oFi 2 435 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Typowy film na netflixa Znane amerykańskie mordy by przyciągnąć do kin graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 3 godziny temu, oFi napisał: Znane amerykańskie mordy by przyciągnąć do kin graczy Jak już to "gracze" pójdą dlatego, że to film na podstawie gierki. A duże nazwiska są właśnie po to, żeby przyciągnąć rzesze, które o uncharted nigdy nie słyszały. Jakby chcieli przyciągnąć graczy castingiem to Drake'a by grał Nathan Fillion. W sumie jak jest dedykowany temat to wrzucę tutaj ten fan film, może ktoś jeszcze nie widział albo chce sobie odświeżyć 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Oesu, ale żeś złoto przypomniał. Fillion = Drake. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 22 października 2021 Udostępnij Opublikowano 22 października 2021 Tak, Fillion by był idealny... 15 lat temu. Teraz ma 50 lat. Mógłby zagrać raz, ale co jak seria by załapała i trzeba by wydać sequel za 2-3 lata? Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 W dniu 21.10.2021 o 20:53, Mejm napisał: Czyli Mortal Kombat z 1995 roku nadal najlepsza adaptacja gry na duzy ekran. Nie. Pierwsza część Silent Hilla. Albo nawet ex equo W dniu 21.10.2021 o 21:53, McDrive napisał: Młodzież nawet nie wie kto to jest Movies made by nazi gold? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 Mi tam pierwszy Resident mocno siadł - świetna ścieżka dzwiękowa, trzymał w napięciu, końcowa walka też w myśl zasady "przeżyć", a nie jill rambo z dalszych części. Oglądało mi się to wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 W dniu 21.10.2021 o 21:04, Wredny napisał: What? A ja myślałem, że to młoda Chloe i nawet mi pasowała please... Tego kupsztala się nie da dziś oglądać (ale soundtrack nadal zajebisty), mam na DVD, próbowałem parę lat temu i wyłączałem z zażenowania. Najlepszy jest wciąż Prince of Persia z Gyllenhaalem - do dziś oglądam go sobie co roku i żadna inna egranizacja nie dorasta jej do pięt, zarówno pod względem wierności materiałowi źródłowemu, jak i czystemu funowi z oglądania tego, jako samodzielnej historii. A ten Uncharted... No taki poziom najnowszego Tomb Raidera się szykuje - dużo scen żywcem z gry, średniego CGI i decyzji castingowych, dyktowanych popularnością (aż dziw, że Sully'ego nie zagrał Dwayne Johnson). Jak Cię lubię to jak możesz możesz Mortala pierwszego obrażać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 618 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 W dniu 21.10.2021 o 21:23, devilbot napisał: Mario był dobry musze sobie odswiezyc, bo ostatni raz oglądałem na vhs Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 1 godzinę temu, mitra napisał: Jak Cię lubię to jak możesz możesz Mortala pierwszego obrażać? Sorry ziom, sam się na tym "wychowałem" - miałem niecałe 15 lat i wraz z moim najlepszym kumplem poszliśmy do kina. Było niesamowite jaranko z każdą pojawiającą się na ekranie postacią ("Pa! Scorpion!", "O jaaa! Sub-Zero!") i WTEDY to był dla nas film życia (soundtrack nadal może nim być). Od tego czasu człowiek dorósł i te śmiesznie kreskówkowe postacie oraz przerysowana choreografia walk (plus nienajlepiej starzejące się efekty - ten Goro) wywołują jedynie ciareczki zażenowania. Nadal jest tam kilka fajnych rzeczy, choćby Cary-Hiroyuki Tagawa w roli Shang Tsunga, czy Trevor Goddard i jego zajebiste "Heloł bajbi, did ju mis mi?" przed walką z Sonyą, ale nie dam rady tego dziś obejrzeć w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Meanthord 325 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 Ja również uważam, że pierwszy Mortal nadal jest świetny mimo upływu lat, a one linery Raidena robią robotę :). A trailer Uncharted zawiódł mnie totalnie - nie dość, że Drake w ogóle do siebie nie podobny, to jeszcze masakrycznie młody - jakby wyszedł dopiero z liceum . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 23 października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 października 2021 Tez nie wiem co jest zenujacego w filmie dla dzieci na podstwie gry dla dzieci. Ze walki nie wygladaja jak z Raidu albo ze Goro nie tak animowany? W sumie wiedzac ile oni sie napracowali przy tym modelu to wole go od CGI z Marvela gdzie nawet nie zauwazam juz, ze cos jest z komputera. Sa suchary Raidena ale film trzyma sie kupy w kazdym detalu. Jest fabula, sa nakreslone postacie, jest duch sztuk walki, jest fanservice, jest wlasciwie 1:1 oddana pierwsza czesc growego mortala. No nie wiem, niech o jakosc tego filmu swiadczy, ze nadal jest wymieniany przy roznych dyskusjach na temat adaptacji a o jego wersji z 2021 roku nikt juz nie pamieta mimo ladniejszej graficzki. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 października 2021 Udostępnij Opublikowano 25 października 2021 W dniu 22.10.2021 o 16:59, qraq_pk napisał: Tak, Fillion by był idealny... 15 lat temu. Teraz ma 50 lat. Mógłby zagrać raz, ale co jak seria by załapała i trzeba by wydać sequel za 2-3 lata? W dobie CGI (i kaskaderów) to nie jest żaden problem. Harrison Ford ma już 80lat a właśnie nagrywa piątą część Indiana Jonesy. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 2 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2021 Dla mnie dobrze, że nie chcą kopiować gier 1:1. Robią swojego Nate'a i myślą pewnie o kolejnych częściach. Nazwiska mają też sprzedać film, a Holland jest obecnie na topie. Mark jak Sully też może wypalić. Liczę też, że Banderas będzie miał okazję żeby pokazać coś więcej. Ciekawi mnie tylko jak tutaj rozpoczną strzelanie przez Hollanda- wszak w grach Drake to masowy morderca . Jak jedynka wypali, to w dwójce powinna być scena z pociągiem z dwójki. Budżet jedynki to 120 baniek, więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 6 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 K#rwa, przed chwilą obejrzałem Tomorrow War (feministyczny średniak z amazon prime, ale ma swoje momenty) i jak widziałem w jednej scenie Chrisa Pratta i JK Simmonsa to miałem w głowie, ze to byłby zajebisty duet Drake/Sully, a nie jakieś Hollandy i Wahlbergi (zwłaszcza ten drugi). Ja pitolę - przecież Pratt też jest obecnie na topie i też jest popularny (no i na Drake'a nadaje się dużo bardziej), więc co im strzeliło do łba z tym wiecznie młodym Spidermanem? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 6 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2021 To jak już piszemy o naszych propozycjach co do obsady, to ja przypomnę tylko rolę Toma Hiddlestona w Kongu z 2017 r., 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 15 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 15 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 23 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Cały czas tak średnio to wygląda, ale i tak się obejrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Ta scena ze statkami pod koniec Gierki słyną z potężnych scen akcji, więc cieszy że próbują robić takie szalone rzeczy w filmie, oby tylko choreografia i reżyseria były na dobrym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 961 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Przynajmniej Sully w drugiej części będzie miał wąsy. Ogólnie ta para będzie pasowała idealnie wiekowo za jakieś 8 lat, czyli przy jakieś 3 albo 4 części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Ten trailer już sprawił że jestem w stanie wydać te 16zł na tanim poniedziałku u mnie w kinie. Ogólnie wygląda jakby tam wsadzili motywy z 4 części gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Tam są motywy z każdej części, z trójką i czwórką na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 Widać że budżet się nie zmarnował. Idę do kina tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2021 37 minut temu, Square napisał: trójką i czwórką na czele No te to najbardziej się rzucają w oczy bo te części dostaną przecie remastera w styczniu XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi