Skocz do zawartości

Young Leosia - sprawa jest poważna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Tomb Raidera to maczetami, bo jest to chujowa gra, a lansowanie tego jest tylko poziom nad wspieranie patostreamingu eot

Opublikowano

Ja jarałem się gangiem albanii i chillwagonem. Podopieczną Żaby znam od niedawna - nie robi mi albo zwyczajnie jeszcze się nie wkręciła. :cool:

4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

A leosie to maczetami, bo jest to chujowa muzyka, a lansowanie tego jest tylko poziom nad wspieranie patostreamingu eot

Absolutnie się nie zgadzam. Żyj i daj żyć innym.

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież nie chcę jej zabić, gościu. xd Zwyczajnie robi chujową muzę, elo.

to, ze tobie sie cos nie podoba, nie znaczy, ze jest chujowe, pozdro

Opublikowano

Biorąc pod uwagę jakieś tam stałe obiektywne składniki oceniania muzyki to leosia to jest dno dna. Jest cała masa dużo lepszych produkcyjnie i artystycznie zrobionych bangerów imprezowych, a te utwory leokadi to jakieś wysrywy pisane na kolanie przez żabsona. To samo było dwa lata temu z tym ronim ferrarim(nie mylic z krolem zadymki amadeuszem), gdzie te jego kawalki byly wszedzie wciskane ludziom do gardla. Znaczy no przyznam, że jest jakiś magnetyzm w tej chujowiźnie i te infantylne teksty są skrojone by wwiercać się w głowe jak disco polo

Opublikowano

Nic mi tak nie przypomina o tym jaka przepasc mnie dzieli od dzisiejszej mlodziezy jak muzyka. No i nie ma co ukrywac, strasznie jest ona chujowa, najbardziej to mi sie sie chce smiac z tych raperow co uzywaja jakiegos modulatora glosow (to sie chyba autotune nazywa?) przeciez to brzmi komicznie. W porownaniu z tymi gownami to ta Leosia robi calkiem przyjemna dla ucha muzyke 

Opublikowano
18 godzin temu, Il Brutto napisał:

Nic mi tak nie przypomina o tym jaka przepasc mnie dzieli od dzisiejszej mlodziezy jak muzyka. No i nie ma co ukrywac, strasznie jest ona chujowa

Gadasz jak typowy, stary chuj. :lapka:

Opublikowano
29 minut temu, maciucha napisał:

Nie spodziewałem się takiego wylewu od sobana :

To przez oliwke. Dopóki byliśmy tylko we dwoje z leosiom żyło się jak w bajce(żabsona wkurwiającego młodszego brata nie licze)

Opublikowano

No jakby tak stanąć obok i pomyśleć o tych wesołych rodzinnych reklamach paróweczek w TV, uświadomić sobie, że w naszej kuchni w zamrażarce leżą zwierzęce zwłoki... Jest to trochę creepy. Czym się różnią kanibale od ludzi jedzących mięso zwierzęce? Mięso jak mięso, a człowiek też zwierzę, chociaż lubi myśleć inaczej.

PS. Jem.

• WTF 1