Faka 3 983 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 15 lat temu, to te gierki były zajebiste jak na tamte czasy. To są dobre wspomnienia, człowiek przeszedł całą trylogię i zaliczył przy okazji rewolucję w gamingu jakim było GTAIII, które było przełomowe. Ten remaster to tylko odkopywanie trupa i niszczenie nostalgii. Gdyby zrobili remake na wzór Mafii jedynki, to by można było mówić w samych superlatywach, a tak? Meh remaster, robiony po taniości, a golony po jaja na graczach za grube hajsy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 wow, jestem w szoku jak źle wygląda strzelanie. I te białe linie wokół celu. O maj gad. Art style faktycznie, jakby nie mieli dyrektora artystycznego. no mega zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Rockstar idzie po bandzie w goleniu graczy. Myślałem, że po zapowiedzi, że GTA5 wyląduje na najnowszej generacji konsol nic mnie już nie zaskoczy... A tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) 6 minut temu, Faka napisał: Gdyby zrobili remake na wzór Mafii jedynki, to by można było mówić w samych superlatywach, a tak? W temacie Mafii to jakoś daleko było do superlatywów, a były i posty sugerujące, że postaci wyglądają nie tak jak trzeba (Pauliemu oberwalo się najbardziej), że gameplay uproszczony itd. Nawet jakby tutaj odświeżyli w ten sposób trylogię, to miałbyś masę ludzi mówiących o braku "duszy" i "co oni zrobili z moim GTA". Edytowane 10 listopada 2021 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 W sumie Rockstar to ma chuj do gadania na temat kwoty, to T2 dyktuje. A jakby się odjebali od nich, to może by nie byli ściskani za te wszystkie online biznesy gtav. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 324 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 10 minut temu, Figaro napisał: wow, jestem w szoku jak źle wygląda strzelanie. I te białe linie wokół celu. O maj gad. Art style faktycznie, jakby nie mieli dyrektora artystycznego. no mega zawód. Ciekawe czy z sa też będzie jakaś biała linia dla lamusów czy zostawią te chadowe lockowanie Uff ależ kolorki i dusza. Wielkie dzięki rockstara Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Pewnie da się to wyłączyć w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Dopiero teraz zobaczyłem strzelanie i te białe linie XDDDDDDDD CO TO KURWA JEST? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 wyceniliby to 20zł za część to by nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 W ruchu wygląda o wiele lepiej, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 GTA III ciemne jak skurwysyn Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Jezu jaki jazgot xdd Spoko to wygląda. Mam nadzieję że na switchu będzie jednak 60fps. Wiadomo jak soundtrack? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Wsiądę na rowerek, troszkę popedałuję, otre łzy z nostalgii i to na tyle będzie grania w SA. Tak to widzę. A wam wszystkim życzę miłego grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 2 minuty temu, maciucha napisał: Wiadomo jak soundtrack? Ten leak był fałszywy, chyba cały soundtrack jest taki, jak w tych wydaniach na telefony. Billie Jean nie ma, Out of Touch jest. Tyle z VC wiem. 45 minut temu, Bzduras napisał: Same here, jak na razie największym minusem tej kolekcji są posty roziego, a reszta jakoś mniej-więcej w normie. A co ja takiego pisałem? Odpowiadanie na zarzuty z dupy ci przeszkadza? Opanuj się, kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 375 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 5 minut temu, Rozi napisał: A co ja takiego pisałem? Odpowiadanie na zarzuty z dupy ci przeszkadza? Opanuj się, kolego. Nie, przeszkadza mi strzelanie do każdego, kto śmie napisać coś nieprzychylnego o twojej ukochanej i wyczekiwanej grze. Death Strading, Red Dead Redemption 2, GTA Definitive Edition - to nie pierwszy raz, gdy się odpalasz, bo ktoś ci gierkę śmie obrazić i mieć co do niej inne zdanie niż ty. I to jeszcze w tym swoim ciężkim do zniesienia stylu. NO ALE CO SIĘ SPODZIEWAŁEŚ RIMEJKA? XDDDDDDDDDDDDDD - brzmi znajomo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 175 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Raczej dam sobie spokój. San Andreas także platynowałem jakieś 3 lata temu i wszystko pamiętam. Wszystkie te gry przeszedłem kilka razy i pomimo ładniejszej grafiki nie ciągnie mnie by znów przeznaczyć dziesiątki godzin na te gry. To jednak te same gry. Zbyt dużo gier wychodzi i zbyt duzy backlog, by bawić się w to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 3 minuty temu, Bzduras napisał: ktoś ci gierkę śmie obrazić i mieć co do niej inne zdanie niż ty. Posiadanie innego zdania prowadzi do dyskusji, to jest forum dyskusyjne, a ja tak właśnie dyskutuję, zbijając absurdalne argumenty. Nie pasuje? Użyj funkcji Ignoruj We wszystkich grach działają cheaty, jak w oryginałach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Wiadomo coś o glitchach z oryginałów jak w VC przejście na drugą wyspę na początku gry z użyciem karetki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Skoro w trójce jest glitch z tunelem, to pewnie są i te Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 patrząc na lenistwo twórców i fakt iż wszystkie rimejki bazują na oryginalnym kodzie, zgaduje że pewnie wszystkie glitche i exploity będą do odtworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Jak tak się faktycznie okaże to calaczki to tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Lenistwo czy zwyczajnie zrobili to do czego zostali zakontraktowani i przy wyznaczonym budżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Nie odpowiadaj na argumenty z dupy, bo będą pisać, że się odpalasz. Jakby zrobili remake, to pisaliby ludzie, że gdzie ich GTA, co to za gówno, nie ma duszy. No cóż. Odpaliłem te streamy na TV i wygląda to super, a jeszcze jak 4K będzie, ajjjjj. Swędzi mnie portfel. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 609 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 no dobra wygląda to bardziej na lenistwo i tani skok na kasę Rockstar/Take-Two, studio odpowiedzialne za ten remaster bo prostu odjebali robotę za którą im zapłacili, więc w sumie nie ma co ich krytykować i pełną winę ponosi wydawca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi