l33t 123 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Godzinę temu, łom napisał: Da się na pewno. W definitive modzie jest nawet wpisany support padów. Na MC ocena GRAND THEFT AUTO: THE TRILOGY - THE DEFINITIVE EDITION od użytkowników osycyluje w granicy 1/10 : ) Cwaniaczki nie wrzuciły tej trylogii na Steama, bo wiedzieli, że pod kątem ocen graczy będą rywalizowali o zaszczytne miano największej sraki z Konami i ich eFootballem (średnia 12%) Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Czemu nie ma recenzji tego gówna i pięknego czerwonego na metacritic Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 gift that keeps on giving 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 314 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 9 godzin temu, suteq napisał: Panowie, jestem słabym człowiekiem i dałem się ponieść hajpowi przez co i u mnie zagościła wersja Definitive Edition. Ukryj zawartość Oczywiście zmodowana oryginalna wersja żeby było jeszcze więcej duszy a nie to nowożytne gówno za 2 i pół stówki. Jebać frajerów. Widzę duszę w tym san andreasu Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 5 minut temu, Ma_niek napisał: Czemu nie ma recenzji tego gówna i pięknego czerwonego na metacritic Jest jedna od jutubera, 9/10 leć do sklepu XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, ASX napisał: Lepszy deszcze niż w Driveclubie Nie rozumiem czemu dali taki draw distance, że widać całą mapę i pozbyli się chmur. Śmiesznie wygląda jak stojąc na szczycie wieżowca w Los Santos widzimy całe San Fierro i Las Venturas. No niby jak z Los Angeles widać Las Vegas? Psuje to poczucie wielkości mapy. To samo gdy lata się samolotem bez chmur - nie ma już tego poczucia wysokości, że rzeczywiście lata się gdzieś odrzutowcem nad chmurami. Efektownie to zawsze wyglądało, gdy człowiek zbliżał się do Mount Chilliad i jej czubek był owiany mgłą - teraz natomiast wydaje się małą górką. Nawet lecąc samolotem nad pustynią miało się wrażenie, że jest ona ogromna, bo nie było widać jej końca. A teraz wydaje się małym kawałkiem mapy. Kompletnie skopane decyzje designerske, jeśli w ogóle takie były. Dlatego nie wydam ani złotówki. Edytowane 13 listopada 2021 przez Lukas_AT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Szkoda potencjału. Ale może na małym ekranie switcha ujdzie. Biorąc pod uwagę słabszy sprzęt, to da się ograć w miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 20 minut temu, łom napisał: Jest jedna od jutubera, 9/10 leć do sklepu XD Ciekwe czy bylby taki odwazny pare dni temu zanim yt nie wylaczyl kciuka w dol. Licze na jakis fajny montaz od tego typa co zrobil podobnie z cp77 i ma milionowe odslony. Zapomnialem nazwy, rzadko robi filmiki, ostatnio chyba o spolecznosci fighterow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 314 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Ja bardziej czekam na filmik od tego ziomeczka Czuje satysfakcję jak krok po kroku wyciąga każdy najmniejszy element który zyebała ta grove banda Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Jak oni chcą to wydać jeszcze fizycznie na początku grudnia to chyba muszą to połatać i to szybko, bo tak to nie widzę sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 (edytowane) 18 minut temu, Mejm napisał: Ciekwe czy bylby taki odwazny pare dni temu zanim yt nie wylaczyl kciuka w dol. Licze na jakis fajny montaz od tego typa co zrobil podobnie z cp77 i ma milionowe odslony. Zapomnialem nazwy, rzadko robi filmiki, ostatnio chyba o spolecznosci fighterow. Crowbcat BTW - O co chodzi z tą likwidacją kciuka w dół? Od wczoraj głośno o tym w Internecie, a na YT wciąż można dawać łapkę w dół. Edytowane 13 listopada 2021 przez LukeSpidey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 366 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Można, ale ilość łapek w dół jest widoczna tylko dla autora filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Ale ja wciąż widzę ile łapek jest w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 963 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Faktycznie widać ale tylko jak jesteś zalogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 288 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Ja jako niezalogowany do yt widze tylko napis "nie podoba mi sie". Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 366 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 YT dopiero wrzuca tę zmianę falami, nie wszystkie kanały jeszcze się załapały. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 12 minut temu, krupek napisał: Jak oni chcą to wydać jeszcze fizycznie na początku grudnia to chyba muszą to połatać i to szybko, bo tak to nie widzę sensu. Okłamuj się dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 314 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Pudełkowcy kupią wszystko A słicziwcy to pewnie po 5 pudełek wezmą Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Faktycznie te updated classic wersje mają wsparcie dla gamepadów. Elegancko się śmiga w San Andreas z duszą na gamepadzie w 60 klatkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 20 minut temu, maciucha napisał: Faktycznie te updated classic wersje mają wsparcie dla gamepadów. Elegancko się śmiga w San Andreas z duszą na gamepadzie w 60 klatkach To jest ten cały Definitive Edition Project, który ktoś wrzucał kilka stron wcześniej? Dużo z tym pieprzenia się jest, jeśli chodzi o instalację i konfigurowanie całości? Pytam, bo jak kiedyś mody mnie bawiły, tak dzisiaj męczy mnie dłubanie w plikach, żeby to wszystko działało, jak należy. Dlatego swoją drogą tak liczyłem na ten remaster. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 Wydaje mnie się, że R* wydając tylko cyfrowe wersje zrobił niejako rekonesans, czy wogóle warto inwestować w tłocznię. W końcu usunięcie gry z cyfrowej dystrybucji cichaczem nie odbije się takim echem, jak zakopanie fizycznych kopii na pustyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 1 minutę temu, l33t napisał: To jest ten cały Definitive Edition Project, który ktoś wrzucał kilka stron wcześniej? Dużo z tym pieprzenia się jest, jeśli chodzi o instalację i konfigurowanie całości? Pytam, bo jak kiedyś mody mnie bawiły, tak dzisiaj męczy mnie dłubanie w plikach, żeby to wszystko działało, jak należy. Dlatego swoją drogą tak liczyłem na ten remaster. W ogóle nie ma pieprzenia. Rozpakowujesz .zip i grasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 1 minutę temu, maciucha napisał: W ogóle nie ma pieprzenia. Rozpakowujesz .zip i grasz A dobra, widze, że to jest jeszcze coś innego i faktycznie się nazywa 'Updated Classic', jak napisałeś. Nie ogarnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 (edytowane) Rockstar to była ostatnia firma która trzymała fason,nigdy się nie skvrwiała i zawsze dostarczała produkt tip top,w odniesieniu do innych devow. Ale widać że obrali drogę EA i UBI. Branża się skvrwiła już dawno i to nie tylko nasza growa. Trochę smutek,że R* poszło ta drogą. Edytowane 13 listopada 2021 przez Szajka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 366 Opublikowano 13 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2021 27 minut temu, l33t napisał: A dobra, widze, że to jest jeszcze coś innego i faktycznie się nazywa 'Updated Classic', jak napisałeś. Nie ogarnąłem Różnica jest taka, że wersja UC działa nawet bez kupionej gry i ściągasz całość archiwum, a to DE ze Steama to po prostu zbiór poprawek, które rozpakowujesz do folderów z zainstalowanymi legalnie nabytymi drogą kupna gierkami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi