Skocz do zawartości

Young Leosia - sprawa jest poważna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, SlimShady napisał:

Skończcie z tą różową pisanką, bo nie ręczę za siebie. @Pupcio zainteresuj się lepiej agresywną Olką ulicznicą:

Jak będzie ci mało, to wrzucasz jeszcze to, i jesteś zdominowany bardziej niż maus przez Miriam:

w tym pierwszym klipie śpiewa że w marcu kończy 22 lata. Ja pierdole, czyli nie mogła grać w Crash Team Racing w 1999 roku. A ja mogłem. 

a patrzcie tu jaki grubas stylizuje sie na zagraniczna gwiazde:

a poza tym, to czemu to jest na profilu YT smolastego? Nie sledze hiphopu, ale to koles ją wypromował?

Opublikowano
3 godziny temu, grzybiarz napisał:

a patrzcie tu jaki grubas stylizuje sie na zagraniczna gwiazde:

O kurde, chyba jakaś nowość. Skąd to wziąłeś?

W ogóle, ta OLKA z postów wyżej zaprowadziłą mnie do takich perełek:

Te uliczniaki w ciuchach kelwin klałn i lakost xd

3:40 pozamiatane, wejście dekady. Seba drze mordę, a obok idzie jakiś bandyta i popija owocowe piwko.

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

Ja to nazywam neo-sebixami. Teraz już nie szelest ortalionu zwiastuje kłopoty tylko ogromne logo emporio armani albo inne guess na klacie. Ogólnie beka z typów co myślą, że są prestiżowi a prawda taka, że marki premium tworzą te gówna z logo na cały ciuch by mieć darmową reklame bo te szmaty z zalando to półka cenowa sieciówek typu zara. Jak kupisz koszuleczke tej samej marki premium za 5 bomb zamiast za 70zl to logo magicznie zmienia sie w format jakies 2x3cm xd

• Haha 2
Opublikowano

Czy jest większy bezbek od klocucha? Rozumiem, że na początku to mogło bawić. Ale po tylu latach?

Opublikowano
3 godziny temu, messer88 napisał:

A ten guess to ciekawi mnie co tak ich wypromowało wśród patoli, bo kilka lat temu tego w ogóle nie było widać w przeciwieństwie do CK, TH czy reszty takich marek. 

promocje na zalando

Opublikowano

W latach 90. za to modne było mieć wielką łychę Nike, czy trzy paski adidasa. Też pamiętam podrób było full, na hali targowej, czy jakiejś giełdzie, ciuchy z wielkimi logo ADIDAS. 

Pamiętam też że kiedyś dziadek mi pokazuje, że kupił sobie eleganckie buty Adidas, patrzę a tam "Adidonis" i posmutniałem. Nie wiedziałem, jako mały szczyl, czy mam udawać że super fajne buty kupił, czy powiedzieć mu prawdę.  

Opublikowano

No ja pamiętam w podstawówce to była szydera zawsze jak ktoś miał Adibasy albo Mike a były takie bekowe nazwy i wariacje logotypów. Chociaż teraz to chyba dzieciaki bez $ mają w chuj gorzej patrząc jakie marki noszą gnojki z gimbazy/ogólniaków. 

Opublikowano
15 godzin temu, Soban napisał:

Ja to nazywam neo-sebixami. Teraz już nie szelest ortalionu zwiastuje kłopoty tylko ogromne logo emporio armani albo inne guess na klacie. Ogólnie beka z typów co myślą, że są prestiżowi a prawda taka, że marki premium tworzą te gówna z logo na cały ciuch by mieć darmową reklame bo te szmaty z zalando to półka cenowa sieciówek typu zara. Jak kupisz koszuleczke tej samej marki premium za 5 bomb zamiast za 70zl to logo magicznie zmienia sie w format jakies 2x3cm xd

A to nie jest tak ze oni łaża w tych podrobach z bazaru na facebooku? Kolezanka takie cos prowadzi i sprzedaje takie same koszulki tylko z roznymi logami typu adidas, armani, ck . Chyba po 50 czy 60zl. 

Co do tej patusiary Olki to moj kuzyn w anglii tez zostal raperem i podobnie to wyglada tylko z lepszym montazem xd 33 lata chlop. I robi te teledyski z mercedesami, wodeczką i brzdęka cos tam o konfidentach i policji. Zamiast dzieciom dac to placi za takie glupoty typu reklama na rap.news.pl , wypozyczanie tych aut, montaz teledysku :frog:

Najlepsze ze mowi ze niedlugo wyda plyte xD 

Pokazalbym wam co on tam rapuje ale sie mocno wstydze :/

Z drugiej strony spoko ze w tych czasach kazdy se moze nagrac piosenke ze stosunkowo profesjonalnym teledyskiem byleby zaplacil. Ważka G tak nie mial :/

Opublikowano

Część tej odzieży jest w normalnych cenach, koszulki w sklepie można kupić za 100 zł, albo i mniej. Jak są promy w Peek and Cloppenburg to tłumy Polaków się rzucają po marki p r e m i u m, które często się nie różnią jakością od zwykłych sieciówek.

Opublikowano
11 minut temu, kanabis napisał:

Pokazalbym wam co on tam rapuje ale sie mocno wstydze :/

Jakby co to wyślij mi link na PM, ja wkleję i nikt nie będzie wiedział, że to on i że jesteś z nim powiązany

Opublikowano
18 godzin temu, krupek napisał:

O kurde, chyba jakaś nowość. Skąd to wziąłeś?

W ogóle, ta OLKA z postów wyżej zaprowadziłą mnie do takich perełek:

Akurat ten wysoki co wychodzi na przedzie gangu na samym poczatku to chyba spodenki kalenji

Opublikowano

Pomidor ciężki wack, ale tutaj walnął życiówkę. Oczywiście jak na jego skromne możliwości. Zagadka dla @kanabis, jak w gdzie jest Wally, znajdź kogoś znajomego w tym klipie, o kim już pisałeś w tym temacie, i nie, to nie jest twój kuzyn:

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

Część tej odzieży jest w normalnych cenach, koszulki w sklepie można kupić za 100 zł, albo i mniej. Jak są promy w Peek and Cloppenburg to tłumy Polaków się rzucają po marki p r e m i u m, które często się nie różnią jakością od zwykłych sieciówek.

no wlasnie, na allegro jest full podróbek:

https://allegro.pl/oferta/armani-koszulka-meska-r-s-10558557273 60 złotych

perfumy czy dualshocki - same podróby, podobno te airpodsy też podrabiają, o butach nie wspomnę. 

Ale są firmy premium co mają swoich prawników i speców, którzy nie pozwalają na sprzedaż inną niż oficjalna. Chyba dolce gabbana tak ma, że kasuje wszystkie aukcje (nie widziałem nawet na zalando). Kiedyś wystawiłem pasek (ciotka z włoch kupiła) i chuje napisali coś po niemiecku i pracownik allegro usunął aukcję.