Skocz do zawartości

Young Leosia - sprawa jest poważna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 1.11.2021 o 12:05, Pupcio napisał:

Young leosia jeszcze żyje? No nieźle  :pawel:

Królowa wyprzedała wszystkie koncerty w pare godzin, a Ty pytasz czy żyje

Opublikowano

Przeciez nawet na teledysku widac ze ona juz powoli sztywnieje :pawel: Az sprawdzilem info o Hulanki Tour, Shen czy Ty wogole jestes zaszczepiony zeby tam wejsc? xD Jak to przeczytalem na samej gorze info to jeblem: 

Wstęp na koncert 13+ za pisemną zgodą rodzica. Poniżej 13 lat, wymagana obecność pełnoprawnego opiekuna.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Shen jak idziesz na koncert to masz cynk jak nie wybuchnac smiechem, jak masz zamiar juz buchnac smiechem to powstrzymaj to w jakikolwiek sposob i przejdzie od razu. Wiesz, jakbys mial zbyt duza beke a ktos na serio by ja tam lubil

Edytowane przez Sven Froost
Opublikowano

Leosia to taka Majka Jeżowska 2021 patrząc po wieku publiki. Ale ogólnie jestem serio zdziwiony, że ktoś tego słucha nieironicznie i jeszcze za to płaci, chociaż z drugiej strony to pewnie ludzie tam chodzą najebać instastory, bo Leosia modna to będzie lans na ig.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Chujowy jest ten kawałek. Byłem ostatnio na Fest Festival na koncercie Leosi zaobserwować. Ludzi było mnóstwo, na szklankach było nawet pogo, w które oczywiście poszedłem. Próbowała też ściany śmierci ale publika chyba nie bardzo wiedziała co to :kekw:

Do końca nie zostałem, ale raczej nic nie straciłem bo grała Szklanki i Baila Ela po 3 razy, więcej piosenek nie ma. 

Outfit miała też niezły, jak z Only Fans, specjalnie dla Was forumowi wariaci nagrałem filmik

• Plusik 1