maciucha 11 638 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Ja mam na płytach premierówki klasycznej trylogii więc proszę się odpierwiastkować Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Dobra panowie, pograłem godzinkę w San Andreas Updated Classic i tak to powinno wyglądać. Siedzę z padzikiem na kanapie, gierka leci w 1080/60 na 50 calach i wygląda świetnie. Pełen soundtrack, pełna dusza, bugi tylko te dobrze znane i kochane. Dobrze, że jest dostępne za frikolca, skoro R* nie chce mojego 250zł które dałbym za to samo ale na konsolach, to niech się wypchają 1 Cytuj
Bzduras 12 518 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 22 minuty temu, maciucha napisał: Ja mam na płytach premierówki klasycznej trylogii więc proszę się odpierwiastkować Post był tylko informacyjny dla zastanawiających się nad różnicami i nie miał na celu atakowania użytkowników Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Kiedyś na Steam kupiłem za śmieszne pieniądze całą kolekcje GTA od 1 do 4. Takie SA na max ustawieniach potrafiło naprawdę dobrze wyglądać. I jak teraz patrzę na tą kolekcję to jedno wielkie . Nawet tego SA w ramach XGP nie chce mi się pobierać. Cytuj
Wredny 9 549 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 4 godziny temu, Mejm napisał: Ciekwe czy bylby taki odwazny pare dni temu zanim yt nie wylaczyl kciuka w dol. 4 godziny temu, LukeSpidey napisał: BTW - O co chodzi z tą likwidacją kciuka w dół? Od wczoraj głośno o tym w Internecie, a na YT wciąż można dawać łapkę w dół. 4 godziny temu, Bzduras napisał: Można, ale ilość łapek w dół jest widoczna tylko dla autora filmiku. Znak czasów i kolejne "safe space", żeby się czasem ktoś nie powiesił, jak dostanie o jedną łapkę za dużo 3 godziny temu, Szajka napisał: Rockstar to była ostatnia firma która trzymała fason,nigdy się nie skvrwiała i zawsze dostarczała produkt tip top,w odniesieniu do innych devow. Ale widać że obrali drogę EA i UBI. Branża się skvrwiła już dawno i to nie tylko nasza growa. Trochę smutek,że R* poszło ta drogą. Niekoniecznie Rockstar, a TakeTwo, którego R* jest własnością - przecież ta trylogia to ich dzieło, ale tylko w oryginale, a te porty to sprawka Grove Street Games. A to, że będzie się "k#rwić" było oczywiste, jak tylko człowiek przeczytał parę wywiadów z szefem TT - Straussem Zelnickiem - typowy multimiliarder, bezduszny biznesmen typu Andrew Wilsona z EA, dla którego liczy się tylko kasa, nawet kosztem utraty zaufania wiernych fanów. Dzięki GTA Online wytresowali sobie nową bandę wyznawców, którzy spokojnie ich utrzymają, robiąc zakupy kartami kredytowymi rodziców - GTAV to fenomen typu Minecraft czy Fortnite - praktycznie każdy post o tej grze na fb to jakiś dzieciak lat 13. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 518 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Nic dziwnego skoro na PC zainkasowali od ludzi hajs, potem wyłączyli serwery, a na końcu wywalili im z biblioteki kupioną grę xD Kolejne korpo pada wizerunkowo i szoruje w tym momencie po dnie. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Wyciekły też modele postaci na których się wzorowali przy 'remasterze'. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 8 godzin temu, iluck85 napisał: Ale może na małym ekranie switcha ujdzie. Biorąc pod uwagę słabszy sprzęt, to da się ograć w miarę. Na małym ekranie to se można takie sa nandreas kupić na google play za 20zł Cytuj
iluck85 2 901 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Olewam. Albo to poprawia albo już nie ukończę Ale poczekam na rozwój syt. Ale do premiery pudełka oni nic nie zmienia, bo widzę ze roboty na kilka miechow. Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Ale na PS4 Pro te 970p czy ileś tam i nieustanne spadki z trybu „50” klatek do 30 albo poniżej to totalny żart. GTA V chodzi lepiej. Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Przydałoby się jeszcze więcej tych minusów dla cockstar. W sumie to dla take two, bo cockstary to się robią za labadziary dla nich i tylko tyle XD Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 4 godziny temu, Ryo-San napisał: No ale to wersja PC. Na szczęście wersja PS4 ma średnią 0.9. Kupię jak dobije chociaż do jedynki, czyli taki porządny średniak. 1 Cytuj
iluck85 2 901 Opublikowano 13 listopada 2021 Opublikowano 13 listopada 2021 Gracze chcą zwrotu kasy. PC, ze nie mogą odpalić, ktoś na X wspomina o restartowania się gry. Ciekawe co zrobią Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 2 hours ago, iluck85 said: Gracze chcą zwrotu kasy. PC, ze nie mogą odpalić, ktoś na X wspomina o restartowania się gry. Ciekawe co zrobią Nie mogę odpalić bo Rockstar usuwa oryginalne notatki z gry, które i tak już wyciekły na internet wiec nie wiem co oni myślę ze zdołają uratować Cytuj
Bzduras 12 518 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 7 godzin temu, Labtec napisał: Nie mogę odpalić bo Rockstar usuwa oryginalne notatki z gry, które i tak już wyciekły na internet wiec nie wiem co oni myślę ze zdołają uratować Nie mogą odpalić, bo zapłacili za grę i Rockstar usunął ją kompletnie ze swojej platformy, w tym z bibliotek ludzi, którzy wydali na nią siano. I to się nazywa Grand Theft - wziąć hajs, dać grę na godzinę, po czym ją zabrać i nie oddać ani kasy, ani gierki Tego jeszcze nie grali. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Okres do premiery pudełkowej wersji może przynieść ciekawe perypetie xd Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Chyba najwyższa pora przestać się pocić z podniety na dźwięk słowa "Rockstar" i zacząć ich traktować jak Activision czy inne EA. 8 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 29 minut temu, Bzduras napisał: [...] Rockstar usunął ją kompletnie ze swojej platformy, w tym z bibliotek ludzi, którzy wydali na nią siano. I to się nazywa Grand Theft - wziąć hajs, dać grę na godzinę, po czym ją zabrać i nie oddać ani kasy, ani gierki Tego jeszcze nie grali. 12 minut temu, LukeSpidey napisał: Chyba najwyższa pora przestać się pocić z podniety na dźwięk słowa "Rockstar" i zacząć ich traktować jak Activision czy inne EA. No i co panowie z Rockstar, trzeba było postawić veto Take-Two, albo samemu się za to wziąć, bo gówno się niesie Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Dobrze, ze to nie Floyd. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 14 listopada 2021 Opublikowano 14 listopada 2021 Odpaliłem PS4 bo się kurzyła, zobaczcie jakie rarytasy znalazłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi