Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 No mi też sie ta piosenka kojarzy z nakurwianiem po lasach, polanach i drogach na terenach pozamiejskich. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Tom Petty zmarł niedawno, może się spadkobiercy praw nie mogli dogadać czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ja K-DST zawsze w samolotach słuchałem, legancki podkład do latania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Grajcie na pctach i dodacie sobie brakujące pisoenki w customowym radiu Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Teraz, Pupcio napisał: Grajcie na pctach i dodacie sobie brakujące pisoenki w customowym radiu Na pecetach to tylko oryginały z modami, a nie takie wybrakowane coś za 2,5 bomby Co innego na switchu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Niczego więcej nie spodziewałem się po tym "dziele". Nawet wczoraj zanim pojawił się pierwszy gameplay miałem napisać, że pewnie go nie pokazują aby nie spłoszyć graczy. Po tym co dziś zobaczyłem w kilku fragmentach strzelania i grania w VC tylko utwierdziłem się w swoim przekonaniu. O wiele bardziej wolałbym narzekać, że kiepsko zrobili remake bo coś tam pozmieniali jak w Mafii niż narzekać, że dostarczyli nam takie coś. Jak dla mnie to mogli tego nie ruszać i wydać za jakiś czas (2-3 lata) porządne remaki wołając nawet za nie pełną cenę. No ale skoro zrobili nam remaster, to na remake pewnie poczekamy z 10 albo kolejne 20 lat. Skok na kasę i żerowanie na sentymentach graczy. Rozumiem, że chcą wejść na rynek mobilnego grania na Swichu i na telefonach ale wizerunkowo byłoby lepiej gdyby w tym samym czasie zaprezentowali GTA VI na nowe konsole. Przynajmniej ja to tak widzę. T Ten produkt wygląda jakby został lekko usprawniony przez jakieś skrypty AI, które podmieniły grafikę zostawiając przy tym praktycznie wszystko takim samym jak było 20 lat temu. Nawet bugi są te same, a to o czymś świadczy. Na PPE wrzucali czasami notki o uczeniu maszynowym i o tym jak AI robi różne rzeczy (podmienia grafiki itp). Myślę, że przez dwa lata jakie poświęcili na tą grę spokojnie mogli to zrobić w ten sposób. Jeżeli ta trylogia się dobrze sprzeda po takiej cenie, to będzie, to kolejny etap traktowania graczy jak kompletnych frajerów. Rozumiem tych, którzy nigdy w to nie grali albo kupują grę na Switcha dla mobilnego grania. Ale gdybym dał za to w ciemno 250-270 zł, to byłoby mi strasznie głupio przed samym sobą. Jak dla mnie produkt ratuje tylko to, że będzie dostępny w abonamentach i z polskimi napisami. W cenie abonamentu mogę zagrać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 614 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ale że sam święty Rockstar się zgodził na taką profanację... Wiem, wydawca, no ale i tak. Bez kitu, lepiej jedna część trylogii na 3 lata, ale odjebana perfekcyjne, niż trzy fuszerki. Jak można dać do zremasterowania takie kultowe gry jakimś dałnom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Godzinę temu, Bzduras napisał: O niech mnie chuy W drugim trybie na PS5 nie trzyma 60 klatek. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Zagra sie jutro w GP, tyle mozna dla tego czegos zrobic. Najwyżej po godzinie sie usunie, żeby nie psuc pięknych wspomnien. Zwłaszcza tych, jak jedyna osoba w liceum posiadająca oryginal na ps2 na premierę zgodziła się pozyczyc gre na weekend chyba ze 20 kopii z tego powstało przez ów weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 11 minut temu, Bigby napisał: W drugim trybie na PS5 nie trzyma 60 klatek. Ja pierdole XD Dobra, wybaczcie mi za to co pisałem, jest mi w kurwę głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 340 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 W tym filmiku z gameplayem co dałeś Rozi już w pierwszej misji jakieś glitche graficzne xD ale zauważyłem też plus. Te c0rwy są tak leniwe że aż zostawiły intro w niezmienionej formie więc chociaż trochę duszy ps2 się uchowało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Popierdoleni szmaciarze kurwa z tego studia zjebanego zjebali kurwa nasze marzenia. Jebańcy jebani.</fakamodeoff> Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ja tam wciąż bym zagrał w III i VC, ale żal mi prawie 3 stówy na to wydać. Już nie chodzi o same pieniądze, ale bardziej fakt, że kilka rzeczy zostało skaszanionych i potencjał został zmarnowany. Jeszcze walczę ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 A ja liczyłem na 720/60 na switchu Pewnie rwane 25fps w dynamicznym 480p Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Kisnę z tego, co wyłapują na GTAforums. Bonus: 3 1 16 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 nie wiem co jest śmieszniejsze, gameplay z tych gier, który wygląda komicznie przy nowych teksturach i starych mechanikach, czy rozi który nagle stał się ślepy i głuchy na jakiekolwiek argumenty bo dotyczą gta xD Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 388 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 (edytowane) All you had to do, was remaster GTA games, Grove Street Games... Ja pierdzielę, logo Rockstar zawsze kojarzyło mi się z dbałością o detale. Wiadomo, że to nie oni robili Edycję Definitywną, ale to jest trochę żenada. Nawet już udało mi się przeboleć ten wygląd, bo chcę w końcu ukończyć każdą z tych części (podchodziłem do każdej zawsze po kilka razy, ale nigdy nie udało się skończyć). Ale powinni się wstydzić wydawać takie coś. Dobrze, że jest Game Pass, pudełko się dokupi jak mocno stanieje. Edytowane 10 listopada 2021 przez A_Bogush Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ale kasztan z tego remastera wyszedł XD. Trzeba czekać jak wygląda wersja na switcha, chodzi o klatki. Skoro na takim PS5 ma problemy z utrzymaniem fps, to nie chcę wiedzieć, co się może dziać na switchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 13 minut temu, Figaro napisał: nie wiem co jest śmieszniejsze, gameplay z tych gier, który wygląda komicznie przy nowych teksturach i starych mechanikach, czy rozi który nagle stał się ślepy i głuchy na jakiekolwiek argumenty bo dotyczą gta xD Ty jesteś śmieszniejszy, błaźnie XD Grasz w ogóle w jakieś gry, soyaku, czy dla beki siedzisz na tym forum? Czekam na filmik Crowbcata Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 1 godzinę temu, Bigby napisał: W drugim trybie na PS5 nie trzyma 60 klatek. A jak na XSX jest tak samo? Patrząc na te filmiki to już wiem dlaczego wrzucają III i LS do usług growych. VC jest najbardziej zjebana i wstyd ją dawać dla szerszej publiczności na start XD Szkoda bo największą chęć miałem właśnie na Miami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 204 Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 grubasku cisnąłem dziś misje w Liberty City Stories Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Szanuje, mimo że ta odsłona moim zdaniem lekko odstaje od reszty to i tak mi się bardzo podobała. Kiedyś na pewno wbiję 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Ogrywane w 2006 roku na PSP. Niesamowite, że taki duży świat można było zmieścić w kieszeni I ten śnieg, po zaliczeniu misji dla salonu samochodowego <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Jest ponoć program do przenoszenia na Unreal, więc pewnie to poszło w ruch. Ale ważne, że jest diversity w zespole, to najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi