tomek27 3 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Jestem zawiedziony tym portem, który polegał chyba tylko na znaczącej redukcji rozdziałki, co niestety dość mocno widać. Na OLEDzie (tryb przenośny) uświadczymy niestety dużo ząbków i mam wątpliwości czy to osiąga kiedykolwiek 60fps. W multi nie doczekałem się też żadnych graczy co w takim choćby Tetris 99 jest nie do pomyślenia. Muzyka nie powiem wpada w ucho ale ogólnie gra jest dość krótka. Journey ukończone w 4dni bez jakiejś spiny. LUMINES wystarczał na znacznie dłużej… Jak wrażenia? Ja mógłbym sobie odpuścić…
Ins 5 822 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 Nie bardzo wiem o czym piszesz i po co zakładasz osobny temat. Działa i wygląda świetnie w trybie przenośnym na switchowym oledzie. W weekend rozegrałem sporo meczy rankingowych (tryb Connected VS) i bardzo szybko wyszukiwało graczy. Świetny port i tyle. Jedynie czego bardzo brakuje to kozackiego HDRu.
devilbot 3 723 Opublikowano 11 października 2021 Opublikowano 11 października 2021 (edytowane) W Tetris 99 zawsze są gracze bo jest darmowy a jak graczy nie ma to gra dobiera boty i ludzie myślą że grają z graczami. Nie zawsze znajdzie przecież 98 graczy xD Co to effecta jestem zachwycony tym portem. Gra należy do wymagających ale wyszło im to ok. Prezentuje się dobrze w handheld jak i na tv. Loadingi są mega szybkie, wydaje mi się że nawet szybsze niż na series x. Co prawda jest 30 klatek ale tyle samo było przecież w oryginalnej wersji na PS4 i nikt nie narzekał. Edytowane 11 października 2021 przez devilbot
Rezoo7 217 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Giera miodzio, już od dawna po wspaniałym lumines nie miałem okazji ograć tak dobrego rytmicznego tytułu. Mizaguchi ma rękę do robienia tego typu produkcji.
Ukukuki 7 104 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Jest już temat o gierce.
Rayos 3 185 Opublikowano 12 października 2021 Opublikowano 12 października 2021 Tak jak koledzy wyżej pisali, mamy już temat do Tetrisa i zapraszam tam z dyskusją:
Rekomendowane odpowiedzi