Skocz do zawartości

Grand Theft Auto: The Trilogy

ProstyHeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daleki jestem do zachwytów podobnych temu powyżej, ale nie powiem - ma swoje momenty ten remasterek :notbad:
d6b4fa4e-7aa7-4dec-b7f9-688078e00f0d.thumb.png.d962b4deb2bef7a322aac34102947534.png

A "uplastusiowienie" wyszło na dobre plamom krwi, zostawianym przez denatów - aż by się człowiek wypluskał, jakby był Blade'm :D

4c54a007-b7ab-4d0d-b017-04e5b2e44470.thumb.png.d1078639f78cf1ea9cebd4d98893f50a.png

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Wredny napisał:

Daleki jestem do zachwytów podobnych temu powyżej, ale nie powiem - ma swoje momenty ten remasterek :notbad:
d6b4fa4e-7aa7-4dec-b7f9-688078e00f0d.thumb.png.d962b4deb2bef7a322aac34102947534.png

A "uplastusiowienie" wyszło na dobre plamom krwi, zostawianym przez denatów - aż by się człowiek wypluskał, jakby był Blade'm :D

4c54a007-b7ab-4d0d-b017-04e5b2e44470.thumb.png.d1078639f78cf1ea9cebd4d98893f50a.png

No ja troche żartowałem :P. Ale mnie się podoba, nie chce mi się narzekać, a gra się spoko :). Vice City zawsze w moim sercu, a w lepszą wersję nie gralem :). Fajnie mieć trylogię w takiej oprawie na dysku konsolki. 

Swoją drogą z GTA IV jak się trochę pouczą (albo/i nie będą dotykać modeli, bo nie trzeba IMO przy GTA IV). to takie dopakowanie cieniowania/tekstur/oswietlenia/odbić/płynności zrobi z GTA IV niezłe cacko, bo ta gra ma niektóre rzeczy lepiej zrobione niż osławiona Vtka (np. Fizyka, wnętrza budynków i samo miasto). 

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano

No GTAIV pod wieloma względami podobała mi się bardziej niż "piątka", więc sam chętnie bym takiego porządnego remasterka w 4K/60fps przygarnął.
Dobrze, że XBOX oferuje remaster RDR, bo ta gierka jest najdroższa memu sercu i jakby coś tu spyerdolili jakimś machine learningiem, albo dali do odświeżenia bandzie lewackich inclusive binary genderów to bym się ciutkę martwił.

Opublikowano

Wiedząc że kod rdra to niezły burdel i przez to do tej pory nie wyszedł remasterek to może być ciekawie jeśli się pokuszą na zrobienie edycji DEFINITIVE  :nosacz3: trzeba czekać jak ten syf się sprzedaje, mam nadzieję że większość ludzi jak wy gra za fryla z gamepassa no ale chyba nie ma co się łudzić że to się słabo sprzeda 

Opublikowano

No przecież na naszym forum z piętnastoma aktywnymi userami tylko jakiś randomowy brendon chwali gta de, więc statystyka mówi sama za siebie. A co dopiero na wielkich amerykańskich forach kształtujących współczesny gejming.

Opublikowano

Gta 4 we wstecznej na XSX wygląd bdb i działa w 60fpsach. Serio chcecie płacić za kolejnego niby remastera jak bez problemu można grać w stara wersje z oryginalnym soundtrackiem za 4 dychy?

Opublikowano

Da się grać na xboxie bez paczy? Bo z paczem to już nie masz oryginalnego soundtracku no i jest ten błąd że gry nie idzie skończyć + lekkie odświeżenie oprawy serio przydałoby sie w gta 4 w końcu to nie idealne rdr które ma 11 lat a wygląda jak życie  :obama:

Opublikowano
6 minut temu, izon napisał:

Gta 4 we wstecznej na XSX wygląd bdb i działa w 60fpsach. Serio chcecie płacić za kolejnego niby remastera jak bez problemu można grać w stara wersje z oryginalnym soundtrackiem za 4 dychy?

No OK, w sumie racja, ale się nasłuchaałem o tym 60fps, że psuje gierkę, no i rozdzielczość jednak niedzisiejsza (ale chyba lepsza niż rozmazane gówno z PS3, więc może by jednak:philosoraptor:).

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Tak, za SSR + lighting + 4k dałbym te 60$.

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

Dla niektorych jak gra nie jest w 4k to jest niegrywalna.

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Da się grać na xboxie bez paczy?

U mnie full spaczowane.

1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

2022 - remaster GTA V

2024 -remaster RDR

2026 -remaster GTA IV 

2028-remaster RDR2

2030 - gta 6 reskin gta 5

Wersja poprawiona.

Opublikowano

Widzę po opiniach, że nie ma za bardzo na co czekać, ale chciałem sobie w końcu przejść do końca SA, bo kiedyś zostawiłem przed samym końcem przy tych zamieszkach, tylko że chyba zapomnieli o gamepassie na PC, bo nadal nic.

Opublikowano

Próbowałem jeszcze 2 razy i ciągle mam tak samo. Ciekawe czy u Was też coś takiego będzie xD no nic - leci z dysku, nie czekam na patch. A szkoda bo chciałem przejść.

Opublikowano
3 hours ago, Elitesse said:

Przecież akurat ta wersja, w którą grali recenzanci na PC działała dobrze.

Działa dobrze tak, ale recenzenci  nie mogli pokazać swojego gameplay-a tylko tego od CP2077, no i ze gra działała a to co obiecali ze będzie to dwie inne rzeczy 

Opublikowano

Kurde, coraz bardziej zaczyna mi się gierka podobać wizualnie :notbad:
ce1bd1c5-6157-4316-9df9-0df8ad62fbbb.thumb.png.fa3534cdf72f82e92d602897d120e50a.png

A co do tego numeru na koszulce to chyba chcieli uzyskać większą różnorodność, bo 9 to nie jedyne, co zostało nałożone na plecy:

c37f95f3-3b17-45e0-b9b3-4383a4d4dadb.thumb.png.35fe06d5c95bfca502754ea5998adeea.png

Swoją drogą deszcz wygląda słabo i jest ch#jowo udźwiękowiony.
Ogólnie z dźwiękiem otoczenia jest jakiś problem w tych wersjach (tej z PS3 też), no i przydałaby się jakaś szczątkowa inteligencja, żeby może eNPeCe szukały schronienia w czasie takiej ulewy, bo to aż głupio wygląda, jak sobie tak stoją jak gdyby nigdy nic.

Opublikowano

Coś im ten machine learning nie pyknął :yao:
Aaaale... gram w to San Andreas i bawię się zajebiście :lapka:
Wsiadłem do taksówki, zacząłem obwozić ludziki po mieście (całkiem zróżnicowane modele ludzików), słuchać radyjka (rockowe, uspokoiłem się, słysząc "Sweet Child of Mine", czy "Personal Jesus", a reklama diamentów uświadomiła mi, że żadne lewactwo nie ingerowało w treść tych zajebistych pogadanek:D) i ogólnie podziwiać miasto.
Model jazdy bardzo spoko (nawet po tym, jak się przed chwilą z FH5 przesiadło), no i misje taksiarza to łatwa kasa na początek - zrobiłem 20 kursów z rzędu i uzbierałem ponad 6000$.
Czas pchnąć fabułę do przodu, bo muszę wreszcie jakieś ciuchy kupić mojemu czarnuchowi :shieeet:
EDIT - kupiłem:

c094a875-44b6-4b74-9a18-016e10f94496.thumb.png.0f2090148b974f5f5dc74041a0144a4c.png

• Plusik 1