Promorfeusz 1 Opublikowano 22 lutego 2023 Opublikowano 22 lutego 2023 Dzięki wielkie za szybką pomoc. Zostawię tam sobie rzeczy które w najbliższym czasie nie będą potrzebne. Ostatnia godzinę się nameczylem jak cholera. Gacie pelne benzyny i chłopek ledwo chodził Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 22 lutego 2023 Autor Opublikowano 22 lutego 2023 Benzyna ciężka, jak to w życiu. I droga. Cytuj
Wania 8 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Gra jest petarda, wciagnela mnie jak fallout2 na premiere obecnie szukam „dzieciola” w metrze pod martwym miastem. Gram w to na switchu i nawet dlugie reloady miedzy lokacjami jestem w stanie przezyc by dalej w to grac. Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Widzę, że na PSN jest Trudograd. Co ciekawe, osobno jest PS4 i osobno PS5, ale każda w tej samej cenie, więc można przypadkiem dubla zakupu zrobić. Zwykle tego typu gry mają dwie wersje w jednej licencji (poza może Gran Turismo 7, Hogwartem i paroma innymi). BTW Czy w oryginalnym Atom RPG na PS4 wychodziły jakieś warte uwagi patche? Pamiętam, że porzuciłem grę gdy miałem jakieś niepozamykane questy w dzienniku, mimo że je wykonałem. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Na store informacja o polskiej wersji językowej, ktoś może potwierdzić? Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP6074-PPSA21871_00-0617836369151212 Trudograd w promce - 61 zł dla posiadaczy plusa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi