Opublikowano 27 października 20213 l 3 minuty temu, maciucha napisał: Nie no cyfra na switcha to możliwie najgorzej wydane pieniądze. Dobrze, że pan Spencer rzucił do gamepassa, to trochę pary zejdzie i dotrwam do grudnia bez większych cyfrowych turbulencji. No właśnie mnie to SA w GP tak średnio urządza, szczerze mówiąc, najwyżej sprawdzę z ciekawości. Bardziej chce mi się pograć w III i VC. Z San Andreas jestem na bieżąco, dosyć niedawno przechodziłem na kompie.
Opublikowano 27 października 20213 l No to kup 2 razy, w czym problem? Dla rockstara nie dasz pieniążka? bzzz
Opublikowano 27 października 20213 l Dajcie jakieś newsy z GTA forum bo pograłem dziś w Vice City i usycham z oczekiwania
Opublikowano 2 listopada 20213 l Dobre porównanie. Przepłaciłem i kupiłem sobie kurde trylogię na Steam dla spokoju ducha.
Opublikowano 4 listopada 20213 l ku.rwa ja juz bylem gotowy kupic preordera na ps5, ale bez gejmpleju sie troche boje. od biedy to by mi wystarczylo strzelanie jak w san andreas, tam juz bylo znosnie.
Opublikowano 4 listopada 20213 l Trochę to niepokojące, brak jakiegokolwiek gameplayu. Ciekawe czy będą recki przed premierą?
Opublikowano 4 listopada 20213 l nie ma opcji, że strzelanie będzie gorsze niż to, które było w San Andreas
Opublikowano 4 listopada 20213 l Sporo znaków zapytania. Czy warto wogole odpalać w GP?Za 4 zł to pewnie że warto [emoji3] Ja tam się jaram [emoji3] Nie nastawiam się na Bog wie co ale myślę że będzie ok. Tu jest jakiś gameplay. Jeśli prawdziwy to nie wygląda to jakoś tragicznie. Oświetlenie fajnie zrobili.
Opublikowano 4 listopada 20213 l 48 minut temu, MarJanOS napisał: Tu jest jakiś gameplay. Czyli gdzie?
Opublikowano 4 listopada 20213 l Przecież to typowy jutubowy rak, pyerdoli jakieś kocopoły, mami ludzi kodami, a w tle gameplay z modów... To nie ma nic wspólnego z trylogią. Gunwo kontent i tyle
Opublikowano 5 listopada 20213 l Kurde panowie, trochę głupio mi się przyznać, ale ja grałem w GTA III 20 lat temu. Nie było wtedy sandboxów, gier z tak dużym, otwartym światem (Morrowindów, czy innych rpgów dla masochistów nie liczę), więc tutaj samo jeżdżenie po mieście i rozjeżdżanie ludzi było bardzo przyjemne (w Midtown madness, czy Driverze ludzie uciekali). Przez te 20 lat jednak wyszło sporo gier z otwartym światem i wiem, że dziś takie GTA III to będzie jechanie po nostalgii, bo już rozjeżdżanie ludzi nie będzie tak samo przyjemne jak te 20 lat temu, kiedy wracało się z gimnazjum, rzucało plecak w kąt i wpisywało kod giveusatank, ot tak dla zabawy. Dla rozpierduchy.
Opublikowano 5 listopada 20213 l Może i masz racje ale sporo osób będzie chciało w to pograc żeby poczuć się jak wtedy i pośmigac chwilę jak za dawnych lat. Ja pogram w SA na XSX i pomysle czy kupic całość. Kluczowe dla mnie jest sterowanie bo w GTA 5 jest przyjemnie więc to może być gamechanger dla tych staroci.