Boomcio 4 222 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Premiera gry odbyła się we wrześniu tego roku. Tytuł specyficzny - porównywany mocno z Fallout Tactics ( w którego nie grałem ), więc nie wypowiem się w tej kwestii. Mamy tu konkretne postapo, brutalne walki, ogromną ilość broni palnej i rodzajów amunicji do niej, broni białej, łuki i różne rodzaje strzał, miny, pułapki, ładunki wybuchowe, różnego rodzaju i typu granaty, jest zaimplementowane w ciekawy sposób skradanie, w dalszych misjach kierowanych przez SI towarzyszy, jest multiplayer, są pojazdy i nawet psy, a także rozbudowa bazy, barykady, wieżyczki strażnicze itp. Z tej mieszanki można uzyskać świetny gameplay z ogromem możliwości. Aktywna pauza i rozdzielenie zadań na przemian z real tajmem? Czemu nie. Wczoraj wsiąkłem na wiele godzin. 1 2 Cytuj
Wredny 9 787 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Widzę jakiś niszowy tytuł, jeszcze z kropką na końcu (zmień to, a Last Resort wpisz z dużych) to od razu wiem, że @Boomcio. Ale fakt, fajnie to wygląda - jak Wasteland trochę. Cytuj
Boomcio 4 222 Opublikowano 16 października 2021 Autor Opublikowano 16 października 2021 Zrobione. Dzisiaj pykam od popołudnia. Żaden niszowy Cytuj
Wredny 9 787 Opublikowano 16 października 2021 Opublikowano 16 października 2021 Kropkę usuń i "the" z małej zostaw Cytuj
Boomcio 4 222 Opublikowano 16 października 2021 Autor Opublikowano 16 października 2021 (edytowane) W dniu 16.10.2021 o 19:37, Wredny napisał: Kropkę usuń i "the" z małej zostaw Ok Edytowane 27 października 2021 przez Boomcio Cytuj
Boomcio 4 222 Opublikowano 27 października 2021 Autor Opublikowano 27 października 2021 Giereczka skończona po 25 godzinach i cóż. Bawiłem się świetnie. Świetna odskocznia od dużych, komercyjnych tytułów. Miejscami kojarzyła mi się z Kollzone Liberation. Mało taktyki, dużo prucia ołowiem. Można postać rozwinąć mocno pod skradanie i wtedy rozgrywka jest zupełnie inna. Dosyć szybko wchodzą levele, a wraz z nimi mocne pukawki i punkty do rozdania. Słabsze elementy to właśnie obrona bazy, na szczęście tego jest mało. Generalnie fajny, mniej popularny tytuł w którym nie uświadczyłem większych błędów ( poza jednym z save, ale naprawił się). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi