Patricko 1 403 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 GTA 3 i VC nie miały tego samego modelu jazdy? Dopiero w SA dodali to całe bujanie furami i pracę zawieszenia. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 kolega w 3 podstawówce mi nagadał że jak w GTA 3 się strzeli bazooką w konkretne okna jakiegoś tam budynku to się otworzą studzienki kanalizacyjne i można chodzić po podziemiach Liberty City nie musze chyba mówić że z tydzień młodzieńczej ekscytacji zajęło mi dojście do wniosku, że kolega zrobił mnie w trąbę 4 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Najlepsze było rozpędzanie się i nabieranie wysokości czołgiem strzelając z działa, żeby dostać się na zablokowane części mapy. 1 Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Ja grałem tylko w części 1,2,4,5 więc cóż to będzie za przygoda Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Teraz, GearsUp napisał: Ja grałem tylko w części 1,2,4,5 więc cóż to będzie za przygoda za dużo bym się nie spodziewał wydaje mi się że takie wydania mają większy sens tylko przy nostalgii ale no baw się dobrze 1 Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Nigdy nie zapomnę jak w gimnazjum, na grubo przed premierą VC, latała płytka z rzekomą grą. Mówiłem im, że nie ma opcji, bo gra jeszcze nie wyszła. Jak w końcu się dorwałem do płytki to co się okazało? Gta 3 z modem na palmy i UI w kolorze VC Dodam, że internet to był w gazetach tylko 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 nauczony takimi właśnie żartami nie wierzyłem w te wszystkie samoloty pasażerskie, odrzutowce, jetpacki, siłownie i inne cuda o których opowiadali koledzy mający gta san andreas na verbatimkach ALE MI POTEM KOPARA OPADŁA Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Wiesz tu chodzi o ogólne podejście do pojęcia retro. Mi nigdy nie przeszkadzały te stare mechaniki czy kanciaste budynki w żadnej gierce, wręcz je lubiłem a te części GTA to jednak głównie są nastawione chyba na storytelling więc podejrzewam, że jak już się wsiąknie w opowiadaną historię to potem już człowiek przesaje zwracać uwagę na to jak pewne rzeczy wyglądają. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 7 minut temu, Bigby napisał: Najlepsze było rozpędzanie się i nabieranie wysokości czołgiem strzelając z działa, żeby dostać się na zablokowane części mapy. Ja wpisywałem kod na ograniczenie grawitacji i wtedy normalnie można było przelecieć te zerwane mosty, bo auto leciało zamiast spadać xd Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 i jeszcze pamiętam to ładowanie mapy na mostach w Vice City normalnie można było wtedy plecak ze szkoły rozpakować, a teraz to nawet nie zdążę mrugnąć jak odpalam na lapku Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Z czołgiem (albo wysokim samochodem), to był trick na dostanie się do podziemnego tunelu, nawet w Poradniku Extreme był ten glitch. O, znalazłem, kurwa, nostalgia over 9000: Cytuj
Patricko 1 403 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Z czołgiem (albo wysokim samochodem), to był trick na dostanie się do podziemnego tunelu, nawet w Poradniku Extreme był ten glitch. O, znalazłem, (pipi)a, nostalgia over 9000: Khurwa, aż sobie sam przypomniałem, że to robiłem Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 ja raczej unikałem takich akcji, bo się bałem że mi to zepsuje kompa/konsolę ogólnie nawet ostatnio jak próbowałem wylecieć za mapę w vice city, czy gta 5, to czułem się jakoś tak dziwnie nieswojo - nie wiem dlaczego xd Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 9 minut temu, Rozi napisał: Z czołgiem (albo wysokim samochodem), to był trick na dostanie się do podziemnego tunelu, nawet w Poradniku Extreme był ten glitch. O, znalazłem, kurwa, nostalgia over 9000: Aż mi się przypomniało jak do platyny w Vice City skakałem przez kraty na karetce w porcie żeby dostać do łodzi i popłynąć na drugą wyspę a nastepnie w zacisznym miejscu strzelać z helikoptera do wraku samochodu przez 1,5h aby nabić najwyższą rangę w grze. Cytuj
GearsUp 194 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Ale żeby tak dobrowolnie sobie zabijać imersję Niby można zwłaszcza za gówniaka gdzie celem było tylko przejście gry jak najszybciej (często na kodach) ale dzisiaj sobie nie wyobrażam tak grać. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Spróbuj teraz przejść oryginalne vice city z oryginalnym sterowaniem nie na kodach. Przechodziłem sobie ostatnio i poległem. Jeszcze grałem z modem save anywhere ale i tak leciało aspirine w misjach bo powtarzanie tego samego mnie męczyło, a zdrowie leci mega szybko w tych gierkach. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 3 minuty temu, maciucha napisał: Spróbuj teraz przejść oryginalne vice city z oryginalnym sterowaniem nie na kodach. Pozdrawiam chociaż przechodziłem je ostatnio 4 lata temu no ale still. Momentami kurwicy można było dostać grając na padzie przez tego auto-aima, szczególnie podczas robienia rozwałek, podobnie w 3. W San Andreas już był cymesik. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 Uszanowanko, ja już nie mam tyle cierpliwości i czasu. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 56 minut temu, Patricko napisał: GTA 3 i VC nie miały tego samego modelu jazdy? Dopiero w SA dodali to całe bujanie furami i pracę zawieszenia. Różniły się trochę. W VC samochody tak nie pływały po drogach. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 24 października 2021 Opublikowano 24 października 2021 i były dużo bardziej wytrzymałe niż w trójce, gdzie wystarczy niekiedy jedna stłuczka, by samochód zaczął się dymić Cytuj
Paolo1986 752 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 12 godzin temu, Bigby napisał: Najlepsze było rozpędzanie się i nabieranie wysokości czołgiem strzelając z działa, żeby dostać się na zablokowane części mapy. Oj tak, "giveusatank" albo "panzer" w 3 i VC, i "odpychamy sie" czołgiem strzelając z działa i siejąc rozróbe Piękne czasy Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Ciekawe czy pokażą gameplaye przed premierą. Szczerze wątpię. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Najwyżej gameplay trailer, chociaż poprzedni trailer zawierał już jako takie ujęcia z gameplayu. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Na pewno ktoś się dorwie do gry przed premierą i będzie streamował. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Na szczęście będzie można przed zakupem sprawdzić samemu w gamepassie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi