Skocz do zawartości

Young Leosia - sprawa jest poważna

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe przy jakiej muzyce bawia się starzy ludzie

• Odpowiedzi 259
  • Wyświetleń 129,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Taco wspierał leczenie fanów, Popek odwiedzał niepełnosprawnych fanów, a Żabson spotyka się z wujaszkiem. I dobrze, szanuję taką pomoc.

• Leosia nawet Ty?

• Ja mam wywalone w tą wywłokę chłopaki, może niech ten jej chłopak sobie słucha te jej "piosenki"

Opublikowano

kurwa, bilety na koncert w Gdansku wyprzedaly sie w godzine, to sobie poszedłem.

Opublikowano
W dniu 1.11.2021 o 19:04, Shen napisał:

Bilet na koncert kupiony

Oszukałeś dla forumowicza???

Opublikowano

No miałem wtedy kupić, ale okazalo się, ze sprzedaz dzis sie zaczyna o 14:reggie:

Opublikowano
2 hours ago, Shen said:

kurwa, bilety na koncert w Gdansku wyprzedaly sie w godzine, to sobie poszedłem.

Podejdz pod klub tam ktos bedzie pewnie mial, chyba ze Pupcio wszystkie wykupil

Opublikowano
W dniu 1.11.2021 o 12:05, Pupcio napisał:

Young leosia jeszcze żyje? No nieźle  :pawel:

Królowa wyprzedała wszystkie koncerty w pare godzin, a Ty pytasz czy żyje

Opublikowano

Przeciez nawet na teledysku widac ze ona juz powoli sztywnieje :pawel: Az sprawdzilem info o Hulanki Tour, Shen czy Ty wogole jestes zaszczepiony zeby tam wejsc? xD Jak to przeczytalem na samej gorze info to jeblem: 

Wstęp na koncert 13+ za pisemną zgodą rodzica. Poniżej 13 lat, wymagana obecność pełnoprawnego opiekuna.

Opublikowano

Oczywiscie, ze jestem zaszczepiony, nie jestem szurem

Opublikowano

To zycze ogarniecia biletow i udanej infiltracji. Wspomnien bys mial na dlugo no i ciekawe czy na koncercie beda jakies matki z dziecmi xD Nawet pod klubem bedzie sie pewnie dzialo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze jak. Za to ja slyszalem, ze podobno są ludzie co bawia sie na techno imprezach :yao:

Opublikowano

Shen jak idziesz na koncert to masz cynk jak nie wybuchnac smiechem, jak masz zamiar juz buchnac smiechem to powstrzymaj to w jakikolwiek sposob i przejdzie od razu. Wiesz, jakbys mial zbyt duza beke a ktos na serio by ja tam lubil

Edytowane przez Sven Froost

Opublikowano
  • Autor

Leosia to taka Majka Jeżowska 2021 patrząc po wieku publiki. Ale ogólnie jestem serio zdziwiony, że ktoś tego słucha nieironicznie i jeszcze za to płaci, chociaż z drugiej strony to pewnie ludzie tam chodzą najebać instastory, bo Leosia modna to będzie lans na ig.

Opublikowano

Przecież tam sama licbaza i ludzie maks 20 lat, więc to muzyka pod nich dzisiaj.

Opublikowano

pierdolicie jak moi starzy gdy za dzieciaka leciał u mnie ciagle nu metal i punk rock

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Kolejny hit od królowej.

@Pupcio zaniedbujesz temat :/

Opublikowano

Chujowy jest ten kawałek. Byłem ostatnio na Fest Festival na koncercie Leosi zaobserwować. Ludzi było mnóstwo, na szklankach było nawet pogo, w które oczywiście poszedłem. Próbowała też ściany śmierci ale publika chyba nie bardzo wiedziała co to :kekw:

Do końca nie zostałem, ale raczej nic nie straciłem bo grała Szklanki i Baila Ela po 3 razy, więcej piosenek nie ma. 

Outfit miała też niezły, jak z Only Fans, specjalnie dla Was forumowi wariaci nagrałem filmik