Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie GTA III ma dobrą linie fabularną i sporo ciekawych misji, do których przyjemnie będzie wrócić nawet dziś w nowej oprawie.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 118,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
11 minut temu, grzybiarz napisał:

Kurde panowie, trochę głupio mi się przyznać, ale ja grałem w GTA III 20 lat temu.

Nie było wtedy sandboxów, gier z tak dużym, otwartym światem (Morrowindów, czy innych rpgów dla masochistów nie liczę), więc tutaj samo jeżdżenie po mieście i rozjeżdżanie ludzi było bardzo przyjemne (w Midtown madness, czy Driverze ludzie uciekali). Przez te 20 lat jednak wyszło sporo gier z otwartym światem i wiem, że dziś takie GTA III to będzie jechanie po nostalgii, bo już rozjeżdżanie ludzi nie będzie tak samo przyjemne jak te 20 lat temu, kiedy wracało się z gimnazjum, rzucało plecak w kąt i wpisywało kod giveusatank, ot tak dla zabawy. Dla rozpierduchy.

Weź pod uwagę, że nie Ty jeden tak robiłeś, więc nie musi być Ci głupio ;)

Opublikowano

No i takich grzybiarzy jest kilka milionów gdzie po zobaczeniu trailera wrócą miłe wspomnienia z dzieciństwa i cyk mamy twoje 2 i pół bomby piękny kawalerze :nosacz3:

Opublikowano

Kurde, ale mnie kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusi żeby wydać te jebane 2,5 bomby. Zwłaszcza że od 11 długi weekend zaczynam i co tu robić panie pośle. :nosacz2:

Opublikowano
4 minuty temu, suteq napisał:

Kurde, ale mnie kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusi żeby wydać te jebane 2,5 bomby. Zwłaszcza że od 11 długi weekend zaczynam i co tu robić panie pośle. :nosacz2:

To wydaj. Hajs po to jest. Mam nadzieje, że pomogłem:wujaszek:

Ja sprawdzę SA w GP. Jak nic mocno nie skurkwią, a szczególnie sterowanie będzie spoko, to biorę całość. 

Opublikowano

GTA3 to chyba ostatnia część z głównych odsłon serii, gdzie można podbić do 8-Balla, żeby 'stuningować' (hue, hue) furę. Tak że 10/10 za sam ten ficzer. Wiadomo :obama:

Spoiler

Nie no, jaja se robię. Wiadomo, że ta trylogia to kotlet. Ale kupić trzeba, choćby po to, żeby postawić na półce.

Edytowane przez l33t

Opublikowano

20gb w 6h? :obama: to już wiem czemu pudełkowcy jeszcze istnieją :nosacz3:

Opublikowano

Ta kurwa jebana Big Smoke tyle waży, że dłużej się pobiera.

Opublikowano

FDbc-L2j-XEAEHq-Ma.jpg81Zx8Ww+LPL.jpg71-h1ErH03L.jpg81tho3GPt6L.jpg

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Bardzo jestem ciekaw jak to wszystko będzie wyglądało w ruchu, bo GTA III trochę wygląda jak The Simpsons Hit and Run.

Ryder elegancko trzyma tego kija xd

Opublikowano
40 minutes ago, Pupcio said:

20gb w 6h? :obama: to już wiem czemu pudełkowcy jeszcze istnieją :nosacz3:

Początek pobierania zawsze pokazuje duży czas, ale gdy pobierze 100 mb to już pobiera z pełną prędkością, już mam na dysku i czekam do 11 listopada :banderas:

Opublikowano

chyba mogli zostawić te dłonie, bez rozdzielania ich na pojedyncze palce xd

Opublikowano
9 minut temu, MYSZa7 napisał:

chyba mogli zostawić te dłonie, bez rozdzielania ich na pojedyncze palce xd

cf596cc9782312294064-1024x1024.jpg

Ten "mały" palec xd

Opublikowano

To chyba z początkowej fazy gry, bo Tommy jeszcze taki biedny, że zegarek wycięty z gazety nosi.

Opublikowano

Szkoda, że koszuli nie da się zmienić bo po przejrzeniu wszystkich screenów w necie już mi się opatrzyła. Jeżeli się da, to szybko zmienię jak już będę grał w grę.

Opublikowano
32 minuty temu, Bigby napisał:

Jeszcze takie małe porównanie:

gtsbhXP_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

Ow3cuFl_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&

myślę że te porównania są fejkowe. Biorą na PC najgorsze ustawienia, rozdziałka 640 x 480, potem rozciągnięta do większego screena, mały draw distance i mamy takie potworki jak na screenie nr 1. Chociaż tu widzę kompresję jak z filmiku 3gp. Ale dla porównania fajnie to wygląda.
Coś jak grubasy "przed dietą" i "po", gdzie wcześniej byli smutni i z wywalonym brzuchem, a potem uśmiech i wciągnięty brzuch :) pisałem wcześniej. 

Opublikowano

Włącz grę i wróć edytować posta :) Nie, to nie jest zagrywka marketingowa, po prostu zapamiętałeś tę grę jako ładniejszą, ale wystarczy wziąć nawet wersję PC na "maks detalach" (lol, te ustawienia graficzne to draw distance) i zobaczysz, że jednak nie jest tak różowo.

Opublikowano

No w starych częściach to się połowa miasta doczytywała momentami na twoich oczach. :pawel: 

A i tak było cudownie. :banderas:

Opublikowano

Ja grałem na PC na "maks detalach" 20 minut temu. Było średnio, bo jak człowiek zacznie faktycznie zwracać uwagę na dalszy plan to jest jakaś masakra.

Opublikowano

odpal w 4K  lub nawet ciut mniejsza rozdziałka, te bloki w tle ostre jak żyleta, a tam na screenie masz kompresje jak z filmiku 240p.