XM. 10 888 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 18 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Na pewno ktoś się dorwie do gry przed premierą i będzie streamował. Digital, różnie może być. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 A faktycznie zapomniałem, że pudełka w grudniu my bad. Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Potwierdzona cena na pudełka - 249zł https://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/rockstar-games-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition-ps4-ps5.bhtml Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Wiadomo coś na temat fizycznej wersji gry na PS5, czy może jak z Mass Effect Legendary, tylko na PS4 będzie wersja? Cytuj
l33t 128 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 (edytowane) 13 minut temu, Jeez_PS napisał: Wiadomo coś na temat fizycznej wersji gry na PS5, czy może jak z Mass Effect Legendary, tylko na PS4 będzie wersja? Ja w ogóle nie ogarniam o co tu chodzi: https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1004-PPSA05805_00-GTATRILOGYBUNDLE/ Dodali właśnie do tytułu nawias: (PS5 & PS4). Wcześniej był tylko ten tag PS5 pomiędzy datą premiery a ceną. Tymczasem odpowiedniego taga dla PS4 nie ma nadal. Normalnie gdy gra miała inną wersję na PS5 i darmowo się update'owała do tej konsoli, to z mojego doświadczenia w sklepie Sony oznaczano to w ten sposób (brak info w tytule gry, ale dwa osobne tagi odnośnie obydwu generacji na karcie produktu): https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0002-PPSA02433_00-CB4THEGAME000001/ Edytowane 25 października 2021 przez l33t Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 1 minutę temu, l33t napisał: Ja w ogóle nie ogarniam o co tu chodzi: https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1004-PPSA05805_00-GTATRILOGYBUNDLE/ Dodali właśnie do tytułu nawias: (PS5 & PS4). Wcześniej był tylko ten tag PS5 pomiędzy datą premiery a ceną. Tymczasem taka PS4 nie ma nadal. Normalnie gdy gra miała inną wersję na PS5 i darmowo się update'owała do tej konsoli, to z mojego doświadczenia w sklepie Sony oznaczano to w ten sposób (brak info w tytule gry, ale dwa osobne tagi odnośnie obydwu generacji na karcie produktu): https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0002-PPSA02433_00-CB4THEGAME000001/ Wychodzi na to że robisz jeden zakup i masz wersje na PS4 i PS5, jak np. ostatnio przy Kena: Bridge of Spirits 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Na Iksbona ma być jedna wersja pudełkowa, ale to wtedy na XSX będzie jakiś upgrade, czy coś? https://www.euro.com.pl/gry-xbox-one/rockstar-games-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition-xbox-one-xbox-series-x.bhtml Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Jest Smart Delivery więc jedyne różnice to pewnie będzie rozdzielczość między konsolami. Cytuj
l33t 128 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 18 minut temu, Figuś napisał: Wychodzi na to że robisz jeden zakup i masz wersje na PS4 i PS5, jak np. ostatnio przy Kena: Bridge of Spirits Byłoby fajnie, jeżeli faktycznie to oznacza dwie osobne edycje trylogii. Bo można by wobec tego zakładać, że wersja na najnowszą generacje będzie się prezentowała w jakiś sposób lepiej niż w przypadku pastgenów. Gorzej, że to co widzieliśmy na trailerze wcale przecież dupy nie urywa, a zapewne pokazali i tak najlepszą wizualnie edycję, jak mają. Więc też może się okazać, że PS5 dostanie jedynie nieco więcej klatek i to wszystko (zwłaszcza względem takiego PS4 Pro). Inaczej chyba faktycznie musielibyśmy bulić za cyfrę na PS5 te 3 i pół stówki, znajać Rockstara. Ja sam wezmę pewnie i tak najbrzydszą edycję, czyli tę na Switcha Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 28 minut temu, Figuś napisał: Wychodzi na to że robisz jeden zakup i masz wersje na PS4 i PS5, jak np. ostatnio przy Kena: Bridge of Spirits A czy to oznacza też podwójną platynę i cross-save? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 8 minut temu, suteq napisał: A czy to oznacza też podwójną platynę i cross-save? jest możliwe, choć Kena cross-save nie posiada ale na razie bym się wstrzymał bo może być tak że to będzie jak z rematerem ME że Natywne dla PS4 ale na PS5 masz odblokowane dodatkowe opcje graficzne. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Ta trylogia to jest takie XDDD 4 Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 2 godziny temu, krzysiek923 napisał: Genialnie wyszedł trailer z tym kawałkiem do wersji Anniversary. Cytuj
Artur_K 196 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 4 godziny temu, HiS napisał: powycinają fajne kawałki z radia, to poważnie ciężko będzie bronić tego remastera. Mocno liczę, że skoro wydają to za takie pieniądze i na taką skalę, to odnowili wszystkie licencje na utwory. VC bez tego kawałka co powyżej może być niegrywalne Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 października 2021 Opublikowano 25 października 2021 Pewnie będzie można wrzucać swoje kawałki, no ale wolałbym kompletne radia, takie jak były. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Radia muszą być w zasadzie nieruszone, nadal jak dziś pamiętam jak na wypasionym 15 calowym crt ciskałem na PS2, ciężarówka z cysterną a w głośniku (bo tv miał jeden) Personal Jesus. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Ciekawe co z tym zrobią, na 99% będą kawałki te co były w wersjach na telefony (czyli już z wybrakowaną tracklistą), ale czy te wycięte powrócą to już zależne od tego ile sobie zażyczyli za licencje. Tak szczerze jak by zamiast tych 30 kawałków dali 60 innych (ale nadal pasujących) to bym się nie obraził. Szczególnie w GTA3 tracklista powinna być mocno rozbudowana bo miała z 2h muzyki i zanim trafiło się do drugiej dzielnicy wszystko miałem przesłuchane po 2 razy. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Na TrueAchievements zrobili sondę i według jej wyników, z trylogii ponad połowa osób najbardziej czeka na Vice City. Jak Vice City, to klimat musi być budowany odpowiednią muzyką, więc jakiekolwiek rozwiązanie inne niż minimum oryginalne utwory będzie sporym zawodem i pewnie nawet wpłynie na sprzedaż. Btw czy gry będzie można kupić osobno? Jeśli takie SA dadzą w passie, to mógłbym dokupić wówczas samo VC i tyle, 3 mówiąc szczerze mnie mniej interesuje. 1 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Wersja box na switcha będzie miała dane do pobrania. Pewnie będzie tak, że tylko III będzie na karcie Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 1 hour ago, łom said: Ciekawe co z tym zrobią, na 99% będą kawałki te co były w wersjach na telefony (czyli już z wybrakowaną tracklistą), ale czy te wycięte powrócą to już zależne od tego ile sobie zażyczyli za licencje. Tak szczerze jak by zamiast tych 30 kawałków dali 60 innych (ale nadal pasujących) to bym się nie obraził. Szczególnie w GTA3 tracklista powinna być mocno rozbudowana bo miała z 2h muzyki i zanim trafiło się do drugiej dzielnicy wszystko miałem przesłuchane po 2 razy. Myślę, że R* stać, żeby wykupić prawie każdą wytwórnię na świecie, a co dopiero kupić licencję na cokolwiek. Pytanie czy pójdą po taniości, czy jednak nie zawiodą, kwestia soundtracku jest kluczowa dla odbioru tych gier, a nie ukrywajmy większość zagra z sentymentu. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 To że ich stać to wiadomo, pytanie czy chcą np. wydać za licencję z 5x więcej niż przy premierze GTA VC czy SA. Bo marka GTA jest teraz gigantyczna i studia wydawnicze też chcą na tym zarobić. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Ale to musi być pojebana akcja zaczynać vice City i pierwszą piosenką którą słyszysz nie jest Tak samo gnojki z 4ki usunęły kozag piosenke jak Roman podbija po niko na początku gry dobrze że mam główną wersję ps3 bez paczy to mogą mi naskoczyć chujki Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 26 października 2021 Opublikowano 26 października 2021 Który to kawałek był w czwórce? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi