Silvinio365 0 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Opublikowano 11 kwietnia 2022 Witam. Mam pytanko dotyczące gry w trybie sezon. Czy można grać dwiema drużynami ale bez symulowania spotkań? W momencie kiedy obydwa mecze są rozgrywane tego samego dnia to jeden z nich muszę symulować. Jest gdzieś opcja która daje możliwość rozegrania obydwóch spotkań bez symulacji? Z góry dziękuję pozdrawiam. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Opublikowano 29 kwietnia 2022 Jest tu jakiś tryb dla nubków? W zasadzie nigdy nie miałem kontaktu z grami koszykarskimi i strasznie mnie tu biją, nawet na najniższym stopniu trudności. Konsola skąd by nie rzucała, to wpada i strasznie to irytuje nie dając szans pojąć "o co tu chodzi" Cytuj
iluck85 2 956 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Nie przejmuj się, bo ja tez świeży i kompletnie nie umiem grać. Przeszedłem tutorial, ale nic mi nie dało. Klimat spoko, ale jaralem się z tym w podstawówce i zbierałem karty- mam do dzisiaj. Pobawie sie i zobaczymy czy będą postępy. FIFA to nie jest, bo tam na lamusiarskim poziomie potrafię 10 bramek walnąc, tutaj mecz z najniższym poziomem trudności i dostałem 110 do 53 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 4 maja 2022 Opublikowano 4 maja 2022 (edytowane) ściągnąłem z passa no i szybko odpadłem, nie ogarniam systemu gry, rzuty nie wychodzą, nie mam cierpliwości Kiedyś grało się w NBA 2K na Dreamcascie i było ciężko, ale jakoś szło. Po ponad dwudziestu latach przerwy już nie umiem wrócić do tego, wolę pograć na prawdziwym boisku, tam mi rzuty lepiej wychodzą niż w grze. Edytowane 4 maja 2022 przez Czoperrr Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 4 maja 2022 Opublikowano 4 maja 2022 Ja gram w koszykówki wirtualne od 22 lat, a od tej części się srogo odbiłem, więc co dopiero jak ktoś jest świeżakiem. No nie potrafiłem się w ogóle wczuć w rzucanie, co zawsze działo się intuicyjnie po kilku meczach w każdej edycji. Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 5 maja 2022 Opublikowano 5 maja 2022 Poziom wejścia do komfortowego grania w nba jest wysoki, jednak trzeba znać zasady, nauczyć się co to pick n roll, jak generować otwarte pozycje czy bronic.Taka fifa to prosta sprawa bo potrzebujesz ogarnac trzy przyciski, w nba jednak jest tego więcej. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 19 maja 2022 Opublikowano 19 maja 2022 No niestety ja nie dałem rady i gra poleciała z dysku. Chyba już zbyt leniwy jestem by się uczyć nowego systemu gry od nowa. Nawyki z PES/Fify są zbyt mocne, a to zupełnie inna rozgrywka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi