Skocz do zawartości

UNCHARTED

Featured Replies

Opublikowano

premiera: 18 lutego 2022 r.

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 27,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Najlepsza adaptacja gry, oczywiście że Silent Hill Christophe'a Gansa.

• Jak kolega schabek napisał.    Bałem się że Uncharted to będzie takie zgwałcenie motywów „the best of” z gry. A było wręcz przeciwnie, bo motywy z gry sprawdziły się świetnie i wprowadzano je w

• Właśnie skończyłem i spodziewając się całkowitego crapu jadącego na serii jestem mega zadowolony. Zacznę kontrowersyjnie: pasuje mi casting. I Drake i Sully wypadli super. Wiadomo, że po przejściu 6 c

Opublikowano

Sporo fanserwisu, co niekoniecznie jest złe. Spodziewam się poprawnego akcyjniaka do niedzielnego kotleta.

Za to Whalberg jako Sully mnie zupełnie nie przekonuje.

Opublikowano

Ten Drake ajajaj ciareczki typu złego

Opublikowano

Słabo to wygląda. Te nierealistyczne akcje z gry (samolot) wyglądają tragicznie w filmie, zamiast je trochę utemperować to poszli w drugą stronę i wyglądają jak wyjęte z kreskówki.

Opublikowano

Jenysiu, ależ to kupsko będzie :notbad:

Opublikowano

Wygląda jak film przygodowy z TV Puls.

Opublikowano

Ja bym ten temat nazwał Sony Game Universe, bo tego szajsu na bazie gier będzie coraz więcej od sony XD :/

Spoiler

FCOgybjUYAE8KXf?format=jpg&name=large

Opublikowano

Holland jednak troche młody, ale spoko.

Obejży się w jakiś wieczór. 

Opublikowano

Ja pie.rdole xD W filmie Drejk ma 15 lat a na koncu traileru grafika z 40 letnim facetem.

Opublikowano

To Michael J Fox tego pokolenia. 

No ale może się udać, zobaczymy

Opublikowano

trejler trejlerem, ale gdzie jest Drake?

Opublikowano

A mi się na swój przewrotny sposób jakoś podoba. Każdy by wolał dorosłego Drake'a i Sullivana z wąsem, ale zobaczy się co z tego wyjdzie. 

Opublikowano

Bardzo dobry trailer, świetne kino przygodowe się szykuje.

Opublikowano

Ciekawe, czy będzie strzelanie kapiszonami.

Opublikowano

No nieźle zepsuli klasyczne "oh crap" xD.

W sumie może być znośny akcyjniak bez ambicji, ale raczej słaba adaptacja. Casting mocno przestrzelony, przede wszystkim Wahlberg: już chuj z tym wąsem, ale ten aktor, z całym szacunkiem, nie nadaje się do grania sympatycznych postaci, zresztą już widać na trailerze, że to nie jest "ten" Sullivan. Hollanda też lubię, ale, znowu, Drake'a za bardzo w nim nie widzę, a mieliśmy już przecież możliwość oglądać jego młodzieńcze lata w grach, więc to nie tak, że materiał źródłowy to dojrzała postać. No nic, obejrzy się kiedyś tam.

Opublikowano

Wahlberg :bad: oby nie rzucił na film klątwy Maxa Payne'a. W rankingu aktorów, którzy mogliby zagrać Sully'ego gość zajmuje 98 miejsce na 100 możliwych. Holland jako Drake też mi nijak nie pasuje, nawet nie chodzi o wiek, ale o charyzmę. Do tego mnóstwo green screenu i bieda-CGI i mamy kandydata na mocne 5/10.

Opublikowano

sony trzyma łapę na spidermanie to i jego zatrudnili. film nijaki to aktorami chcą przyciągnąć. mocno średnio ale dla zasady się obejrzy.