Mejm 15 287 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 3 minuty temu, Labtec napisał: zobaczcie jakie rarytasy znalazłem No fajne te tzytzki Tify. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Just now, Mejm said: No fajne te tzytzki Tify. nie ma lepszych w branży Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Ostatnio Miley Cyrus wyszła na ulicę w cosplayu kurwy z GTA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 35 minut temu, Labtec napisał: Odpaliłem PS4 bo się kurzyła, zobaczcie jakie rarytasy znalazłem Też na szczęście kupiłem to san andreas Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Chyba najwyższa pora przestać się pocić z podniety na dźwięk słowa "Rockstar" i zacząć ich traktować jak Activision czy inne EA. Od czasu wyjścia GTA Online należało tak robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 A to pudelkowe SA na ps3 dobre czy crapowa wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 365 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 1 minutę temu, Mejm napisał: A to pudelkowe SA na ps3 dobre czy crapowa wersja? Port tej komórkowej wersji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 1 minute ago, Mejm said: A to pudelkowe SA na ps3 dobre czy crapowa wersja? crap z komórek od Groove Street Games 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Jeszcze gorszy niż ich najnowszy twór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 fenomenalna ekipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Na Groove Street rejonie nie jest kolorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Grove street, home. At least it was before Grove Street Games fucked everything up. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 2 godziny temu, LukeSpidey napisał: Chyba najwyższa pora przestać się pocić z podniety na dźwięk słowa "Rockstar" i zacząć ich traktować jak Activision czy inne EA. Jezu, znowu to pierdolenie. Oczywiście przyjmujemy, że Red Dead Redemption 2 nigdy nie wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Ale tu chodzi o korporacyjne zachowanie. Wspieranie w nieskończoność GTA Online, które i tak jest niegrywalne, trzeci już remaster GTA 5, teraz to i ploty o remasterach GTA 4, no i brak żadnych wieści o GTA 6 od lat. Nie wiem, czy to wina Take 2 czy R*, bo skąd mam wiedzieć, ale jak tak dalej pójdzie, to ja się nie będę dziwił, że Rockstar stracił całą renomę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Rdr 2 robili już tak długo że zelnick im pozwolił zrobić pożegnanie z graczami no ale z tym pogrzebem r* rzeczywiście się wstrzymajmy do ich następnej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Następna gra rockstar to Max Payne 3 we wstecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 9 minut temu, Pupcio napisał: Rdr 2 robili już tak długo że zelnick im pozwolił zrobić pożegnanie z graczami no ale z tym pogrzebem r* rzeczywiście się wstrzymajmy do ich następnej gry o ile to w ogóle nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 2 minuty temu, Pupcio napisał: Rdr 2 robili już tak długo że zelnick im pozwolił zrobić pożegnanie z graczami no ale z tym pogrzebem r* rzeczywiście się wstrzymajmy do ich następnej gry Remastera IV albo V części? Z drugiej strony skoro szambo tak wybiło to chcąc ratować swój wizerunek powinni zacząć udostępniać mocne materiały z nowego GTA VI. Byłoby to dobrym krokiem ale może skończy się na tym, że dodadzą jakieś darmowe ubranie do GTA online, albo każdemu po 100 wirtualnych dolarów. 1 minutę temu, devilbot napisał: Następna gra rockstar to Max Payne 3 we wstecznej. Niedawno skończyłem ponownie tą część na PC i jeszcze tak bardzo się nie zestarzała żeby potrzebować remastera. Chociaż nigdy nie wiadomo co im do głowy przyjdzie aby jeszcze raz zarobić na przypudrowanym trupie choć teraz powinni mieć nauczkę. Natomiast chętnie przyjąłbym remake pierwszego i drugiego maxa. Pierwszą część mam jeszcze na płycie z polskim dubbingiem, to byli czasy, to byli lokalizacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Nie chcę być adwokatem diabła, ale Rockstar bezpośrednio za tą abominację nie odpowiada. Zresztą jak większość oryginalnych twórców, którzy nie zajmują się remasterami swoich gier, bo to jest robota, z którą każdy jest w stanie sobie poradzić. No może prawie każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 (edytowane) Cytat Ale tu chodzi o korporacyjne zachowanie. Wspieranie w nieskończoność GTA Online, które i tak jest niegrywalne, Ale zacznijcie za tę patologiczną sytuację winić w pierwszej kolejności graczy. Gdyby ludzie nie grali w GTAV: Online to Rockstar nie miałby kogo i czego doić. Edytowane 14 listopada 2021 przez dee 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 287 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 9 minut temu, SlimShady napisał: Nie chcę być adwokatem diabła, ale Rockstar bezpośrednio za tą abominację nie odpowiada. Zresztą jak większość oryginalnych twórców, którzy nie zajmują się remasterami swoich gier, bo to jest robota, z którą każdy jest w stanie sobie poradzić. No może prawie każdy. Racja. I generalnie nie ma co sie R* martwic. Wystarczy, ze wrzuci do sieci teaser z napisanymi arialem w wordzie literami GTA i cyfra 6 i z kazdego zakamarka internetu wyleje sie rzeka teczy a na forumie zaczna sie wspominki, banderasy i deklarowanie gierek zycka. To samo zreszta bedzie w przypadku CDPR i Wiedzmina 4. A czemu wydawcy i deweloprzy tak robia? Bo gracze maja krotka pamiec i sa cpunami. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 894 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 To też nie tak działa, ciężko jedną akcją zaprzepaścić całą swoją renomę. Właśnie gracze mają dobrą pamięć i pamiętają gierki z serii GTA czy RDR i liczą na kolejną dobra odsłonę. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 (edytowane) 23 minuty temu, Ukukuki napisał: To też nie tak działa, ciężko jedną akcją zaprzepaścić całą swoją renomę. Właśnie gracze mają dobrą pamięć i pamiętają gierki z serii GTA czy RDR i liczą na kolejną dobra odsłonę. *cough* CD Projekt Red *cough* Oczywiście wiadomo, że powyższy cytat w odniesieniu do Rockstara, ale jak udowodnił nasz rodzimy deweloper nie ma rzeczy niemożliwych. Nawet, jeśli zaraz ogłoszą GTA 6 (w co wątpię) to na bank będzie robione z myślą o online i wywrotkach kapuchy, którą Take Two już liczy. 13 lat temu dostawaliśmy jedną grę rocznie sygnowaną znakiem R. 13 lat to nie tak dawno temu, ale GTA 5 wyszło 8 lat temu i trafiło na 3 generacje, więc można łatwo zauważyć, że dobre czasy minęły. Giereczkowo to już nie jest miejsce, gdzie gra się w gry. To miejsce, gdzie kasy jest więcej niż samorodków w XIX wieku w Kalifornii i wydawcy już nic innego nie widzą. Edytowane 14 listopada 2021 przez LukeSpidey Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 59 minut temu, dee napisał: Ale zacznijcie za tę patologiczną sytuację winić w pierwszej kolejności graczy. Gdyby ludzie nie grali w GTAV: Online to Rockstar nie miałby kogo i czego doić. Tu się nie do końca zgadzam. W GTA Online gra cała masa dzieciaków. I to wyraźnie widać też po tym, jak ta gra jest rozwijana i co Rockstar cyklicznie do niej dodaje. Tymczasem samo GTA przecież grą dla dzieci nie jest (ograniczenia wiekowe). Kiedyś też wszędzie były widoczne agresywne reklamy szlugów i różnych promocji powiązanych z fajkami (gratisy, nagrody etc.). W latach 90. kampanie marketingowe były wprost wręcz wycelowane w nastolatków, a pety jednak dla dzieciaków, jak wiemy, nie są najlepszym produktem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Ale jak sie smialem kilka tygodni temu z tego "remastera" to minusiki lecialy grubo w moja strone od owieczek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi