Skocz do zawartości

Young Leosia - sprawa jest poważna

Featured Replies

Opublikowano

to dziecko bez talentu zaczęło wyglądać z tymi wszczepami na klacie jak Lana Wachowski

• Odpowiedzi 259
  • Wyświetleń 128,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Taco wspierał leczenie fanów, Popek odwiedzał niepełnosprawnych fanów, a Żabson spotyka się z wujaszkiem. I dobrze, szanuję taką pomoc.

• Leosia nawet Ty?

• Ja mam wywalone w tą wywłokę chłopaki, może niech ten jej chłopak sobie słucha te jej "piosenki"

Opublikowano

No ale nie pierdolcie już, że 

nie siada na bani jak się kilka razy posłucha. No nie, wiadomo - po Polsku i jak laska nawija to z automatu chujnia? xd

Opublikowano

Niestety polski język nie nadaje się do muzyki i nawet Leosia tego nie da rady wykerować :smutas: Tylko Krzysztof Krawczyk potrafił dokonać niemożliwego

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

Niestety polski język nie nadaje się do muzyki i nawet Leosia tego nie da rady wykerować :smutas: Tylko Krzysztof Krawczyk potrafił dokonać niemożliwego

Krzysiu Krawczyk i Jędrek Zaucha.

Opublikowano
22 godziny temu, Adam GlapJńskJ napisał:

nie siada na bani jak się kilka razy posłucha

Nie, wylatuje z resztą treści żołądka.

po Polsku

"po polsku" jak już

jak laska nawija to z automatu chujnia? xd

Nie z automatu, ale jak chujowo "nawija" - bo ciężko to nazwać nawijką, to jakieś paralityczne cedzenie słów - to jest chujowe, no po prostu, nie bądź figarem blackpillowcem i nie dorabiaj teorii do chujowizny

Opublikowano
8 godzin temu, messer88 napisał:

Rok tygrysa hujowy wcześniejsze kawałki to lepsza muzyka rozrywkowa 

Leosia się skończyła niestety na Hulankach.:frog:

Opublikowano

To może tak: jak Ci się podoba no to fajnie, słuchaj, nikt nie broni, tylko nie mów, że to jakiś sztos obiektywny. Sam mam parę rzeczy które lubię, a które są słabe w chuj (czy to muzyka, filmy, gierki, książki) i zdaję sobie z tego sprawę, ale wtedy jak komuś polecam to zaznaczam, że to gówno co mi się podoba i im może niekoniecznie. O.

Opublikowano

Ja ani przez chwilę nie twierdziłem, że to sztos. Po prostu po wielokrotnym odsłuchu w człowieku coś pęka i zaczyna kupować piosnki młodej Leokadii. Ja tak mam. Ale do tego 1 odsłuch nie wystarczy. I nie mów, że nie mam racji bo te miliony wyświetleń skądś się wzięły. 

Opublikowano
7 godzin temu, Adam GlapJńskJ napisał:

I nie mów, że nie mam racji bo te miliony wyświetleń skądś się wzięły.

Trolling, który poszedł za daleko, nawet na forum mamy z tym do czynienia.

Opublikowano

Trolling to z nazywaniem jej królowej itp ale mi serio te hulanki się wkręciły na banie w pewnym momencie ale to chyba nic złego. Tak to jest z muzyką że czasem się wejdzie do głowy nawet jak nie jest to nic dobrego

Opublikowano

No ale Pan Bzduras się zna najlepiej i NIE MOŻE SIĘ WAM TO PODOBAĆ BO TO TROLLING. xd

Opublikowano

Popularność a jakość to jednak dwie inne rzeczy.

Opublikowano
20 minut temu, Adam GlapJńskJ napisał:

No ale Pan Bzduras się zna najlepiej i NIE MOŻE SIĘ WAM TO PODOBAĆ BO TO TROLLING. xd

Weź naucz się czytać ze zrozumieniem

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Weź naucz się czytać ze zrozumieniem

Jak 3 razy przerabiał 5. klasę podstawówki i się nie nauczył to teraz też tego nie dokona.

Opublikowano

Głupek zawsze na posterunku żeby ugryźć w nogawkę i jeszcze z gosciem w co-opie co ma ksywę od tego, że pierdoli bzdury jak mało który. xddddd

Opublikowano

To ten mityczny dystans?

Opublikowano

Nie, próbowałem grzecznie, ale z chujaszkiem najwyraźniej się nie da. Może coś na swoim poziomie zrozumie.