easye 3 373 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 No ja też dzięki prezentowi od @Veliuswróciłem do Eso i pamiętam, że jak grałem na konsoli to można było choć trochę ogarnąć fabule, teraz zaś jest tyle misji, zagadek od razu jesteśmy wrzucani na tak głęboka wodę że kompletnie nie wiadomo co się dzieje. Gra za to wynagradza mocno, bo to jeden z tych MMO, w które jak zaczynam grać to nie mogę się oderwać. Edit:jednał warto było od początku przrjsc toturial. Cytuj
Myszkin 1 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 Grałem w New World na początku i mocno pachniało sentymentem do początków World of Warcraft (gdy też jeszcze byl niedopracowany ^^) Gra miała ogromny potencjał, ale to już nie ten wiek, gdy mogę tracić popołudnia i nocki na grinding (a szkoda)... Ruszły coś? Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 6 lipca 2023 Opublikowano 6 lipca 2023 hej ktoś gra? Obecnie jest promka w Steamie w ramach summer sale, gra bardzo się zmieniła od premiery i głos społeczności jest brany pod uwagę przy poprawkach/patchach. Ja od kilku dni gram odstawiając diablo i całkiem fajnie się gra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi