Opublikowano 30 listopada 20213 l czyli na ps2 past genach mgła polepszała performance, a na next genach pogarsza performance?
Opublikowano 30 listopada 20213 l 1 godzinę temu, maciucha napisał: " Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition Introduced cloud cover at high altitude" daj ktoś znać XD Te chmurki pojawiają się tylko jak lecisz naprawdę wysoko, musiałem wejść na najwyższy budynek w Los Santos żeby zobaczyć ten efekt. Pojawiają się w taki sposób, że przykrywają niższy poziom i elo, dalej widać Mount Chilliad z wysokości, a jak jesteś blisko "granicy świata" to wciąż go zobaczysz. Szkoda strzępić
Opublikowano 30 listopada 20213 l 4 minuty temu, _Red_ napisał: Mgła albo 60fps, nie wymagajmy zbyt wiele. Hej to tylko semi remaster za jedyne 2 i pół bomby a nie 3 i pół bomby więc może się nie czepiajcie?? Post z detykacją dla użytkownika Rozi_pl świeć panie nad jego eduszą [*]
Opublikowano 30 listopada 20213 l powiem tak no czuję się jak rafonix po fame mma 2 i połamaniu magicala niby fajnie bo 12 lat czekałem aż e-zdechnie, ale teraz czasami nie wiem co ze sobą e-począć
Opublikowano 30 listopada 20213 l 0 warnów piękny kawalerze, ale co mi po tym jak nawet matki roziego nie moge teraz obrazić dla 3 dniowego wypoczynku
Opublikowano 30 listopada 20213 l daje to nadzieje że coś z tym zrobią, ale potraktowanie cyfrowicżów jako beta testerów to
Opublikowano 1 grudnia 20213 l Nie będę wrzucał do tematu kolejny raz stonogi.jpg. Ale nic innego mi się nie ciśnie w tej chwili na usta. Temat urósł momentalnie od jego utworzenia do kosmicznych rozmiarów. Widać jaki hype sami gracze potrafili nakręcić na trylogię. A zaraz po premierze zainteresowanie i aktywność w wątku momentalnie spadły. Co się dziwić, skoro dostajemy od developerów kolejną melę na ryj. Z aktualności: ponoć po najnowszym patchu gra potrafi dropnąć do nawet 5 fps. I ten wał z przesunięciem premiery pudełkowej. Na ile, tydzień przed premierą? Pozdro, Duży Dym. Ale ja wysiadam z tego przeklętego pociągu. Edytowane 1 grudnia 20213 l przez l33t
Opublikowano 1 grudnia 20213 l Najlepsze że tydzień przed świętami i tak to wypuszczą, byle opchnąć cokolwiek, a i tak będą to patchować co najmniej następnych kilka miesięcy
Opublikowano 1 grudnia 20213 l 1 godzinę temu, maciucha napisał: Najlepsze że tydzień przed świętami i tak to wypuszczą, byle opchnąć cokolwiek, a i tak będą to patchować co najmniej następnych kilka miesięcy Eee, no jak? Przecież z dużą odpowiedzialnością za finalną jakość produkcji przesunęli nawet wersję na Switcha na 2022.
Opublikowano 1 grudnia 20213 l 8 godzin temu, Faka napisał: Pieniądze wzięli, to teraz tylko będą naprawiać XD
Opublikowano 9 grudnia 20213 l Do premiery fizycznej wersji jeszcze zamierzają coś łatać, czy usunięcie glitchy, poprawa deszczu i dodanie trochę mgły to już jest koniec?
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Na co mi jakas mapka, gra sie liczy Jak to prawda to jakis smutny żart. GTA V mam z pachnacym plakatem, a tu wyglada jak używka z lombardu. Okładkę chociaż to ma, czy zastępcza?
Opublikowano 14 grudnia 20213 l może i pudełko nie ma map, ale ma poważną zaletę w postaci możliwości odsprzedania jakiemuś frajerowi pasjonatowi na olx
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Cockstar ma już wyjebane na wszystko i wszystkich, ważne, że wyhodował dzieciaków do gto, gdzie są potencjalnym źródłem wzbogacania dla t2.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Wersja pudełkowa w dodatku nie ma upgrade'u do wersji PS5 [emoji1787]