Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 1 października 2021 Opublikowano 1 października 2021 Zajebiście to wygląda, kcem mocno. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 No kurde faja podoba mnie się to. Taka sieka na odprężenie po pracy. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 Wygląda jak gówno ogólnie i trailer też słaby ale ma potencjał na bycie grą w którą fajnie się gra więc będzie tkwić gdzieś z tyłu głowy 1 Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 26 października 2022 Autor Opublikowano 26 października 2022 gameplay z preview buildu Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 26 października 2022 Opublikowano 26 października 2022 Grafike z ps3 przeboleje ale ten auto aim, do olania gra a szkoda ;( Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 No niestety, spadło z rowerka trochę i z listy. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 tak srednio te oceny, tak srednio szkoda bo myslalem ze wyjdzie cos lepszego. Interesowal sie ktos co tam chwala w recezjach? patrzac na oceny to za duzo tych plusow to chyba nie ma Cytuj
creatinfreak 3 859 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Odpal nawet przez streaming, mając gamepassa nic prócz transferu i prądu się nie traci. Cytuj
łom 2 028 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Oryginał z tego co pamiętam też jakiś wybitny nie był i przeszedł bez echa. W jakąś nisze pewnie trafi a reszta oleje ten tytuł. Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 W materiałach promocyjnych porównywali to do DMC xD Przeszedłem oryginał na PS2 lata temu i widać, że oprócz poprawionej grafiki, która i tak kuleje, core rozgrywki się nie zmienił - idź korytarzem, dużo strzelaj, jak się specjal naładuje to go odpal. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 23 listopada 2022 Opublikowano 23 listopada 2022 Tu to dopiero skopali optymalizację na PC. Ładowanie czegoś z dupy dosłownie co chwilę Sama gra mocno średnia. Skończyłem 1 lev w 15 min i chyba więcej nie włączę. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 24 listopada 2022 Autor Opublikowano 24 listopada 2022 Zacząłem na hard, skończyłem pierwszy level i jest spoko. Zastanawiałem się oglądając trailery w jaki sposob wyglada zarządzanie hp skoro nie chowamy sie za osłony i trzeba byc ciagle na świeczniku. Otóż działa to podobnie jak w doom eternal - finishery odnawiaja tarczę, a odpalanie speciali zwraca trochę hp. Spodziewałem się, że będzie dosyć ubogo i bedzie tylko trzymanie triggera (trzeba klikac ), ale nawet sporo mechanik wrzucili do gry. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 25 listopada 2022 Opublikowano 25 listopada 2022 20 godzin temu, 20inchDT napisał: Zacząłem na hard, skończyłem pierwszy level i jest spoko. Zastanawiałem się oglądając trailery w jaki sposob wyglada zarządzanie hp skoro nie chowamy sie za osłony i trzeba byc ciagle na świeczniku. Otóż działa to podobnie jak w doom eternal - finishery odnawiaja tarczę, a odpalanie speciali zwraca trochę hp. Spodziewałem się, że będzie dosyć ubogo i bedzie tylko trzymanie triggera (trzeba klikac ), ale nawet sporo mechanik wrzucili do gry. Jak tam gra się trzyma po dłuższym posiedzeniu ? Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 25 listopada 2022 Autor Opublikowano 25 listopada 2022 Przeszedłem wczoraj 4 poziomy i jest ok. Świata nie podbije, ale to nie jest crap. Trzeba lubic taki gameplay loop. Gra jakościowo nie jest doomem eternal, ale jest dosyc podobna w tym, ze trzeba grac agresywnie i używać róznych umiejetnosci i zarządzać tarcza i hp. Gram na hard i w niektórych momentach jest nieuczciwie trudno, co tez widziałem w recenzjach wymienione. Jeden z bossow mnie i tak dosiegal, pomimo ze uzywalem dodge z wyprzedzeniem. Musiałem trzymac sie ciagle na odległość, bo szybko mozna zaliczyc ko. Przejdę na 100% bo lubie takie arcade gierki. Za pełną cenę nie warto, ale na przecenie czy w gamepassie to nobrainer. Imo uczciwe oceny, sam bym dał 7 na ten moment, bo sie dobrze bawie. Może pozniej zmienie zdanie jak gra okaze sie zbyt powtarzalna. Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 25 listopada 2022 Opublikowano 25 listopada 2022 Miałem nawet tego nie ściągać po ocenach ale w sumie spróbuję. Jak będzie chujowe oddajesz za prąd. Mam neta 16mb/s i muszę na noc zostawiać konsole w instant. Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 25 listopada 2022 Autor Opublikowano 25 listopada 2022 a teraz podobno sciaga i w eco, mozesz sprobowac czy tak rzeczywiscie jest xd Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 26 listopada 2022 Autor Opublikowano 26 listopada 2022 W dniu 25.11.2022 o 14:34, devilbot napisał: Miałem nawet tego nie ściągać po ocenach ale w sumie spróbuję. Jak będzie chujowe oddajesz za prąd. Mam neta 16mb/s i muszę na noc zostawiać konsole w instant. Na jaki nr konta mam ci przesłać kasę? Pograłem dłużej i tak jak się bałem wkradła się monotonia. Zmieniłem poziom trudności z hard, bo się okazało, że za przejscie na easy i normal dostaje się dodatkowe dopałki, np. zwiększoną szybkostrzelność :| Ten gameplay po 13 poziomach zaczął mi przypominać dynasty warriors, bo ciągle kosi się zastępy wrogów bez większej głębi. Mam nadzieję, że evil west jest lepsze xd Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 29 listopada 2022 Opublikowano 29 listopada 2022 Ale to jest słaba gra. Lubię średniaczki i nawet słabe gry ale to jest przesada. Niby wszystko ok idziemy korytarzem i strzelamy ale jest to tak nudne ze zmuszałem się żeby przejść pierwszy level który trwa max 15 min. Nie powinni płacić za aż tak chujowe gry w gamepassie. Na bank za te cenę mieliby jakiegoś fajnego indyczka. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Strasznie słabe to. Nie kojarzę jakiejś wcześniejszej wersji z PS2 ale miałem wrażenie, że pod względem gameplayu gra zatrzymała się w tamtej epoce. Inne skojarzenia to jeszcze z grami 2D, gdzie się bezmyślnie strzelało do wszystkiego, a po jakimś czasie starcie z bosem. Zaliczyłem tylko pierwszy level, bo dalej nie dało się już w to brnać i jedynie walka z bossem była ciekawsza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi