Opublikowano 13 listopada 20213 l Godzinę temu, łom napisał: Da się na pewno. W definitive modzie jest nawet wpisany support padów. Na MC ocena GRAND THEFT AUTO: THE TRILOGY - THE DEFINITIVE EDITION od użytkowników osycyluje w granicy 1/10 : ) Cwaniaczki nie wrzuciły tej trylogii na Steama, bo wiedzieli, że pod kątem ocen graczy będą rywalizowali o zaszczytne miano największej sraki z Konami i ich eFootballem (średnia 12%)
Opublikowano 13 listopada 20213 l Czemu nie ma recenzji tego gówna i pięknego czerwonego na metacritic
Opublikowano 13 listopada 20213 l 9 godzin temu, suteq napisał: Panowie, jestem słabym człowiekiem i dałem się ponieść hajpowi przez co i u mnie zagościła wersja Definitive Edition. Ukryj zawartość Oczywiście zmodowana oryginalna wersja żeby było jeszcze więcej duszy a nie to nowożytne gówno za 2 i pół stówki. Jebać frajerów. Widzę duszę w tym san andreasu
Opublikowano 13 listopada 20213 l 5 minut temu, Ma_niek napisał: Czemu nie ma recenzji tego gówna i pięknego czerwonego na metacritic Jest jedna od jutubera, 9/10 leć do sklepu XD
Opublikowano 13 listopada 20213 l 1 godzinę temu, ASX napisał: Lepszy deszcze niż w Driveclubie Nie rozumiem czemu dali taki draw distance, że widać całą mapę i pozbyli się chmur. Śmiesznie wygląda jak stojąc na szczycie wieżowca w Los Santos widzimy całe San Fierro i Las Venturas. No niby jak z Los Angeles widać Las Vegas? Psuje to poczucie wielkości mapy. To samo gdy lata się samolotem bez chmur - nie ma już tego poczucia wysokości, że rzeczywiście lata się gdzieś odrzutowcem nad chmurami. Efektownie to zawsze wyglądało, gdy człowiek zbliżał się do Mount Chilliad i jej czubek był owiany mgłą - teraz natomiast wydaje się małą górką. Nawet lecąc samolotem nad pustynią miało się wrażenie, że jest ona ogromna, bo nie było widać jej końca. A teraz wydaje się małym kawałkiem mapy. Kompletnie skopane decyzje designerske, jeśli w ogóle takie były. Dlatego nie wydam ani złotówki. Edytowane 13 listopada 20213 l przez Lukas_AT
Opublikowano 13 listopada 20213 l Szkoda potencjału. Ale może na małym ekranie switcha ujdzie. Biorąc pod uwagę słabszy sprzęt, to da się ograć w miarę.
Opublikowano 13 listopada 20213 l 20 minut temu, łom napisał: Jest jedna od jutubera, 9/10 leć do sklepu XD Ciekwe czy bylby taki odwazny pare dni temu zanim yt nie wylaczyl kciuka w dol. Licze na jakis fajny montaz od tego typa co zrobil podobnie z cp77 i ma milionowe odslony. Zapomnialem nazwy, rzadko robi filmiki, ostatnio chyba o spolecznosci fighterow.
Opublikowano 13 listopada 20213 l Ja bardziej czekam na filmik od tego ziomeczka Czuje satysfakcję jak krok po kroku wyciąga każdy najmniejszy element który zyebała ta grove banda
Opublikowano 13 listopada 20213 l Jak oni chcą to wydać jeszcze fizycznie na początku grudnia to chyba muszą to połatać i to szybko, bo tak to nie widzę sensu.
Opublikowano 13 listopada 20213 l 18 minut temu, Mejm napisał: Ciekwe czy bylby taki odwazny pare dni temu zanim yt nie wylaczyl kciuka w dol. Licze na jakis fajny montaz od tego typa co zrobil podobnie z cp77 i ma milionowe odslony. Zapomnialem nazwy, rzadko robi filmiki, ostatnio chyba o spolecznosci fighterow. Crowbcat BTW - O co chodzi z tą likwidacją kciuka w dół? Od wczoraj głośno o tym w Internecie, a na YT wciąż można dawać łapkę w dół. Edytowane 13 listopada 20213 l przez LukeSpidey
Opublikowano 13 listopada 20213 l Można, ale ilość łapek w dół jest widoczna tylko dla autora filmiku.
Opublikowano 13 listopada 20213 l YT dopiero wrzuca tę zmianę falami, nie wszystkie kanały jeszcze się załapały.
Opublikowano 13 listopada 20213 l 12 minut temu, krupek napisał: Jak oni chcą to wydać jeszcze fizycznie na początku grudnia to chyba muszą to połatać i to szybko, bo tak to nie widzę sensu. Okłamuj się dalej.
Opublikowano 13 listopada 20213 l Faktycznie te updated classic wersje mają wsparcie dla gamepadów. Elegancko się śmiga w San Andreas z duszą na gamepadzie w 60 klatkach
Opublikowano 13 listopada 20213 l 20 minut temu, maciucha napisał: Faktycznie te updated classic wersje mają wsparcie dla gamepadów. Elegancko się śmiga w San Andreas z duszą na gamepadzie w 60 klatkach To jest ten cały Definitive Edition Project, który ktoś wrzucał kilka stron wcześniej? Dużo z tym pieprzenia się jest, jeśli chodzi o instalację i konfigurowanie całości? Pytam, bo jak kiedyś mody mnie bawiły, tak dzisiaj męczy mnie dłubanie w plikach, żeby to wszystko działało, jak należy. Dlatego swoją drogą tak liczyłem na ten remaster.
Opublikowano 13 listopada 20213 l Wydaje mnie się, że R* wydając tylko cyfrowe wersje zrobił niejako rekonesans, czy wogóle warto inwestować w tłocznię. W końcu usunięcie gry z cyfrowej dystrybucji cichaczem nie odbije się takim echem, jak zakopanie fizycznych kopii na pustyni.
Opublikowano 13 listopada 20213 l 1 minutę temu, l33t napisał: To jest ten cały Definitive Edition Project, który ktoś wrzucał kilka stron wcześniej? Dużo z tym pieprzenia się jest, jeśli chodzi o instalację i konfigurowanie całości? Pytam, bo jak kiedyś mody mnie bawiły, tak dzisiaj męczy mnie dłubanie w plikach, żeby to wszystko działało, jak należy. Dlatego swoją drogą tak liczyłem na ten remaster. W ogóle nie ma pieprzenia. Rozpakowujesz .zip i grasz
Opublikowano 13 listopada 20213 l 1 minutę temu, maciucha napisał: W ogóle nie ma pieprzenia. Rozpakowujesz .zip i grasz A dobra, widze, że to jest jeszcze coś innego i faktycznie się nazywa 'Updated Classic', jak napisałeś. Nie ogarnąłem
Opublikowano 13 listopada 20213 l Rockstar to była ostatnia firma która trzymała fason,nigdy się nie skvrwiała i zawsze dostarczała produkt tip top,w odniesieniu do innych devow. Ale widać że obrali drogę EA i UBI. Branża się skvrwiła już dawno i to nie tylko nasza growa. Trochę smutek,że R* poszło ta drogą. Edytowane 13 listopada 20213 l przez Szajka
Opublikowano 13 listopada 20213 l 27 minut temu, l33t napisał: A dobra, widze, że to jest jeszcze coś innego i faktycznie się nazywa 'Updated Classic', jak napisałeś. Nie ogarnąłem Różnica jest taka, że wersja UC działa nawet bez kupionej gry i ściągasz całość archiwum, a to DE ze Steama to po prostu zbiór poprawek, które rozpakowujesz do folderów z zainstalowanymi legalnie nabytymi drogą kupna gierkami