Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 ale wjedzie w pudełku na Switchunia za pełną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Ja nie biorę wersji Switchowej bo na pudełku EU jest Download Required. Trzeba głosować portfelem na takie praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Wjedzie cyfra na Switchunia z obniżką za gold coinsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 12 godzin temu, Figuś napisał: Ja jebie zaraz na brodzie będzie mieć te uszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Niby lista wyciętych utworów to fake, ale nie zdziwiłbym się, gdyby okazała się prawdziwa. Rockstar przecież nie będzie się nadto męczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Nie no nie ma opcji zeby to wycieli xD chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Hold the Line, Welcome to The Jungle xDDDDDD co za śmiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Fake z kilku powodów: Taki dostęp do utworów byłby ponadto zabezpieczony kolejną warstwą szyfrowania, jeśli wierzyć użytkownikom GTAforums. No i 4chan, szanujmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Vice City bez Toto i self control ludzie kochani, nie dosc ze ruchaja to jeszcze bez mydla, a lud blaga o wiecej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Wycinają jeszcze możliwość wysiadania z samochodów, ja pierdole masakra, mój wujek pracuje w Rockstar, zaufajcie mi, czołgi pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 przestańcie szkalować Rockstar!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Możecie szkalować kogo chcecie, ale opierajcie to na faktach, a nie na fejkach. Ja mam bardzo duże wątpliwości po tym, co zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Abstrahując już od tego "przecieku": ja wiem, że Rockstar ma w przypadku tej trylogii dosyć kontrowersyjny marketing (nie pokazać gameplay'u na kilka dni przed premerą to lekki lol, no ale preorderowcy ich nauczyli, że w sumie nie trzeba xD), ale w świetle tego, jak gorącym tematem jest kwestia licencji na OST, to mam wrażenie, że gdyby nie było cięć, to już byśmy dawno o tym przeczytali w jakimś materiale/byłoby info w stylu "FULL BELOVED OST COMING BACK!" na trailerach. Więc cięcia raczej będą (wiem, odkrywam Amerykę), a samo to, że na ten moment nadal musimy spekulować, jest dosyć zabawne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 No brak gameplayu to jakiś wyższy poziom beki. Co prawda nigdy nie pokazywali czystego gameplayu ze swoich gier no ale chociaż były jakieś wyreżyserowane fragmenty. Tak czy siak albo będzie giga beka za tydzień albo umiarkowana. CZEKAM Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Ciekawe, czy 11 listopada będziemy się śmiać z sebków rzucających śmietnikami i ławkami na ulicach Warszawy, czy zawodu trylogią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Ja sądzę, że będziemy jednak zawiedzeni. Gdyby te remastery powstały z 10 lat temu, to pewnie byśmy byli usatysfakcjonowani, ale teraz... Pozostaje czekać do premiery, aby się przekonać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Mnie trochę zaniepokoiło to milczenie i nie podawanie nowych informacji, czy gameplayu, ale zobaczymy. Wciąż jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Same screeny pokazują i żadnego gameplay'a ? Śmierdzi mi to na kilometr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Wiedzą, że ludzie to kupią, więc nie ma co liczyć na gameplay (może jedynie jakiś launch trailer), ani nawet recenzje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 1 godzinę temu, Pupcio napisał: No brak gameplayu to jakiś wyższy poziom beki. Co prawda nigdy nie pokazywali czystego gameplayu ze swoich gier no ale chociaż były jakieś wyreżyserowane fragmenty. Tak czy siak albo będzie giga beka za tydzień albo umiarkowana. CZEKAM Przy GTA V był przecież kilkuminutowy gameplay, reżyserowany i pokazujący różne aspekty ale no można było zobaczyć czym jest gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 1 godzinę temu, krupek napisał: Ciekawe, czy 11 listopada będziemy się śmiać z sebków rzucających śmietnikami i ławkami na ulicach Warszawy, czy zawodu trylogią. Ja będę wpieprzal rogale i oglądał aferki marszowe w TVN. Jestem Polakiem i mam obowiązki polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Co do ostu to na pewno będzie możliwość wgrywania swoich kawałków. Tylko to będzie jako mp3 player. Do czwórki przecie w patchu wycięli kawałki także… kurla, a wyobrażacie sobie ze w gran turismo w patchu usuwają samochody? Pojebane to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 274 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 Dobra nie dramtyzujcie do tego czwartki chociaż xD Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 6 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2021 @Pupcio znalazłem legancki zestaw dla ciebie, taki z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi