Opublikowano 15 października 20213 l Miałem być famous wannabe pro player z wieczną stuleją i kobietami w kisielu na bootcampach, ale życie inaczej się potoczyło
Opublikowano 16 października 20213 l 7 godzin temu, Andreal napisał: Żeś przypomniał, w CSa 1.6 przegrałem też sporo życia... 1.5, 1.6 i Source to nawet nie liczę bo wyjdzie razem z 10k godzin Edytowane 16 października 20213 l przez oFi
Opublikowano 16 października 20213 l Moje TOP 3 na Sonce i Xboxie Choć też mam wrażenie, że coś jest nie tak z tym czasem grania, przynajmniej na PlayStation. Kiedyś na podsumowaniu generacji na PS4 w filmiku wyświetlało mi BF'a 4 z 400 godzinami, a Wieśka z 300h.
Opublikowano 16 października 20213 l Autor elegancko wyglądają te 3 scalakowane Forzy Horizon w profilu
Opublikowano 17 października 20213 l Głównie single/solo. Online już dawno nie gram, ale obczaje inne usługi. Najwiecej będzie w Ninja Gaiden, łącząc wszystkie konsole, to w jedynkę będzie 500/600h. To mój max.
Opublikowano 17 października 20213 l W dniu 16.10.2021 o 13:57, MYSZa7 napisał: Choć też mam wrażenie, że coś jest nie tak z tym czasem grania, przynajmniej na PlayStation. Zdecydowanie - sprawdź mojego Wieśka Kocham tę grę i sporo czasu tam zeszło, ale na bank nie dłużej niż 200h. Z PUBG to już jestem skłonny uwierzyć (plus jeszcze 75h z XBOXa) - szkoda, że pubglookup.com pokazuje tylko w dniach, ale to niestety nie dni przegrane, a dni, w których było grane po prostu. The Division za to wygląda jak najbardziej legitnie - uwielbiam ten tytuł i sporo się tam bawiłem - dużo też zeszło na genialny Survival. Na "Klocuchu" na razie bidnie i jeszcze w żadnym szpilu nie mam chociażby stu godzin:
Opublikowano 18 października 20213 l Mnie ranking zaskoczył. Najwięcej grałem w Driveclub - 343h. Potem uzależniające dość gry piłkarskie (w tym rocket league), Wiesiek i guitar hero.
Opublikowano 18 października 20213 l Apex wiadomo, później driveclub aż jestem zaskoczony. Edytowane 18 października 20213 l przez creatinfreak
Opublikowano 20 października 20213 l U mnie skromnie na xsx, bo gry w których spędziłem ogrom czasu zostały na plejstejszyn. Obecnie najwięcej w cyberpunku
Opublikowano 26 października 20213 l 12 minut temu, Moldar napisał: World of Warcraft Jakieś 14000 godzin. Nie polecam. Chyba Ci się jedno zero dopisało szanuje mocno Edytowane 26 października 20213 l przez Szymek
Opublikowano 26 października 20213 l Diablo 3 jak było dostępne tylko na PC 3700 h na Mnichu tylko, a w sumie na konsoli jeszcze plus dodatki to będzie jeszcze z jakieś 1k A tak z generacji one/ps4 i teraz to. Wiedźmin 3 578h Halo Master 368h u mnie a ile u ziomali to Panie Cyberpunk 197h Dishonored 2 plus dodatek na obu konsolach platyny/calaki 500h Overwatch 254h
Opublikowano 26 października 20213 l 43 minuty temu, Szymek napisał: Chyba Ci się jedno zero dopisało szanuje mocno stety/niestety nie Przez długi czas totalnie w nic nie grałem, noo w Warcrafta 3 jeszcze xD Bardzo dużo gier musiałem nadrabiać, albo nigdy nie nadrobiłem Ofc WoW to wspaniały ogólnie czas i poznani świetni ludzie, drugiej takiej gry już nie będzie jak dla mnie. Edytowane 26 października 20213 l przez Moldar
Opublikowano 30 stycznia 20223 l A jak w 22' świętojobliwym roku, w dobie zniechęcenia do wychodzenia na ulice - czy ilość godzin z jakimś tytułem jest godna podzielenia się na forum?
Opublikowano 13 marca 20223 l Autor Do moich statystyk dopisuje Infinite Ponad 270 godzin w 3 miesiące od premiery. I to chyba dopiero początek, bo wciąż gram
Opublikowano 9 czerwca 20222 l Ja nie prowadzę żadnych statystyk więc nie znam dokładnych liczb ale maksymalna ilość czasu jaką lubię przeznaczyć na grę to tak max. 200 godzin (i to rzadko kiedy tyle osiągam, w większości przeznaczam znacznie mniej). Po prostu lubię skupić się na głównej fabule, porobić misje poboczne, pobawić się trochę grą - zobaczyć co się stanie jak zrobię to i to - jak są ale nigdy nie maxuję gier dla samego maxowania. Po prostu szkoda mi na to czasu i nie chce mi się grac jeszcze raz na najwyższym poziomie, znajdować jakichś poukrywanych rzeczy itd. Wolę sięgnąć po kolejną grę. Od tej reguły mam chyba 2 wyjątki - Football Manager i Total War (głównie Medieval 2 i mody do niego) - no ale w nie teoretycznie można grać w nieskończoność. Natomiast w te 100-200 godzin można spokojnie ograć nawet takie kolosy jak The Elder Scrolls, Baldur's Gate czy Fallout (oczywiście tyle czasu przypada na 1 grę z tej serii). Edytowane 9 czerwca 20222 l przez KJL
Opublikowano 16 listopada 20222 l Autor https://www.exophase.com/user/asax/ Ostatnio zauważyłem że Halo 5 zostało u mnie zdetronizowane, fajna to była gra, ale jak widać, mimo uboższej zawartości, Infinite bardziej mnie wciągnęło (szkoda, że nie ma takich statystyk dla gier z Xboxa 360 bo pewnie nigdy nie dowiem się ile godzin grałem w Halo 3). Na pierwszym miejscu Sea of Thieves z ponad 878 godzinami, ale nie grywam już w niego tak regularnie jak kiedyś.
Opublikowano 16 listopada 20222 l U mnie na PlayStation bez zmian i raczej już nic tu nie drgnie (choć z tym Wieśkiem to jakiś feler zegara PS4, bo faktycznie mam pewnie 1/3 tego czasu, ale niewykluczone, że po update będzie coś koło tego): XBOX powoli goni pierwsze miejsce na PS:
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Około 800 h w Battlefieldsie 4 na PS4… nie mogę przeżyć ze tak zepsuli ta serie