Donatello1991 1 414 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Te łajzy powinny na zadośćuczynienie zrobić pięknie i starannie remaster gta 4. Niestety tak się nie stanie tak samo jak gta 6 w tej generacji. Stali się tym z czego się śmiali w swoich gta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 726 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Ciekawe, o jakim upgradzie z PS4 do PS5 można w ogóle mówić w przypadku 20-letnich gier? Ja chyba kiedyś odpalę swoje oryginalne VC Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 No, czasem 60fps wyciagnie xD I może chociaż oporowe spusty przy strzelaniu? Ogolnie sraka z tym podejściem do upgrejdow, skreslam z listy gier do kupienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Z tego co pamiętam to digital foundry nowilo ze i tak nalepiej odpalić wersję z ps4 żeby na ps5 najlepiej dzialało czy coś xD nie wiem jak można się tak czepiać dla biednego r* Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 GTA4 działa na seksiku jak złoto, obędzie się bez remastera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Naprawili już tego buga gdzie przez zbyt wysokie fps nie dało się przejść misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 No w sumie to jedyny powód dla którego remaster ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Lepsze tekstury też by się przydały bo trochę już cieniutko z tym czasami Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 624 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 4 godziny temu, dee napisał: GTA4 działa na seksiku jak złoto, obędzie się bez remastera Warto nabyć, bo nie znasz dnia ani godziny, a właśnie jest promocja, 35 zł jeśli masz Golda. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2022 Myślałem, że cena zleci po nowym roku, żeby ograć po taniości, a tu wszędzie trzyma. Aż tak dobrze by się sprzedawało? Spatchowali już wszystko tak jak obiecali, czy jeszcze ma wlecieć jakiś update? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 397 Opublikowano 18 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2022 Nabrali wody w usta i siedzą cicho. Raczej nic już nie poprawią, czekają aż samo ucichnie i tyle ich widzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 18 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2022 ostatni update był 03.12.21 wsparcie konsumenta Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2022 A na OLX w moim regionie prawie w ogóle się nie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 18 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2022 5 minut temu, krupek napisał: A na OLX w moim regionie prawie w ogóle się nie pojawia Bo nikt tego nie kupił w pudle Swoją drogą może jednak kupię jak chociaż ciut stanieje - za 15 lat to pewnie będzie złoty kruk i tylko arhony będą mogły sobie kupić fizyczną sztukę za kasę z crowdfundingu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2022 Czy ja wiem, tego leży w pizdu w marketach elektronicznych i jest dostępne od ręki xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 Dobra, nie wytrzymałem i kupiłem w końcu, bo byłem ciekawy jak to rzeczywiście wszystko działa. Jak włożyłem płytę do napędu XSX o 20 to zagrałem po 23. A wiecie dlaczego? Bo kurwa III i VC nie da się zainstalować z płyty, poważnie. Wsuwasz dysk, włączasz instalacje i pobieranie danych, SA się pobiera i instaluje, a III i VC wywala się na początku i pokazuje błąd. To problem znany od grudnia i do dziś nie został naprawiony. Gdzieś na reddicie znalazłem wątek, że trzeba wsadzić płytkę, a III i VC pobrać ze Store, tylko tak zadziała. Sprawdziłem i pomogło, haa tfu. No, ale pograłem chwilę w III, zrobiłem kilka misji i nostalgia powróciła, choć strzelanie jest tak samo uciążliwe jak na PS2. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 Ruchać was tyle aż kukle będą swędziały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 Przegrałem z głodem na jeżdżonego sandboxa Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 21 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2022 A jak San Andreas? Poprawili to w końcu czy dalej wywala z gry i pojawiają się inne błędy? Jest jeszcze w GP ale nie chcę ściągać w ciemno, bo szkoda mi czasu i miejsca na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 @krupek jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 Pograłem trochę w GTA III, ukończyłem pierwszą misje. Generalnie, nie doświadczyłem jakiegoś zabugowania, ulice i ogólnie miasto chyba bardziej żyją niż w oryginale, jest większy ruch i pojazdy bardziej różnorodnie się spawnują. Gra się bardzo przyjemnie, wszystko działa płynnie, wygląda przejrzyście, a niektóre auta nawet bardzo dobrze. Miłe wspomnienia wracają, ale jednak jest trochę dziwnie i niektórych zmian nie rozumiem - np zmiany wyglądu menu, czy położenia radiostacji na HUD, ale już za to taki radar z gps robi robotę. Kupna nie żałuję, dobra opcja to odświeżenia tytułu i wspominek, ale na pewno czuć duży niedosyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 Nie rozumiem czemu nie poczekałeś na patche. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 26 minut temu, krupek napisał: Pograłem trochę w GTA III, ukończyłem pierwszą misje. Generalnie, nie doświadczyłem jakiegoś zabugowania, ulice i ogólnie miasto chyba bardziej żyją niż w oryginale, jest większy ruch i pojazdy bardziej różnorodnie się spawnują. Gra się bardzo przyjemnie, wszystko działa płynnie, wygląda przejrzyście, a niektóre auta nawet bardzo dobrze. Miłe wspomnienia wracają, ale jednak jest trochę dziwnie i niektórych zmian nie rozumiem - np zmiany wyglądu menu, czy położenia radiostacji na HUD, ale już za to taki radar z gps robi robotę. Kupna nie żałuję, dobra opcja to odświeżenia tytułu i wspominek, ale na pewno czuć duży niedosyt. a zapomniałem że ty grasz na xsx wyobraź sobie to samo w rwących 30 fpsach na pastgenach 19 minut temu, Figaro napisał: Nie rozumiem czemu nie poczekałeś na patche. od ponad miesiąca cisza więc albo będzie jakaś megabomba wszystkonaprawiająca, albo, co bardziej prawdopodobne, olanie sprawy i środkowy palec dla frajerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 nie no, będzie spory patch gdzieś w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2022 Dali już patche naprawiające bugi graficzne i gameplayowe, nie wiem czy coś więcej rzucą. Gra jest dostępna fizycznie od miesiąca, a nadal nie naprawili instalacji z płyty na Iksbonie, o czym już pisałem. A propos gameplayu, to jeszcze to celowanie z podświetlaniem postaci jest dziwnym posunięciem, nawet bardzo dziwnym, wręcz chujowym. Ja gram tak rzadko, że VC pewnie ogram w lutym, albo w marcu, więc jak ma być jakiś patch to się doczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi