Opublikowano 3 listopada 20213 l kurwa, bilety na koncert w Gdansku wyprzedaly sie w godzine, to sobie poszedłem.
Opublikowano 3 listopada 20213 l W dniu 1.11.2021 o 19:04, Shen napisał: Bilet na koncert kupiony Oszukałeś dla forumowicza???
Opublikowano 3 listopada 20213 l No miałem wtedy kupić, ale okazalo się, ze sprzedaz dzis sie zaczyna o 14
Opublikowano 3 listopada 20213 l 2 hours ago, Shen said: kurwa, bilety na koncert w Gdansku wyprzedaly sie w godzine, to sobie poszedłem. Podejdz pod klub tam ktos bedzie pewnie mial, chyba ze Pupcio wszystkie wykupil
Opublikowano 4 listopada 20213 l W dniu 1.11.2021 o 12:05, Pupcio napisał: Young leosia jeszcze żyje? No nieźle Królowa wyprzedała wszystkie koncerty w pare godzin, a Ty pytasz czy żyje
Opublikowano 4 listopada 20213 l Przeciez nawet na teledysku widac ze ona juz powoli sztywnieje Az sprawdzilem info o Hulanki Tour, Shen czy Ty wogole jestes zaszczepiony zeby tam wejsc? xD Jak to przeczytalem na samej gorze info to jeblem: Wstęp na koncert 13+ za pisemną zgodą rodzica. Poniżej 13 lat, wymagana obecność pełnoprawnego opiekuna.
Opublikowano 4 listopada 20213 l To zycze ogarniecia biletow i udanej infiltracji. Wspomnien bys mial na dlugo no i ciekawe czy na koncercie beda jakies matki z dziecmi xD Nawet pod klubem bedzie sie pewnie dzialo
Opublikowano 20 listopada 20213 l https://www.onet.pl/muzyka/onetmuzyka/young-leosia-relacja-pierwszy-koncert-zdjecia/8cw7hhq,681c1dfa No jak tam @Pupcio? Byłeś na koncercie Leokadii, wytańcowałeś się? Ponoć dała czadu
Opublikowano 22 listopada 20213 l Jeszcze jak. Za to ja slyszalem, ze podobno są ludzie co bawia sie na techno imprezach
Opublikowano 22 listopada 20213 l Shen jak idziesz na koncert to masz cynk jak nie wybuchnac smiechem, jak masz zamiar juz buchnac smiechem to powstrzymaj to w jakikolwiek sposob i przejdzie od razu. Wiesz, jakbys mial zbyt duza beke a ktos na serio by ja tam lubil Edytowane 22 listopada 20213 l przez Sven Froost
Opublikowano 22 listopada 20213 l Autor Leosia to taka Majka Jeżowska 2021 patrząc po wieku publiki. Ale ogólnie jestem serio zdziwiony, że ktoś tego słucha nieironicznie i jeszcze za to płaci, chociaż z drugiej strony to pewnie ludzie tam chodzą najebać instastory, bo Leosia modna to będzie lans na ig.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Przecież tam sama licbaza i ludzie maks 20 lat, więc to muzyka pod nich dzisiaj.
Opublikowano 22 listopada 20213 l pierdolicie jak moi starzy gdy za dzieciaka leciał u mnie ciagle nu metal i punk rock
Opublikowano 17 sierpnia 20222 l Chujowy jest ten kawałek. Byłem ostatnio na Fest Festival na koncercie Leosi zaobserwować. Ludzi było mnóstwo, na szklankach było nawet pogo, w które oczywiście poszedłem. Próbowała też ściany śmierci ale publika chyba nie bardzo wiedziała co to Do końca nie zostałem, ale raczej nic nie straciłem bo grała Szklanki i Baila Ela po 3 razy, więcej piosenek nie ma. Outfit miała też niezły, jak z Only Fans, specjalnie dla Was forumowi wariaci nagrałem filmik