Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
33 minuty temu, tlas napisał:

Gracie na Vivid czy Normal? Pokemony skończyłem na Norman, bo mi się te barwy na Vivid wydawały zbyt przejaskrawione jak w starych samsungach na amoledzie, ale powiem szczerze sprawdziłem teraz Vivid w Xeno2 i ładnie wygląda.

Mario Kart na Vivid, ale z kolei Civilization na Standard, bo biel jest taka niebieskawa.

Opublikowano

Przydałby się jakiś szybki przełącznik wyświetlany po naciśnięciu Home, który pozwalałby na zmianę w locie, bez wchodzenia w opcje. Sam jestem zwolennikiem naturalnych barw, ale skłamię mówiąc, że w takim Xeno2 czy Tetris Effect vivid nie wygląda po prostu lepiej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I to też nie jest rasowe wypalenie, a lekka poświata. Jak ją pokazywał to musiałem pauzować filmik i robić zooma żeby ją dojrzeć. Można uznać, że zanim kogokolwiek dotknie ten problem przy normalnym graniu to Switch OLED już będzie opisywany w kategoriach retrokonsoli.

Opublikowano

Tylko 3600 godzin? Jak wyjdzie Xenoblade 3 to ludzie tutaj tyle nabiją w jeden rok, na samym menusie "potwierdź że chcesz wylosować kolejnego blade'a".

Opublikowano

3600 godzin non stop wlaczony ekran, to jest 150 dni bez wylaczania ekranu, do tego statyczny obraz

Zaden normalny gracz tyle nigdy nie nabije i nie ma nieruchomego obrazu przez tyle h

A osiagniecie 3600h w normalnym trybie uzytkowania, tj pograne pare h, wygaszony ekran i tak w kolko, oprocz tego zmienny obraz na ekranie - switch pociagnie wiele wiecej

Opublikowano

Ja miałem najlepsze na samym starcie, wystarczyło zrobić myk z wrzucaniem save do chmury:obama:

Oledzik wspaniał sprzęt, widac róznice jak sie ma obie konsole obok siebie, warto było wymienic v2.

Opublikowano

Dla pewności spróbowałem spędzić 60 godzin grając w Xenoblade 2 i myślę, że to nie jest możliwe. Po pierwszych kilku, góra kilkunastu, zaczyna się klikanie tego samego setki razy, zanim wypadnie następny blade.

Nie sądzę, czy 60 godzin w menu wystarcza na wykonanie questa Ursuli. Dobre było jak pojawiła się misja, że potrzebowałem elektrycznego pokemona z bronią cannon. No i losowanko przez setki... Strzałka w górę, potwierdzić... potwierdzić... Potem usunąć pokemony bo mam za dużo, słuchać ich pożegnań... Znowu losowanko setek kryształów żeby w końcu wypadł elektryczny z ether cannon...

• Lubię! 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazłem fajną cebulę na oleda z francuskiego amazona, ale trochę się boję jak ze zwrotami w razie problemów z konsolą. Ma ktoś jakieś doświadczenia z amazonem w tym temacie? 

Opublikowano
1 godzinę temu, mcp napisał:

Znalazłem fajną cebulę na oleda z francuskiego amazona, ale trochę się boję jak ze zwrotami w razie problemów z konsolą. Ma ktoś jakieś doświadczenia z amazonem w tym temacie? 

Zwrócisz bez problemu. Kolega z discorda zamawiał na Amazonie włoskim i dostał z rozpiepszonym ekranem i zwrócił. Tyle że wysłać trzeba samemu nie dają ticketa. I zwracają uwagę na opis stanu urządzenia w jego przypadku pisało że minimalne kosmetyczne ślady a był uszkodzony ekran xd

• Dzięki 1
Opublikowano

Nawet nie wiedziałem, że cena się tak różni w zależności od kraju zamówienia. W Holandii zamawiasz dzisiaj z francuskiego Amazona i płacisz 310 euro (z czekaniem kilka tygodni), w Polsce klikasz ten sam link i pokazuje tylko co najmniej 350 euro z czekaniem, i co najmniej 390 euro bez czekania. No, nie dziwię się że ktoś wyczuł tu biznes.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie folia matująca była jednak drugim niezbędnym akcesorium dla Switcha (po futerale). Nie jest to rozwiązanie estetycznie bez wad (ponadto trudno je kupić i założyć), ale ostatecznie nie mogłem zaprzeczyć, że mi się tak lepiej gra na co dzień. 

Na lewym boku ma oczywiście, jak popatrzyć przy wyłączonym ekranie, masę rys od wyjmowania z doku mdr.

• Plusik 1