Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

ProstyHeker

Rekomendowane odpowiedzi

Niczego więcej nie spodziewałem się po tym "dziele". Nawet wczoraj zanim pojawił się pierwszy gameplay miałem napisać, że pewnie go nie pokazują aby nie spłoszyć graczy. Po tym co dziś zobaczyłem w kilku fragmentach strzelania i grania w VC tylko utwierdziłem się w swoim przekonaniu. O wiele bardziej wolałbym narzekać, że kiepsko zrobili remake bo coś tam pozmieniali jak w Mafii niż narzekać, że dostarczyli nam takie coś. Jak dla mnie to mogli tego nie ruszać i wydać za jakiś czas (2-3 lata) porządne remaki wołając nawet za nie pełną cenę. No ale skoro zrobili nam remaster, to na remake pewnie poczekamy z 10 albo kolejne 20 lat. Skok na kasę i żerowanie na sentymentach graczy. Rozumiem, że chcą wejść na rynek mobilnego grania na Swichu i na telefonach ale wizerunkowo byłoby lepiej gdyby w tym samym czasie zaprezentowali GTA VI na nowe konsole. Przynajmniej ja to tak widzę. T

Ten produkt wygląda jakby został lekko usprawniony przez jakieś skrypty AI, które podmieniły grafikę zostawiając przy tym praktycznie wszystko takim samym jak było 20 lat temu. Nawet bugi są te same, a to o czymś świadczy. Na PPE wrzucali czasami notki o uczeniu maszynowym i o tym jak AI robi różne rzeczy (podmienia grafiki itp). Myślę, że przez dwa lata jakie poświęcili na tą grę spokojnie mogli to zrobić w ten sposób.

Jeżeli ta trylogia się dobrze sprzeda po takiej cenie, to będzie, to kolejny etap traktowania graczy jak kompletnych frajerów. Rozumiem tych, którzy nigdy w to nie grali albo kupują grę na Switcha dla mobilnego grania. Ale gdybym dał za to w ciemno 250-270 zł, to byłoby mi strasznie głupio przed samym sobą. Jak dla mnie produkt ratuje tylko to, że będzie dostępny w abonamentach i z polskimi napisami. W cenie abonamentu mogę zagrać.

• Plusik 2

Zagra sie jutro w GP, tyle mozna dla tego czegos zrobic. Najwyżej po godzinie sie usunie, żeby nie psuc pięknych wspomnien. Zwłaszcza tych, jak jedyna osoba w liceum posiadająca oryginal na ps2 na premierę zgodziła się pozyczyc gre na weekend :kaz: chyba ze 20 kopii z tego powstało przez ów weekend. 

All you had to do, was remaster GTA games, Grove Street Games...

Ja pierdzielę, logo Rockstar zawsze kojarzyło mi się z dbałością o detale. Wiadomo, że to nie oni robili Edycję Definitywną, ale to jest trochę żenada. Nawet już udało mi się przeboleć ten wygląd, bo chcę w końcu ukończyć każdą z tych części (podchodziłem do każdej zawsze po kilka razy, ale nigdy nie udało się skończyć). Ale powinni się wstydzić wydawać takie coś. Dobrze, że jest Game Pass, pudełko się dokupi jak mocno stanieje.

Edytowane przez A_Bogush
13 minut temu, Figaro napisał:

nie wiem co jest śmieszniejsze, gameplay z tych gier, który wygląda komicznie przy nowych teksturach i starych mechanikach, czy rozi który nagle stał się ślepy i głuchy na jakiekolwiek argumenty bo dotyczą gta xD

Ty jesteś śmieszniejszy, błaźnie XD Grasz w ogóle w jakieś gry, soyaku, czy dla beki siedzisz na tym forum?

Czekam na filmik Crowbcata :pawel:

1 godzinę temu, Bigby napisał:

W drugim trybie na PS5 nie trzyma 60 klatek. :kaz:

A jak na XSX jest tak samo?

Patrząc na te filmiki to już wiem dlaczego wrzucają III i LS do usług growych. VC jest najbardziej zjebana i wstyd ją dawać dla szerszej publiczności na start XD 

Szkoda bo największą chęć miałem właśnie na Miami.