Opublikowano 10 listopada 20213 l 24 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Tomek to był tylko jeden pączek. JAKIE KURWA DZIEŃ DOBRY?
Opublikowano 10 listopada 20213 l Studio, które robiło trylogię mocno podkreśla diversity. Tutaj mamy naturalny przykład podejścia do życia w stylu body-positive.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 46 minut temu, HiS napisał: Ja właśnie teraz oglądałem stream z SA, gość lata myśliwcem nad mapą gry. Czyli murzyn nadal moze latac Harierem i nie poprawili tego. Faktycznie semi-remaster. Nawet quasi.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 37 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Tomek to był tylko jeden pączek. Aż czuc te jaja pod majtami
Opublikowano 10 listopada 20213 l 10 minut temu, Mejm napisał: Czyli murzyn nadal moze latac Harierem i nie poprawili tego. Faktycznie semi-remaster. Nawet quasi. A żeś się czepił tego murzyna w samolocie, no gra jest z tym dosłownie niegrywalna. Chuj tam z fabułą, pomysłami, świetnie napisanymi postaciami, ciekawymi misjami i ogromem sandboxu jaki dostajemy. Czarny w samolocie i gra od razu do śmieci
Opublikowano 10 listopada 20213 l 7 minut temu, Bzduras napisał: A żeś się czepił tego murzyna w samolocie, no gra jest z tym dosłownie niegrywalna. Chuj tam z fabułą, pomysłami, świetnie napisanymi postaciami, ciekawymi misjami i ogromem sandboxu jaki dostajemy. Czarny w samolocie i gra od razu do śmieci Musisz zdecydowanie brac forum mniej powazniej.
Opublikowano 10 listopada 20213 l Ta z lewej wygląda za to bardzo realnie. Stylistyka trylogii była komiksowa, już od samego początku, po nałożeniu nowych tekstur, wygląda jeszcze bardziej komiksowo. Niestety inaczej się nie dało.
Opublikowano 10 listopada 20213 l A tu gameplay w 4K: No kurde, ma to coś w sobie, takie czyściutkie wszystko, ale też czasami za błyszczące. Otoczenie super, postaci masakra
Opublikowano 10 listopada 20213 l 12 minut temu, Rozi napisał: Otoczenie super, postaci masakra A to dziwne. Zupełnie jak na polskiej prawicy.
Opublikowano 10 listopada 20213 l To prawda. A wiecie, że w każdej z części są ikonki broni i dźwięki w menu z San Andreas? Trzymajcie mnie
Opublikowano 10 listopada 20213 l 14 minut temu, Rozi napisał: A tu gameplay w 4K: No kurde, ma to coś w sobie, takie czyściutkie wszystko, ale też czasami za błyszczące. Otoczenie super, postaci masakra 4K/30? Jak będą dwa tryby graficzne, z czego jeden właśnie taki to strzelę kopytami.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 4 minuty temu, krupek napisał: Jakie jest lore zamiany 7 na 9 na koszulce ziomala? To mi wygląda na błąd w normal mapie (nie ta co trzeba jest przypisana albo sama tekstura jest trefna).
Opublikowano 10 listopada 20213 l jakies gameplayowe zmiany tam sa w ogole ? a audio to prosto z 2004 wyjete.
Opublikowano 10 listopada 20213 l @łomAaa bo już myślałem, że to jakieś unikanie niewygodnych symboli.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 8 minut temu, suteq napisał: Te kurwy wycięli "Runnin' Down a Dream" z KDST. Kojarzy mi się nakurwianie pcjtem po lasach przy tej piosence