy, a funky easy. Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 23 lutego 2023 Opublikowano 23 lutego 2023 Właśnie przeszedłem - 63% i kupa grania jeszcze przede mną. FANTASTYCZNA gra, genialna grafika (obok LM3 chyba najładniejsza gra na switcha), świetne etapy i design, do tego postapokaliptyczna platformówka? No kurwa. Do tego genialny, genialny ost! Na minus? Chciałoby się pełnoprawną "fabule" bez podziału na misję no i większa różnorodność mocy - tych małych i tych dużych (te duże szybko powszednieją). I wieksza liczbę czasówek autem. Naprawde świetna gra, mam nadzieję że nie przyjdzie czekać 30 lat na sequel w 3D, no ale to Nintendo - chuj ich tam wie. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 24 marca 2023 Opublikowano 24 marca 2023 Szkoda tylko, że 2 gracz nie ma żadnej możliwości przemian. A sama gra - dla 4latka całkiem fajna, jak ktoś ma więcej lat niż parę to @ogqozo nie blefuje. Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Grałem w każdego Kirby na Switchu tylko dlatego, że dzieciaki to uwielbiają, także w ogóle mnie to nie dziwi. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Ja tylko tego i Epic Yarn ograłem i oba mi się podobały, chyba znaczy to tyle, że mogę spróbować kolejnego xD Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Możesz spróbować zwłaszcza, że Epic Yarn zrobione jest nie przez hal, a przez wyrobników z good feel i to czuć bo jest nudne jak chuj. Najlepsze przed tobą. 1 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Super gierka ale powtórzę się...zupełnie nie kumam czemu dali dwa poziomy trudności, które wyglądają jak very very easy i very easy. Mogli dać trzeci z normalnym wyzwaniem albo z tych dwóch dostępnych by jeden dawał jakieś wyzwanie. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Ale kirby nigdy nie był i nigdy nie będzie trudną grą także wyzwania nie ma i nie będzie Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Spoko i jestem w stanie to zaakceptować bo taki target, tylko po co dawali wybór poziomu trudnosci zatem Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 Nie wiem tego sorry. Kilka razy zawsze spadłem w przepaść w różnych częściach, na szczęście w tym nowym return to dream land deluxe jest opcja, że magalor nas łapie i wyciąga i nie muszę się martwić. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 marca 2023 Opublikowano 25 marca 2023 W tym chyba tkwi fenomen w grach z tej serii, łatwe, ale nie nudne, chłoniesz pomysły na lajcie, zero frustracji. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 (edytowane) W dniu 25.03.2023 o 15:22, Daffy napisał: Super gierka ale powtórzę się...zupełnie nie kumam czemu dali dwa poziomy trudności, które wyglądają jak very very easy i very easy. Mogli dać trzeci z normalnym wyzwaniem albo z tych dwóch dostępnych by jeden dawał jakieś wyzwanie. Tu piszesz, że super gierka, a w dedykowanym temacie, że o 3 ligi gorsza od Forgotten Land? Sam sprawdzę, bo już się pogubiłem. Edytowane 31 marca 2023 przez zdrowywariat Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 31 marca 2023 Opublikowano 31 marca 2023 Forgotten Land super gierka Star allies nie grałem DreamLand Deluxe trzy klasy gorsza niż forgotten Land Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 4 maja 2023 Opublikowano 4 maja 2023 Dziś zacząłem i fajnie się ogrywa, taka platformówką na lajcie z klimatem lat 90 (gier). Grafika i desing całkiem konkretny przejdzie się z checią 3 Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 15 października Opublikowano 15 października Zajebista gierka, wkręciłem się. Kopalnia pomysłów jak to u Nintendo. Niestety wstydzę się w to grać poza domem Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Nie dziwię się. Raz grałem w metrze i jakoś ziomek na oko 50-letni mnie wyśmiał: "hahaha, jak można grać w tak łatwa grę mając więcej niż 12at, zagraj sobie w Crasha 4, pajacu". Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 26 października Opublikowano 26 października Uuuu ale ci dał, uuuuu. Chyba zamknąłbym się w sobie i zaczął grać jak mężczyzna w symulatory i FPS na PC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi