Skocz do zawartości

Young Leosia - sprawa jest poważna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To było akurat do wujaszka. Ale patrze, że po równo najebaliście tych postów. Życie. Ja sie zajarałem tym kawałkiem. Wiem, że to pastisz, ale już z pół roku go katuję. 

• Lubię! 1
Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

Weź wypierdalaj lapsie

Do budy kundel bo łancuch skróce a od Young Leosi wara bo w dupie byłeś gówno widziałeś a chujaszka to masz w uszach co najwyżej, że twórczości królowej rapów nie pojmujesz. :lapka:

4 godziny temu, Pupcio napisał:

Jj ostatnio mega czepliwy, chyba to już ten wiek :/

Będziesz w moim wieku młody siusiaku to zobaczysz. :/:lapka:

Opublikowano
3 godziny temu, zlewo napisał:

To było akurat do wujaszka. Ale patrze, że po równo najebaliście tych postów. Życie. Ja sie zajarałem tym kawałkiem. Wiem, że to pastisz, ale już z pół roku go katuję. 

wracam regularnie, buja potężnie :banderas:

Opublikowano
10 godzin temu, Adam GlapJńskJ napisał:

Do budy kundel bo łancuch skróce

Idź popytaj ludzi czy się szczepili bo przez ostatnie miesiące to ci wychodzi najlepiej, a do mnie nie pisz, bo szkoda mojej klawiatury dotykowej w telefonie żeby ci odpisywać na choćby jeden post więcej, gamoniu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnio słuchałem podcastu z nią u Wojewódzki i Kędzierski to zaliczyła spory upgrade w wypowiadaniu się względem tego jak była w show u Wojewódzkiego. Ogólnie, spoko wywiad, polecam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedyś, w czasach kiedy wytwórnie płytowe wydawały i promowały artystów to jeżeli jakaś panna nie miała talentu i głosu to przynajmniej była ładna. Obecnie, kiedy każdy może nagrać sobie płytę ludzie promują takie gówna, była pati z brzezin teraz to piskle bez dupy, cyca i czegokolwiek co sprawiłoby że się chce o tym pamiętać. Jak widać dla niektórych złoto :wujaszek: