Opublikowano 10 listopada 20213 l multimilardowe IP, oczywiście więc, że oddali trzy klasyki w ręce jakimś parobkom za grosze
Opublikowano 10 listopada 20213 l Ja myślałem, że to oryginał, dopóki do sklepu nie wszedł [emoji1787]
Opublikowano 10 listopada 20213 l 15 minut temu, suteq napisał: Wygląda jak premierowy Cyberpunk na starych konsolach.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 13 minut temu, maciucha napisał: Rozi jaka dwubiegunówka xd Tylko krowa nie zmienia poglądów.
Opublikowano 10 listopada 20213 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Tylko krowa nie zmienia poglądów. No no. Zwłaszcza o 540 stopni jednego dnia
Opublikowano 10 listopada 20213 l Jakie 540 stopni? Byłem pozytywnie nastawiony do tego od początku, zobaczyłem gameplay, a potem zaczęły wychodzić kwiatki, więcej i więcej kwiatków. No no no, hurr durr!
Opublikowano 10 listopada 20213 l Jeszcze słabo się znasz na grach młody jak nie wyczuwasz crapiszona po jednym screenie
Opublikowano 11 listopada 20213 l Też już sprawdzałem. Jak dla mnie ok, bez szału ale i nie ma tragedii.Na żywo bardziej mi się podoba niż na filmach. I dla mnie różnica względem pierwowzoru na duży plus. Przynajmniej 3 i VC. SA nie wiem bo grałem na minimum te 16 lat temu. A i sterowanie na padzie albo dużo wygodniejsze niż na klawiaturze albo coś poprawili w tym temacie. To samo model jazdy. Podejrzewam że raczej to pierwsze bo nie mam odniesienia. Edytowane 11 listopada 20213 l przez TheProrok29
Opublikowano 11 listopada 20213 l To akurat wersja z PS2. VC i San Andreas mają bugi w misjach, które uniemożliwiają ich ukończenie
Opublikowano 11 listopada 20213 l 20 minut temu, Rozi napisał: VC i San Andreas mają bugi w misjach, które uniemożliwiają ich ukończenie Brzmi jak GTA 4 ogrywane we wstecznej na XSX Stary dobry Rockstar Edytowane 11 listopada 20213 l przez dee
Opublikowano 11 listopada 20213 l Napisałbym 'to nie Rockstar, to Take Two', ale to już nieprawda. Jebany Houser nie ma kompletnie jaj, żeby pozwolił takiemu kasztanowi ujrzeć światło dzienne. Edit: Poczytałem trochę temat na GTA Forums i oprócz kiśnięcia z beki, to dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy. Do tworzenia tego remastera wykorzystano machine learning, Rockstar tylko outsource'ował, Rockstar Dundee nie ma nic z tym wspólnego, jak pierwotnie zakładano; jeden z pracowników Rockstar powiedział, że nigdy nie sądzili, iż będą wracać do tych gier, więc pliki, jak np. dźwięki, chuj jasny strzelił, chodzi o źródłowe oczywiście Ogólnie syf kiła i mogiła, jak to nie zostanie zjechane od góry do dołu w recenzjach, to niech mnie chuj. Chociaż po Cyberpunku, to już wszystko możliwe. Nawet mnie przez chwilę złapali; na szczęście nie wydałem na to kasy, kurwa. Czego nie można powiedzieć o wszystkich na tym forum
Opublikowano 11 listopada 20213 l 27 minut temu, Rozi napisał: Jebany Houser nie ma kompletnie jaj, żeby pozwolił takiemu kasztanowi ujrzeć światło dzienne. A to jeszcze jakiś z Houserów się ostał w Rockstar?
Opublikowano 11 listopada 20213 l Sam Houser jest szefem Rockstar obecnie przecież. Kurwa kisnę z tej gry i tematu na GTA Forums XDDdDDDD
Opublikowano 11 listopada 20213 l 17 minut temu, PRQc napisał: Od której godziny można włączyć San Andreas z GP? i jeszcze jeden screen z SA xd