Opublikowano 19 sierpnia 20222 l to dziecko bez talentu zaczęło wyglądać z tymi wszczepami na klacie jak Lana Wachowski
Opublikowano 26 sierpnia 20222 l No ale nie pierdolcie już, że nie siada na bani jak się kilka razy posłucha. No nie, wiadomo - po Polsku i jak laska nawija to z automatu chujnia? xd
Opublikowano 27 sierpnia 20222 l Niestety polski język nie nadaje się do muzyki i nawet Leosia tego nie da rady wykerować Tylko Krzysztof Krawczyk potrafił dokonać niemożliwego
Opublikowano 27 sierpnia 20222 l 9 godzin temu, Pupcio napisał: Niestety polski język nie nadaje się do muzyki i nawet Leosia tego nie da rady wykerować Tylko Krzysztof Krawczyk potrafił dokonać niemożliwego Krzysiu Krawczyk i Jędrek Zaucha.
Opublikowano 27 sierpnia 20222 l 22 godziny temu, Adam GlapJńskJ napisał: nie siada na bani jak się kilka razy posłucha Nie, wylatuje z resztą treści żołądka. 22 godziny temu, Adam GlapJńskJ napisał: po Polsku "po polsku" jak już 22 godziny temu, Adam GlapJńskJ napisał: jak laska nawija to z automatu chujnia? xd Nie z automatu, ale jak chujowo "nawija" - bo ciężko to nazwać nawijką, to jakieś paralityczne cedzenie słów - to jest chujowe, no po prostu, nie bądź figarem blackpillowcem i nie dorabiaj teorii do chujowizny
Opublikowano 27 sierpnia 20222 l 8 godzin temu, messer88 napisał: Rok tygrysa hujowy wcześniejsze kawałki to lepsza muzyka rozrywkowa Leosia się skończyła niestety na Hulankach.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l To może tak: jak Ci się podoba no to fajnie, słuchaj, nikt nie broni, tylko nie mów, że to jakiś sztos obiektywny. Sam mam parę rzeczy które lubię, a które są słabe w chuj (czy to muzyka, filmy, gierki, książki) i zdaję sobie z tego sprawę, ale wtedy jak komuś polecam to zaznaczam, że to gówno co mi się podoba i im może niekoniecznie. O.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Ja ani przez chwilę nie twierdziłem, że to sztos. Po prostu po wielokrotnym odsłuchu w człowieku coś pęka i zaczyna kupować piosnki młodej Leokadii. Ja tak mam. Ale do tego 1 odsłuch nie wystarczy. I nie mów, że nie mam racji bo te miliony wyświetleń skądś się wzięły.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 7 godzin temu, Adam GlapJńskJ napisał: I nie mów, że nie mam racji bo te miliony wyświetleń skądś się wzięły. Trolling, który poszedł za daleko, nawet na forum mamy z tym do czynienia.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Trolling to z nazywaniem jej królowej itp ale mi serio te hulanki się wkręciły na banie w pewnym momencie ale to chyba nic złego. Tak to jest z muzyką że czasem się wejdzie do głowy nawet jak nie jest to nic dobrego
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l No ale Pan Bzduras się zna najlepiej i NIE MOŻE SIĘ WAM TO PODOBAĆ BO TO TROLLING. xd
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 20 minut temu, Adam GlapJńskJ napisał: No ale Pan Bzduras się zna najlepiej i NIE MOŻE SIĘ WAM TO PODOBAĆ BO TO TROLLING. xd Weź naucz się czytać ze zrozumieniem
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l 12 minut temu, Bzduras napisał: Weź naucz się czytać ze zrozumieniem Jak 3 razy przerabiał 5. klasę podstawówki i się nie nauczył to teraz też tego nie dokona.
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Głupek zawsze na posterunku żeby ugryźć w nogawkę i jeszcze z gosciem w co-opie co ma ksywę od tego, że pierdoli bzdury jak mało który. xddddd
Opublikowano 29 sierpnia 20222 l Nie, próbowałem grzecznie, ale z chujaszkiem najwyraźniej się nie da. Może coś na swoim poziomie zrozumie.