maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Teraz, Lord Protector napisał: Ceny na poziomie 99 pln tego się qrva za to qóvno spodziewałem. No to wklejaj cenę jeśli chcesz się z niej śmiać, a nie filmik w którym ogólnie nie ma się do czego specjalnie przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 10 minut temu, maciucha napisał: Spodziewaliście się czegoś więcej, czegoś mniej? No niech mnie ktoś c00rva olśni. No spodziewali się remaku na silniku RAGE, tak jak RDR2 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ja się spodziewałem ulepszonego gameplayu bo sami twórcy mówili że takowy będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Teraz, Rozi napisał: No spodziewali się remaku na silniku RAGE, tak jak RDR2 XD Wtedy by było gadanie, że gra straciła swój klimat i duszę i gra się w nią jak w VC na modzie RAGE Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 833 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Poogladalem gameplaye z SA wygląda wystarczająco żeby grac, minus biała poświata przy celowaniu, ale vc i 3 jakoś kurva źle, na pewno nie będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ja się spodziewałem ulepszonego gameplayu bo sami twórcy mówili że takowy będzie Ale co mieli przemodelować misje - np. żeby zrobić cover system czy wkleić cover system do starych misji niezaprojektowanych pod tym kątem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 3 minuty temu, Pupcio napisał: Ja się spodziewałem ulepszonego gameplayu bo sami twórcy mówili że takowy będzie Ulepszone strzelanie - jest, koło wyboru broni i radia - jest, dawaj info, gdzie ktoś mówił o ulepszonym gameplayu. Ulepszona kamera - jest. Wszystko jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Na ich stronie głównej jest wszystko napisane ulepszone strzelanie? oglądałem gameplaye i Z tego co widzę jest tak samo upośledzonei jak było, no chyba że to ulepszone strzelanie to naprawiony auto aim w 3 i vc Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 25 minut temu, Lord Protector napisał: xDDDDDDDDDD To już wolę tą starą wersję. Przecież ta stara wygładzona wersja z PC wyglada obleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 14 minut temu, maciucha napisał: No i co jest tak komicznego i strasznego w tej nowej wersji? Na prawdę nie rozumiem i pytam na serio. Ja widzę tylko ulepszone tekstury, delikatnie zmienione tło tu i ówdzie i ten sam nieco komiksowy styl graficzny. Spodziewaliście się czegoś więcej, czegoś mniej? No niech mnie ktoś c00rva olśni. Usprawnione animacje, w tym naturalniejsze poruszanie się i samo strzelanie, gęstszy ruch uliczny, brak popupu przechodniów, utrzymanie oryginalnego OST lub sięgnięcie po inne epokowe kawałki z tamtych lat, być może uzupełnienie kolekcji o obydwie części Stories, których wielu graczy po prostu nie poznało... Naprawdę nie trzeba się wysilać, żeby znaleźć sposoby na przypudrowanie tak starych gier. Dalej mi się nawet nie chce myśleć. Jeśli to jest 'wpyte' remaster za prawie 3 bomby, tto cóż. Moim zdaniem to jest ordynarne żerowanie na nostalgii. Że też gracze cisnęli na rimejk stareńkiej Mafii... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 2 minuty temu, Pupcio napisał: Na ich stronie głównej jest wszystko napisane ulepszone strzelanie? oglądałem gameplaye i Z tego co widzę jest tak samo upośledzonei jak było, no chyba że to ulepszone strzelanie to naprawiony auto aim w 3 i vc A jak oceniasz model jazdy po gameplayach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Identyczny jak w normalnych wersjach, czyli tylko ten z san andreas jest zjadliwy Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 minutę temu, l33t napisał: Usprawnione animacje, w tym naturalniejsze poruszanie się i samo strzelanie, gęstszy ruch uliczny, brak popupu przechodniów, utrzymanie oryginalnego OST lub sięgnięcie po inne epokowe kawałki z tamtych lat, być może uzupełnienie kolekcji o obydwie części Stories, których wielu graczy po prostu nie poznało... Naprawdę nie trzeba się wysilać, żeby znaleźć sposoby na przypudrowanie tak starych gier. Dalej mi się nawet nie chce myśleć. Jeśli to jest 'wpyte' remaster za prawie 3 bomby, tto cóż. Moim zdaniem to jest ordynarne żerowanie na nostalgii. Że też gracze cisnęli na rimejk stareńkiej Mafii... Ale po co naturalniejsze zachowanie, skoro wszystkie te 3 gry są przedstawione w formie przerysowanej, komiksowej, niedosłownej? OST to wiadoma sprawa i spory minus. Stories? No byłoby super, ale nie wiem po co pruć się o to teraz przy pierwszych gameplayach skoro od dawna było wiadomo że ich nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 no generalnie VC raczej ciekawostka niż realnie do pogrania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Dla mnie normalne obracanie kamery, to duże usprawnienie, będzie grańsko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Czyli obiecali sterowanie z gtaV, chowali gameplay do premiery a teraz uważają że ktoś to kupi? Pewnie dobrze uważają, jednak na moje pieniądze nie mają co liczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 614 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 32 minuty temu, bluber napisał: Przecież ta stara wygładzona wersja z PC wyglada obleśnie No wiadomo, że 720p - konsolowa dusza, 4K - obleśne pececiarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Tutaj na bieżąco aktualizowana lista muzyki w trzech częściach: https://www.videogameschronicle.com/news/gta-trilogy-definitive-edition-music-list/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 7 minut temu, krzysiek923 napisał: No wiadomo, że 720p - konsolowa dusza, 4K - obleśne pececiarstwo. tu nie chodzi o rozdzielczość tylko o światło i filtry dzięki którym gra ma lepszy klimat niż surowa wersja PC. Przecież na XSX/PS5 ta gra będzie chodzić w 4K Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 50 minut temu, Rozi napisał: Ulepszone strzelanie - jest, koło wyboru broni i radia - jest, dawaj info, gdzie ktoś mówił o ulepszonym gameplayu. Ulepszona kamera - jest. Wszystko jest. Skąd wiesz, że jest ulepszone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Pełna lista utworów: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 028 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Oglądam gameplaye i póki co mocno się cieszę, że to właśnie SA wchodzi do GPaska. Ogólnie dobrze to wygląda, wstydu przy giercowaniu w domu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 czyli co ost komórkowy czy coś jeszcze pokasowali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Widzę, że z Vice City poleciał najlepszy kawałek z V-Rock 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 492 Opublikowano 10 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Tomek to był tylko jeden pączek. 1 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi