Opublikowano 23 września 20213 l Mario kart w ogóle mi nie siadło, a przyda się jakaś odmiana od CTR.
Opublikowano 24 września 20213 l Chocobo Racing na PSXa było zajebiste, miałem w komplecie z konsolą i z bratem w multiplayerze pewnie kilkadziesiąt godzin pękło Ale ten trailer biednie raczej wygląda
Opublikowano 24 września 20213 l o ho, wyciekła minie gierka, która powinna być wbudowana w Rimejk Finala 7i.
Opublikowano 24 września 20213 l Dziwny ruch square by wydać kart racera na nintendo które ma swojego króla gatunku z hydraulikiem. Myślę, że posiadacze xboxów i plejek by mogli być bardziej zainteresowani przez brak alternatyw
Opublikowano 24 września 20213 l Wygląda jak reskin Mario Kart, ale w sumie nawet mi to jakoś szczególnie nie przeszkadza. Mam tylko nadzieję, że wyjdzie w pudełku. No i super by było jakby dodali jakąś kampanię singlową.
Opublikowano 24 września 20213 l 33 minuty temu, Soban napisał: Dziwny ruch square by wydać kart racera na nintendo które ma swojego króla gatunku z hydraulikiem. Myślę, że posiadacze xboxów i plejek by mogli być bardziej zainteresowani przez brak alternatyw CTR?
Opublikowano 25 września 20213 l O kurwa GILGAMESH!!! Gra wygląda słabo, gorzej np od Soniców. Brakuje też dynamiki i prędkosci. Squareenix/10
Opublikowano 2 października 20213 l Mnie się podobała wersja na psx-a, zwłaszcza story mode z tą rozkładaną księgą