Wredny 9 460 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Daleki jestem do zachwytów podobnych temu powyżej, ale nie powiem - ma swoje momenty ten remasterek A "uplastusiowienie" wyszło na dobre plamom krwi, zostawianym przez denatów - aż by się człowiek wypluskał, jakby był Blade'm Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 (edytowane) 7 minut temu, Wredny napisał: Daleki jestem do zachwytów podobnych temu powyżej, ale nie powiem - ma swoje momenty ten remasterek A "uplastusiowienie" wyszło na dobre plamom krwi, zostawianym przez denatów - aż by się człowiek wypluskał, jakby był Blade'm No ja troche żartowałem :P. Ale mnie się podoba, nie chce mi się narzekać, a gra się spoko :). Vice City zawsze w moim sercu, a w lepszą wersję nie gralem :). Fajnie mieć trylogię w takiej oprawie na dysku konsolki. Swoją drogą z GTA IV jak się trochę pouczą (albo/i nie będą dotykać modeli, bo nie trzeba IMO przy GTA IV). to takie dopakowanie cieniowania/tekstur/oswietlenia/odbić/płynności zrobi z GTA IV niezłe cacko, bo ta gra ma niektóre rzeczy lepiej zrobione niż osławiona Vtka (np. Fizyka, wnętrza budynków i samo miasto). Edytowane 11 listopada 2021 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Jak już ktoś się dał skroić to nie dziwie się, ze szuka pozytywów ale obiektywnie ten remaster to jest dno za takie pieniądze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 No GTAIV pod wieloma względami podobała mi się bardziej niż "piątka", więc sam chętnie bym takiego porządnego remasterka w 4K/60fps przygarnął. Dobrze, że XBOX oferuje remaster RDR, bo ta gierka jest najdroższa memu sercu i jakby coś tu spyerdolili jakimś machine learningiem, albo dali do odświeżenia bandzie lewackich inclusive binary genderów to bym się ciutkę martwił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Wiedząc że kod rdra to niezły burdel i przez to do tej pory nie wyszedł remasterek to może być ciekawie jeśli się pokuszą na zrobienie edycji DEFINITIVE trzeba czekać jak ten syf się sprzedaje, mam nadzieję że większość ludzi jak wy gra za fryla z gamepassa no ale chyba nie ma co się łudzić że to się słabo sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 No przecież na naszym forum z piętnastoma aktywnymi userami tylko jakiś randomowy brendon chwali gta de, więc statystyka mówi sama za siebie. A co dopiero na wielkich amerykańskich forach kształtujących współczesny gejming. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 1 001 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Gta 4 we wstecznej na XSX wygląd bdb i działa w 60fpsach. Serio chcecie płacić za kolejnego niby remastera jak bez problemu można grać w stara wersje z oryginalnym soundtrackiem za 4 dychy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 3 minuty temu, izon napisał: z oryginalnym soundtrackiem Coś powylatywało jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Da się grać na xboxie bez paczy? Bo z paczem to już nie masz oryginalnego soundtracku no i jest ten błąd że gry nie idzie skończyć + lekkie odświeżenie oprawy serio przydałoby sie w gta 4 w końcu to nie idealne rdr które ma 11 lat a wygląda jak życie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 6 minut temu, izon napisał: Gta 4 we wstecznej na XSX wygląd bdb i działa w 60fpsach. Serio chcecie płacić za kolejnego niby remastera jak bez problemu można grać w stara wersje z oryginalnym soundtrackiem za 4 dychy? No OK, w sumie racja, ale się nasłuchaałem o tym 60fps, że psuje gierkę, no i rozdzielczość jednak niedzisiejsza (ale chyba lepsza niż rozmazane gówno z PS3, więc może by jednak). Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 4 minuty temu, izon napisał: Gta 4 we wstecznej na XSX wygląd bdb i działa w 60fpsach. Serio chcecie płacić za kolejnego niby remastera jak bez problemu można grać w stara wersje z oryginalnym soundtrackiem za 4 dychy? Tak, za SSR + lighting + 4k dałbym te 60$. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 5 minut temu, izon napisał: Gta 4 we wstecznej na XSX wygląd bdb i działa w 60fpsach. Serio chcecie płacić za kolejnego niby remastera jak bez problemu można grać w stara wersje z oryginalnym soundtrackiem za 4 dychy? Dla niektorych jak gra nie jest w 4k to jest niegrywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Plan wydawniczy Rockstara na najbliższe lata: -remaster GTA V -remaster RDR -remaster GTA IV -remaster RDR2 Smutna rzeczywistość wielkich korpo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 7 minut temu, Pupcio napisał: Da się grać na xboxie bez paczy? U mnie full spaczowane. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: 2022 - remaster GTA V 2024 -remaster RDR 2026 -remaster GTA IV 2028-remaster RDR2 2030 - gta 6 reskin gta 5 Wersja poprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 (edytowane) Trochę się boję, że GTA 6 będzie only online gra usługa... Edytowane 11 listopada 2021 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 138 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Widzę po opiniach, że nie ma za bardzo na co czekać, ale chciałem sobie w końcu przejść do końca SA, bo kiedyś zostawiłem przed samym końcem przy tych zamieszkach, tylko że chyba zapomnieli o gamepassie na PC, bo nadal nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 030 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 (edytowane) Jeśli ktoś chce pograć w trylogię GTA to nadal najlepszą opcją jest zakup wersji HD na poprzednią generację (PS4/XBONE) za ułamek ceny nowego tworu. Edytowane 11 listopada 2021 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 W dniu 22.10.2021 o 15:29, Lord Protector napisał: Skurwesyny wstydu nie maja Także tak a byli tu tacy co wierzyli byli bo bomba prawdy spadła im na głową Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Próbowałem jeszcze 2 razy i ciągle mam tak samo. Ciekawe czy u Was też coś takiego będzie xD no nic - leci z dysku, nie czekam na patch. A szkoda bo chciałem przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 3 hours ago, Elitesse said: Przecież akurat ta wersja, w którą grali recenzanci na PC działała dobrze. Działa dobrze tak, ale recenzenci nie mogli pokazać swojego gameplay-a tylko tego od CP2077, no i ze gra działała a to co obiecali ze będzie to dwie inne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 Kurde, coraz bardziej zaczyna mi się gierka podobać wizualnie A co do tego numeru na koszulce to chyba chcieli uzyskać większą różnorodność, bo 9 to nie jedyne, co zostało nałożone na plecy: Swoją drogą deszcz wygląda słabo i jest ch#jowo udźwiękowiony. Ogólnie z dźwiękiem otoczenia jest jakiś problem w tych wersjach (tej z PS3 też), no i przydałaby się jakaś szczątkowa inteligencja, żeby może eNPeCe szukały schronienia w czasie takiej ulewy, bo to aż głupio wygląda, jak sobie tak stoją jak gdyby nigdy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2021 XDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 Coś im ten machine learning nie pyknął Aaaale... gram w to San Andreas i bawię się zajebiście Wsiadłem do taksówki, zacząłem obwozić ludziki po mieście (całkiem zróżnicowane modele ludzików), słuchać radyjka (rockowe, uspokoiłem się, słysząc "Sweet Child of Mine", czy "Personal Jesus", a reklama diamentów uświadomiła mi, że żadne lewactwo nie ingerowało w treść tych zajebistych pogadanek) i ogólnie podziwiać miasto. Model jazdy bardzo spoko (nawet po tym, jak się przed chwilą z FH5 przesiadło), no i misje taksiarza to łatwa kasa na początek - zrobiłem 20 kursów z rzędu i uzbierałem ponad 6000$. Czas pchnąć fabułę do przodu, bo muszę wreszcie jakieś ciuchy kupić mojemu czarnuchowi EDIT - kupiłem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi