Opublikowano 21 października 20213 l Ten nastrój wydaje się odpowiedni do czilowego pykania w okresie świątecznym. Tylko zasadnicze pytanie: ile lat przyjdzie nam czekać?
Opublikowano 21 października 20213 l Autor Znając tempo jego pracy trochę sobie poczekamy xD szczególnie na konsolowe wydania, no ale może się mylę bo chłop chyba zatrudnił kilka osób + pewnie nabrał trochę wprawy, czekam motzno bo stardew valley to jak to się mówi w naszych kręgach, moja GRA ŻYCIA
Opublikowano 21 października 20213 l Tytuł gry to "ConcernedApe's Haunted Chocolatier", Pupcio kurde Muzyczka w trailerze Ależ będzie granko setki godzin!
Opublikowano 22 października 20213 l Wygląda ciekawie, ale ten recykling assettów ze Stardew Valley jednak trochę mnie razi. Znów mam zabijać te zielone gluty?
Opublikowano 22 października 20213 l Autor Trochę szacunku dla slajmów Nie ni, nie ma co się oszukiwać, gra wygląda jak większe dlc do sw? Czy mi to przeszkadza? Nic A nic. Dalej czuć duszę i czilowy klimat więc nie mogę się doczekać
Opublikowano 24 października 20213 l https://www.nintendolife.com/news/2021/10/gallery-another-look-at-haunted-chocolatier-the-new-game-from-stardew-valleys-creator Nowe screeny. Idealna gierka do grania przenośnego