Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

ProstyHeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, HiS napisał:

Przecież na Switchu w życiu takiej jakości tekstur nie będzie i w dodatku 60fps, nie mówiąc już o rozdzielczości, która robi istotną robotę w tym remasterze. 

Z tym słiczem jest tak jak z lekcjami wf, nauczyciel rzuca piłkę do nogi i podbiegają dzieci z upośledzeniem, że one by też chciały. 

No nie musisz mi tłumaczyć że na switchu nie będzie 4k xdd

Niech dadzą 720p/60fps i będę kontent. 

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał:

Ps4 i Xbox nie będą miały 60 klatek a switch dostanie, tak tak, na pewno.

Nigdzie nie jest napisane że nie będą miały 60, tylko że nie 60 i 4k.

Podobnie było z trylogia Mass Effecta gdzie stara generacja dostała 1080p i 60fps.

Opublikowano
47 minut temu, specjalniedlaps4pro napisał:

Ograłem Vive city stories na psp, rozumiem że vice city to inna historia w tym samym mieście?

Wysłane z mojego CPH2095 przy użyciu Tapatalka

tak

Opublikowano
8 minut temu, maciucha napisał:

Nigdzie nie jest napisane że nie będą miały 60, tylko że nie 60 i 4k.

Podobnie było z trylogia Mass Effecta gdzie stara generacja dostała 1080p i 60fps.

A switch w ogole nie dostał. :)

Zobaczymy, szczerze nie wierzę w 60 na pstryku.

Opublikowano (edytowane)
55 minutes ago, Bigby said:

DEJmjRS.jpeg

Ja: Wygląda tak samo jak pamiętam 20 lat temu, dużych zmian nie ma........*potem widzę następy screen* 

55 minutes ago, Bigby said:

i4v9lJK.jpeg

woooow ale oryginalne GTA Vice City słabo wygląda :lol::lol:

nie wiem czy biorę Day1 ale na pewno biorę

3 minutes ago, GearsUp said:

60 na Switchu nie będzie ale za to będą inne exclusive features tylko na tą platformę

image.png.8a3682b89789153d264c71722f09ca2c.png

ohh wow, dzięki ale już wole 4K/60fps

Edytowane przez Labtec
Opublikowano

Kurde, no podoba mi się to co zrobili mimo widocznego aż nadto momentami plastiku. Aż do premiery będę się bił z myślami czy brać od razu. 

1 godzinę temu, Pupcio napisał:

@suteq ustaw sobie tommiego na avatar jak za dawnych czasów tylko teraz weź tego dauna :nosacz3:

20211022_152111.jpg

Pozdro wariacie. :cool: :lapka:

Opublikowano

Podstawowym (no i najbardziej oczywistym) ficzerem słicza będzie to, że będzie można tę trylogię mieć ze sobą "wherever You go". Mi to wystarczy żeby olać wersję na duże konsole, a wyczekać na promkę i łyknąć pstrykową edycję niezależnie jakie będą cięcia względem tych trailerów i shootów wyżej. Tzn mam nadzieję, że grafa chociaż "ujdzie w tłumie" i nie będzie ciąć cnie. 

No i wielka zagadka to OST. Szczególnie ciekawi mnie te w Vice City:cool:, oby dostarczyli. 

• Plusik 1
Opublikowano
4 minuty temu, krupek napisał:

Trochę niepokojące, że nie podali info odnosnie soundracku, ale nie wyobrażam sobie, że mieliby wyciąć radia jak w tych kastratach komórkowych.

Ale przeciez radio zostało też zaktualizowane w oryginalnych wersjach pecetowych na Steam bo to wszystko kwestia licencji. Jak odnowili to będą oryginalne utwory, jak nie to nie.