Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

ProstyHeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

San Andreas po tych strumykach zdecydowanie najbardziej odpicowane. Kurła, w jaki sposób oni grają wcześniej, też chcę :frog:

Pudełkowcy jak zwykle muszą się popisywać w Internecie ze zagrają jeden dzien szybciej  :/

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Pudełkowcy jak zwykle muszą się popisywać w Internecie ze zagrają jeden dzien szybciej  :/

Ale pudełka dopiero za miesiąc.

• Plusik 1
Opublikowano

Ale ten pacan nie umie grać, trzy razy zginął na misji ze sprayowaniem.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Ale ten pacan nie umie grać, trzy razy zginął na misji ze sprayowaniem.

Nie oceniaj. Może gra jedna ręka, a druga robi to co Pupcio przy odpalaniu rdr :)

Opublikowano

Najbardziej liczyłem na klimat VC.

Ale po tym co tu zobaczyłem, nie wiem, czy chciałbym z obecnym Rockstarem ubić muchę w kiblu...

stonoga-5a4b2eb182fce49cdc91c1ed.jpg.2bd

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Widzę że nie zrobili sensownych czekpointów więc dzieciaki wychowane na gta 5 raczej szybko się odbiją (poyebana akcja że już jest pokolenie które zna tylko gta 5 xD)

Opublikowano

W jednej cutscence Sweet zrobił się biały XD Pewnie poszedł do pracy w końcu.

Opublikowano

Grałem w niesławny remaster GTA:SA na X360 i bawiłem się super. No nie ma opcji, żeby z aktualnym wydaniem było gorzej.

To po prostu doskonała gra, ciężko ją zepsuć doszczętnie.

Ciekawe jak z misją "Supply Line"? W oryginale to był kurva koszmar. W tym remasterku coś poprzestawiali, bo pyknęła mi chyba za pierwszym razem :obama:

Opublikowano

No i co jest tak komicznego i strasznego w tej nowej wersji? Na prawdę nie rozumiem i pytam na serio.

Ja widzę tylko ulepszone tekstury, delikatnie zmienione tło tu i ówdzie i ten sam nieco komiksowy styl graficzny.

Spodziewaliście się czegoś więcej, czegoś mniej? No niech mnie ktoś c00rva olśni.

• Plusik 1